Dua ditahan laku seks dengan lembu

on 25 Februari 2014

New York: Seorang peladang dari Herkimer County, New York kebingungan apabila lembu ternakannya tiba-tiba berkelakuan pelik.
Disebabkan haiwan itu turut gagal menghasilkan susu yang banyak berbanding biasa, peladang terbabit memasang kamera pengawasan berhampiran ladangnya. Dia terkejut ketika memeriksa rakaman kamera itu apabila melihat dua lelaki cuba mengadakan seks dengan ternakan miliknya, lapor CNYCentral.com.

Peladang yang tidak mahu dikenali itu kemudian menghubungi pihak berkuasa. Susulan daripada itu, dua lelaki berkenaan, Michael Jones, 35, dan Reid Fontaine, 31, ditahan atas tuduhan salah laku seks terhadap haiwan.
Pihak berkuasa berkata, Fontaine cuba melakukan seks dengan beberapa lembu, manakala Jones merakam adegan berkenaan.

Kedua-dua lelaki itu bukan yang pertama dituduh cuba melakukan seks dengan lembu.

Pada 2008, tukang cuci warga Brazil Ferreira Paraizo dituduh mengadakan seks dengan 400 lembu. Paraizo mendakwa, dia lebih suka berasmara dengan haiwan daripada manusia.
Dalam satu penyelidikan yang dijalankan pada 2011, Jurnal Perubatan Seks mendapati lelaki yang cenderung mengadakan seks dengan haiwan berisiko menghidap kanser zakar sekali ganda berbanding mereka yang melakukannya dengan kaum sejenis. - Agensi
sumber : mymetro

Buruh mati tersimbah 13 tan cecair logam panas

Tokyo: Seorang buruh terbunuh selepas 13 tan cecair logam yang dilebur terjirus ke seluruh tubuhnya.
Kazuki Tada, 23, sedang bekerja pada Sabtu lalu di bawah bekas besar mengandungi logam aloi yang sudah dipanaskan pada suhu 1,300 darjah Celsius di tapak pembinaan Nippon Denko di barat daya Jepun. Polis berkata, bekas yang tergantung di udara itu menjadi tidak seimbang lalu menyebabkan cecair itu jatuh ke atas tubuh Tada.

Siasatan terhadap kejadian itu masih dijalankan, kata jurucakap polis. - AFP
sumber : mymetro

Gagal setubuh mayat

Phnom Penh: Seorang lelaki yang cuba berasmara dengan mayat selepas menggali kuburnya ditahan apabila tertidur dalam keranda bersama mayat itu.
Polis Kemboja semalam mengesahkan penahanan lelaki berusia 47 tahun itu yang dikenali sebagai Chin Chean.

Dia ditahan apabila penduduk kampung melihat kakinya terjulur keluar dari kubur seorang remaja perempuan. Penduduk kemudian memaklumkan perkara berkenaan kepada keluarga remaja itu. Chin memberitahu polis, dia mula menggali kubur itu pada jam 10 malam, sehari selepas dia menghadiri acara pengebumian remaja perempuan berusia 17 tahun itu.
Akhbar Cambodia Daily melaporkan Chin mengakui dia cuba berasmara dengan mayat remaja itu, tetapi disebabkan kerandanya terlalu kecil menyebabkan dia tidak dapat berbuat demikian. Dia kemudian tertidur di atas mayat remaja itu. “Penduduk melihat kakinya terjulur keluar dari kubur kira-kira jam 6 pagi sebelum memaklumkan kepada keluarga terbabit,” kata Keo Vutha, ketua polis kampung an Prey Poun, yang terletak 190 kilometer ke tenggara Phnom Penh. “Kami tidak pasti sama ada dia mengenali remaja itu ketika mangsa masih hidup,” katanya. - Agensi
sumber : mymetro

Kepala Seorang Wanita Terputus Keraa Tersangkut Di Lift Dihadapan Anaknya

Seorang mantan model Olga Tilinina. Baru saja selesai berjalan-jalan dengan putra sulungnya, Maxim, dan ingin kembali ke apartemen mereka. Ketika Olga membuka lift di lantai dasar, nahasnya pintu lift langsung saja menutup. Begitu lift tertutup, kaki belakang Olga tersepit di antara kedua pintu. Ia lalu mengeluarkan tangan dan kepalanya di sela-sela pintu untuk menggapai anaknya yang masih di luar. Lagi-lagi nahas, lift berjalan dan kepala Olga tersangkut di langit-langit lift, tertekan, dan akhirnya putus.
Kepala wanita ini ditemukan di lantai dasar sedangkan tubuhnya masih berada di himpitan lift. Saat kejadian berlangsung sang suami sedang menghantar anaknya yang satu lagi sedangkan maxim yang melihat kejadian itu berkata ibunya tersepit lift, sunguh ngeri kejadian ini. 
(Asiantown)

Gara-gara Salah Minum Ubat, Sekujur Tubuh Gadis Cantik Ini Meleleh (Foto)

Seorang gadis cantik berusia 17 tahun mengalami kejadian fatal kerana sembarangan minum ubat. Pada bulan Oktober 2013 ia meminum 150 mg tablet Zantac Ranitidine untuk mengubati penyakit IBS yang dideritanya. IBS merupakan sebuah sindrom penyakit asam lambung yang membuat penderitanya mengalami mulas tak tertahankan.

Leanne Howes
Leanne Howes yang centil ketika belum menderita sakit fatal

Bukannya sembuh, gadis bernama Leanne Howes asal Norwich, Inggris yang berprofesi sebagai model dan penata rambut ini malah mengalami reaksi alergi hebat pada tubuhnya. Kulitnya melepuh dan "meleleh, rambut, alis dan bulu matanya mengalami kerontokan. Belum lagi kuku-kukunya terlepas dari jari-jarinya.

Leanne Howes
Tubuh Leanne sebelum ditangani tim dokter, melepuh (sensor)

Leanne Howes Syndrome Steven-Johnson
Leanne ketika mendapat perawatan intensif dokter. Tubuhnya meleleh

Berdasarkan gejala-gejala tersebut, dokter mendiagnosisnya mengidap penyakit Steven-Johnson Syndrome, sebuah syndrom fatal yang langka. Tubuhnya yang sintal menjadi kurus karena ia juga kehilangan berat badan dalam jumlah besar. Untuk mengobatinya, doktor memberinya ubat berupa gel minyak bumi yang disapuan ke seluruh bahagian tubuhnya 3 kali sehari.

Leanne Howes
Beginilah wajah Leanne ketika meninggalkan rumah sakit

Leona Howes
Kini Leona telah sembuh dan cantik seperti sedia kala. 

Ajaibnya, Leanne boleh pulih nyaris seperti sediakala. Dia termasuk 10% penderita Stevens-Johnson Syndrome di seluruh dunia yang boleh sembuh. 
(Daily Mail)

Bodoh, Gadis Poland Ini Ingin Mencipta Rekod "Berhubungan Seks" Dengan 100.000 Lelaki Dari Seluruh Dunia


Seorang gadis asal Poland, Ania Lisewska (21 tahun) mempunyai sebuah obsesi yang bodoh iaitu ingin berhubungan intim dengan 100.000 lelaki di berbagai penjuru dunia demi mencatatkan namanya dalam buku rekod Guinness Book of Records.

Ania Lisewska
Obsesi Ania yang fatal ini membuat kekasihnya, Randy, meninggalkannya

Sebenarnya Ania sudah mempunyai kekasih yang bernama Randy, namun Randy tidak tahan dan muak dengan "kelainan" yang dimiliki oleh kekasihnya ini. Lebih gila lagi selain Ania telah membuat website resmi demi obsesinya itu, ia mendapat dukungan dari salah satu jaringan televisyen di Poland dan obat kuat lelaki.

Ania Lisewska
Ania saat tampil dalam acara televisyen tengah malam di Poland

Ania Lisewska
Ania berpose di ranjang tempat dia beraksi dan dirakam demi rekod. Di latar belakang terpampang sponsor-sponsor yang mendukungnya

Untuk mencapai obsesinya, Ania menargetkan 16 lelaki pada hari Sabtu, dan 16 lelaki pada hari Minggu. Dimana setiap lelaki akan dia "garap" tak lebih dari 20 minit.

Ana Lisewska
apabila panjang umur, maka dibutukan waktu selama 81 tahun

Apabila ia tetap sihat dan panjang umur, maka dibutuhkan waktu selama 81 tahun agar rekodnya tercatat. Benar-benar bodoh
(Polish Forums, TV.Se.pl)

Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved