Awas bila mendekati pelajar cun ini

on 16 April 2014

Para lelaki hendaknya harus berhati-hati apabila cuba mendekati gadis cantik ini kerana selain boleh membuat mata tidak berkedip juga boleh dibuat  KO.

Tran Thi Kim Ngan
Selain menjadi petinju profesional, dia juga mapan menjadi model

Tran Thi Kim Ngan
Tran Thi Kim Ngan saat sedang bersiap berlatih rutin di gymnasium sekaligus sasana

Tran Thi Kim Ngan, demikian nama gadis cantik asal Vietnam kelahiran 31 Julai 1997 ini merupakan seorang petinju profesional yang telah berlatih tinju selama 10 tahun.

Tran Thi Kim Ngan


Tran Thi Kim Ngan
Sosoknya yang manis dan menarik ini membuat banyak orang tak menyangka bahwa ia merupakan juara nasional tinju

Hebatnya lagi, dia memenangkan Kejuaraan Nasional Tinju saat masih berstatus atlet renang dan aerobik. Ia pun pernah memenangkan kejuaraan nasional renang dan aerobik pula sebelum mantap berputar haluan ke kickboxing.

Tran Thi Kim Ngan
Seperti remaja putri umumnya, ia kerap memposting foto seksi  di Instagram. Dan ini salah satu fotonya yang terhitung normal di Instagramnya

Tran Thi Kim Ngan
Ia masih berstatus pelajar SMA. Ini salah satu fotonya dalam kegiatannya di sekolah

Kim Ngan yang masih berstatus pelajar SMA ini membuat jutaan lelaki di negaranya terpesona dan tergila-gila akan kecantikan dan keberingasannya saat berlaga diatas ring.

Tran Thi Kim Ngan
Tran Thi Kim Ngan dalam sebuah casting pemotretan saat dirinya belum setenar sekarang. Cantik kan?

Ia pun tak pelak menjadi gula-gula di dunia entertainment Vietnam disamping Elly Tran Ha. Selain menjadi atlet tinju kini ia pun mapan sebagai salahs atu model papan atas Vietnam.

Tran Thi Kim Ngan
Kecantikan dan kemolekannya membuat para lelaki mengidolakannya

Benar-benar sebuah paduan yang luar biasa antara kecantikan, kemolekan dan kekuatan.
(Instagram, facebook, Baomoi, HotVTeen.vn)

Biar anak mati kerana asyik main Internet

Seoul: Polis Korea Selatan semalam menahan seorang lelaki yang didakwa membiarkan bayi lelakinya mati kebuluran selepas dia menghabiskan masanya di kafe Internet.
Kes itu dijangka menyemarakkan lagi perdebatan yang berterusan mengenai ketagihan bermain permainan atas talian di negara itu.

Polis berkata, Chung, 22 ditahan semalam selepas mayat reput milik bayi berusia dua tahun itu dijumpai di dalam plastik sampah berdekatan bandar Daegu, tenggara negara itu.
Kes itu mendapat liputan meluas media apabila stesen televisyen menyiarkan rakaman CCTV menunjukkan Chung di dalam lif di apartmennya, membetulkan rambut dengan sebelah tangan depan cermin, sambil sebelah tangan lagi memegang plastik sampah disyaki mengandungi mayat anaknya.

Hujung Februari lalu, isteri Chung mula bekerja di sebuah kilang yang jauh dari bandar Seoul dan meninggalkan anaknya dalam jagaan suaminya, penganggur, dan mempunyai rekod jenayah, kata polis.

Dia menghabiskan masa bermain permainan Internet dan hanya pulang ke rumah selepas dua hingga tiga hari untuk memberi anaknya makan. - Agensi
sumber : mymetro

Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved