Mamah kening bapa

on 12 Disember 2013

Colorado: Seorang lelaki didakwa atas tuduhan melakukan serangan ganas tahap kedua selepas dia menggigit kening bapanya hingga putus dalam satu perkelahian.
Kejadian mengerikan itu berlaku minggu lalu ketika suspek, Joel Salmeron-Ciprian berada di tempat duduk belakang trak bapanya bersama-sama anggota keluarga lain, dalam perjalanan pulang daripada menghadiri satu majlis perkahwinan. 
Menurut polis, Salmeron-Ciprian yang mabuk mula menceceh dan menggesa bapanya menghentikan kenderaan di tepi jalan kira-kira jam 7.45 malam. 

Timbalan polis King county, berkata apabila bapanya tidak menghiraukannya, Salmeron-Ciprian menolak bapanya dari belakang sebelum kedua-dua beranak itu keluar dari trak dan bergaduh.

Akhbar Seattle Post Intelligencer melaporkan apabila polis yang dihubungi tiba di tempat kejadian, mereka mendapati lelaki berusia 30 tahun itu dihempap bapanya yang berlumuran darah di muka.

Menurut polis, Salmeron-Ciprian mengunyah kening kanan bapanya hingga putus ketika dia bergelut dengan mangsa. 

Polis terpaksa menggunakan ‘stun gun’ untuk menghentikan pergelutan itu. 

Bapanya yang cedera segera dikejarkan ke pusat perubatan Harborview untuk rawatan. 

Sementara itu, suspek dipenjarakan kerana cuba menendang alat sulit polis dan mengancam untuk menggigit kening anggota itu. 

Salmeron-Ciprian juga ditahan dengan ikat jamin AS$100,000 (RM321,649) ekoran kejadian itu.- AFP
sumber : mymetro
Ranking: 5

{ 0 komen... read them below or add one }

Catat Ulasan

Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved