Suami Rakam Video Istri Selingkuh dan Memuat naiknya ke YouTube

on 25 Disember 2013

Seorang suami membalas dendam kepada sang isteri dengan mengup load video dirinya tidur dengan lelaki lain ke YouTube. Demikian dilansir The Mirror.
Dalam video itu, sang suami bahkan tidak memberikan kesempatan kepada sang istri untuk berpakaian dan kemudian berteriak,” video ini akan masuk ke internet,” dan bahkan mengatakan video itu akan dilihat oleh semua keluarga besar mereka termasuk mengirimkan ke pengacara sebagai barang bukti.
Sang isteri berteriak dan memohon agar tidak melakukannya namun sang suami sepertinya tidak peduli. Sang suami mengatakan kepada si perempuan bahwa ia mulai curiga saat dirinya tak lagi merapikan tempat tidur atau memiliki makanan yang cukup di dalam kulkas. “Saya tahu kamu berselingkuh,” teriak sang lelaki. Video di YouTube itu diberi judul Man Catches Wife in Act of Cheating and Records it.

Rompakan paling bodoh

Dubai: Seorang lelaki mabuk masuk ke sebuah kedai runcit di Dubai petang semalam, menumbuk tuan kedai sebelum melarikan wang berjumlah 1,800 dirham (RM1,600) dan kad prabayar telefon bimbit bernilai 2,000 dirham (RM1,800).
Sejam kemudian, dia kembali ke kedai sama, mengancam seorang pekerja dengan pisau sebelum ditangkap polis yang tiba untuk menyiasat rompakan pertama.
“Ini rompakan paling bodoh tahun ini.
Perompak itu merompak kedai yang sama, seolah-olah mahu menyerah diri kepada polis,” lapor akhbar Alkhaleej.
Menurut akhbar itu, perompak yang namanya tidak disiarkan itu kembali ke kedai yang dirompaknya sejam kemudian selepas mengetahui tuan kedai membuat laporan polis.
Polis datang untuk menyiasat kes pertama menemui perompak itu di kedai berkenaan.

- Agensi
sumber : mymetro

Nenek lahir anak kembar

Beijing: Seorang wanita China melahirkan anak perempuan kembar pada usia 60 tahun melalui rawatan IVF selepas satu-satu anaknya meninggal dunia.
Kes yang luar biasa itu menyebabkan dia menjadi individu tertua yang melahirkan anak di negara itu, lapor media kerajaan semalam. 
Sheng Hailin, 63, kehilangan satu-satunya anak perempuan yang berusia lewat 20-an akibat kejadian keracunan gas pada 2009, lapor China Daily.

“Bagi mengelak kesunyian, saya memutuskan untuk mendapat anak lagi ketika usia tua,” katanya sebagaimana dipetik akhbar itu.
Foto
SHENG berehat selepas melahirkan anak kembar ketika berusia 60 tahun.

Sebuah hospital tentera di Hefei, timur China bersetuju untuk memberikan Sheng dan suaminya terapi IVF.

Dia melahirkan Zhizhi, 1.85 kilogram dan Huihui, 1.45 kilogram di hospital berkenaan.

Wanita tertua yang melahirkan anak menurut Buku Rekod Guiness ialah Maria del Carmen Bousada Lara dari Sepanyol yang mempunyai anak lelaki kembar melalui pembedahan Caesarean pada 2006. 

Maria berusia 66 tahun dan 358 hari ketika itu. Dia meninggal akibat kanser tiga tahun kemudian. 

Sheng, pesara pekerja perubatan dan suaminya mempunyai wang saraan mencukupi tetapi dia kembali bekerja dengan membuat perjalanan ke seluruh negara untuk memberi ceramah mengenai kesihatan bagi mendapatkan wang tambahan untuk membesarkan anaknya. 

Dia terpaksa membayar 10,000 yuan (RM5,424) sebulan untuk dua penjaga kerana tidak lagi larat untuk menjaga anaknya.
sumber : mymetro

‘Autograf’ pada hati pesakit

London: Seorang pakar bedah di sebuah hospital di Birmingham digantung kerja selepas dakwaan mengatakan dia menurunkan tandatangannya di hati seorang pesakit.
Dipercayai tanda tangan itu ditemui rakan sekerjanya ketika pembedahan rutin terhadap pesakit terbabit di Hospital Ratu Elizabeth. 
Pihak berkuasa kini bimbang kemungkinan beratus-ratus pesakit yang menjalani pembedahan transplan lain membabitkan pakar bedah itu berdepan nasib sama. seperti pesakit itu. 

Dakwaan itu mengatakan pakar bedah berpengalaman berkenaan menggunakan pancaran gas argon - bagi menutup pembuluh - untuk membuat tanda tangan itu.

Pakar berkata, ia akan meninggalkan kesan terbakar di permukaan hati, tetapi tidak berbahaya.

Joyce Robins dari pertubuhan Patient Concern berkata: “Kami bercakap mengenai pesakit bukan buku autograf.”- AP
sumber : mymetro

Harimau Malaya mati dibaham pasangan

San Diego: Seekor harimau betina dibaham hingga mati oleh pasangannya ketika percubaan untuk membiakkan spesies jarang ditemui itu di Zoo San Diego.
Harimau Malaya berusia empat tahun benama Tiga Tahun itu mati akibat kecederaan di leher dan kesukaran bernafas selepas kejadian Sabtu lalu. 
Ia usaha pembiakan pertama membabitkan kedua-dua haiwan itu dan Tiga Tahun ialah satu-satunya harimau Malaya betina yang terdapat di situ. 

“Interaksi pertama kedua-dua haiwan itu begitu positif.

“Kedua-duanya berlaga hidung ketika dipisahkan oleh kawat penghadang.

“Interaksi itu menyebabkan penjaga zoo percaya masanya sudah tiba untuk mereka mengawan. 

“Malangnya, keadaan berubah serta-merta apabila kedua-duanya diletakkan dalam satu kandang. 

“Penjaga zoo tidak dapat menyelamatkan Tiga Tahun apabila dibaham oleh harimau jantan itu,” menurut kenyataan zoo itu.
sumber : mymetro

Semua PENCINTA KUCING .. MASUK !!! ini dia kucing paling CUTE


Edan remaja zaman sekarang berani posting foto begini di Facebook

tak malu kah??


Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved