Pelayan yang berpakaian tranparant untuk tarik pelanggan

on 02 Ogos 2012



Kaya betul budak ni








Betul ke rumah ini serupa dengan wajah Hitler?

TRIBUNNEWS.COM – Macam-macam saja pengguna internet. Sebuah rumah di Wales, Inggris, menjadi terkenal setelah pengguna internet melihatnya mirip wajah Adolf Hitler.

Rumah Swansea berwarna cokelat dan memiliki empat jendela serta merta menarik perhatian dari tabloid Inggris setelah beredar di situs pertemanan sosial.

Meski demikian, kemiripannya masih menjadi perdebatan. Pada bahagian atas pintu mirip dengan misai Hitler, sementara sisi atap yang miring mirip dengan sisiran rambut Hitler.

Seksi betul siap tunjuk buah dada lagi...

memang seksi gila..tetapi sebagai yang berakal kita jangan mudah tertipu
bila kita disajikan gambar sebegini rupa .KENAPA?
nak tahu sebabnya...

V



V




V




V




kerana inilah gambar sebenarnya.Sebab itulah kita kena melihat keseluruhan
masalah sebelum membuat sesuatu keputusan....bertindak bijak


Lawak ..ada teater khusus untuk tidurkan orang


Jika Anda tertidur di panggung wayang, itu merupakan tanda kalau anda tidak menikmati filem dengan sangat baik. Tapi itu tidak akan terjadi di Barbican di London. teater ini dirancang untuk membuat penontonnya untuk tidur.

Lullaby, telah diciptakan khusus untuk membuat penonton untuk tidur. teater ini menampilkan storytelling dan "gurita" yang bernyanyi.

Para penonton berada di tempat tidur yang sudah dipesan dan boleh tertidur mengenakan pijamas mereka.

Setelah menonton aksi dan tertidur, penonton yang tersisa untuk tidur sebelum bangun akan dilayani sarapan pada keesokan paginya pukul 7:30.

Produser Simon Casson mengatakan ia telah tertidur di acara termasuk Lord of the Rings dan Oliver saat mereka datang dengan idea untuk menciptakan teater unik ini untuk menghantar orang untuk tidur.

Sejauh ini, tidak ada yang tetap terjaga pada akhir acara dan para pemain hanya mendapatkan dengkuran bukanlah tepuk tangan.

[Pelik] Perompak telefon bank suruh sediakan wang sebelum merompak

Polis di Connecticut menahan dua orang perompak berusia 27 dan 16 tahun, yang menelefon sebuah bank tempatan dan meminta wang tunai disediakan lebih dulu sebelum mereka tiba untuk melakukan rompakan.



Kedua-dua perompak terbabit sebelum itu menelefon Bank People’s United di Fairfield dan mengugut bahawa bank itu akan ‘bermandi darah’ jika wang tidak disediakan untuk mereka.

Bagaimanapun akhbar Connecticut Post melaporkan, panggilan itu berjaya dipintas polis yang sudah bersedia menunggu untuk menangkap kedua-dua perompak itu, sebaik saja mereka tiba di bank berkenaan.  ~~ Agensi

Ngeri.keadaan mayat mati dibunuh


Hebat..budak 10 tahun kuasai 10 bahasa


LONDON: Sonia Yang dimahkotakan sebagai pakar linguistik muda terbaik apabila berjaya menguasai 10 bahasa dengan baik.

Baru berusia 10 tahun, Sonia mengagumkan juri ketika dia menyertai pertandingan bahasa bersama lebih 5,000 peserta semalam.


Peserta diuji mengenai pengetahuan terhadap bahasa asing, serta kemampuan belajar bahasa baru.


Dilahirkan di Taiwan dan berpindah ke England bersama keluarganya, Sonia kini menetap di Cheadle Hulme, Stockport.


Ketika tiba di England, Sonia mampu bercakap bahasa Jepun, China dan Inggeris, selain bahasa ibundanya.


Sonia juga mampu menguasai bahasa Kazakhstan, Uganda, Jerman, Sepanyol, Perancis dan Portugal. - TS



sumber gambar : mirror.co.uk

Dalam Waktu Seminggu Anak Gadis Arab Ini Tiba-Tiba Memiliki Kelamin Lelaki


Seorang gadis kecil berumur 13 tahun di Arab Saudi dipindahkan oleh gurunya ke sekolah untuk lelaki kerana tubuhnya kini memiliki 'senjata lelaki'.


Awalnya gadis kecil itu, Uhud, merasakan perutnya seperti sakit kram terus menerus. Setelah satu minggu, voila, ia sudah memiliki organ khusus milik laki-laki tersebut.

Ayahnya sangat terkejut ketika mengetahui keadaan yang dialami puterinya tersebut. "Awalnya saya tak percaya dengan apa yang saya lihat... Hanya dalam waktu satu minggu, anak gadis saya memiliki organ kelamin lelaki sempurna dan sekarang ia telah menjadi seorang anak lelaki," cerita Ahmad Hassan Mousa yang tinggal di kota Khamis Mushait kepada surat khabar berbahasa Arab, daily Alriyadh.

Ayahnya mengaku bahwa Uhud memang tidak memiliki payudara, dan ketika ketika keadaan kram perut putrinya itu diperiksa ke doktor, doktor mengatakan Uhud juga tidak memiliki rahim.

Selain tanda fizik tersebut, Uhud memang lebih sering terlihat bertingkah seperti anak lelaki. Hal itu diakui oleh guru dan para tetangganya.

Mousa kini sibuk mendaftarkan identiti baru anak lelakinya itu ke berbagai instutsi pemerintah. Uhud yang telah berubah menjadi seorang lelaki itu kini diberi nama Muad.-idbite.com


sumber / foto : emirates247.com

Adakah anda sekuat dan setabah kanak-kanak ini?




Kanak-kanak ini bernama An Hui baru berusia 3 tahun..
tangannya termasuk kedalam mesin pengiling daging
kemudian dibawa ke hospital dan pihak bomba telah dipanggil
untuk mengeluarkan tangannya ...tangan kirinya terpaksa dipotong

Isteri berang kerana suami guna wang simpanan beli pesawat buruk bukan kereta Ferrari


LONDON: Seorang isteri berang apabila suaminya membelanjakan wang simpanan mereka untuk membeli jet pejuang, sekali gus menghancurkan impiannya memiliki kereta Porsche terpakai.


Pasangan suami isteri itu bertengkar apabila Mustafa Aziz menggunakan wang mereka sebanyak 6,995 (RM33,839) bagi membeli jet pejuang MiG 15.




Jet buruk itu pernah digunakan tentera udara Iraq ketika negara berkenaan berada di bawah penguasaan Saddam Hussein.




Selepas membeli jet buatan Republik Czech itu, Mustafa, 45, terpaksa mengaku kepada isterinya Mamu, bahawa ia tidak boleh terbang lagi.




Malah, tidak banyak yang boleh dimanfaatkan pada jet berkenaan.




Mempunyai hobi mengumpul barang kenang-kenangan berkaitan pesawat, Mustafa berkata, Mamu, 32, memang meradang kerana tidak bersetuju dia membeli jet berkenaan.







“Malah dia menganggap saya bodoh,” katanya kepada media, semalam.




Bagaimanapun, kata Mustafa, dia “bersyukur” kerana isterinya itu “wanita yang sangat memahami.” Kali terakhir jet MiG 15 itu terbang ialah pada lapan tahun lalu.




Ia diimport ke Britain oleh seorang lagi peminat pesawat kenalan Mustafa.




Disebabkan saiznya terlalu besar untuk garaj rumah Mustafa di Wallington, London Selatan, jet itu hanya diletakkan di luar rumah. Ia hanya menjadi tempat simpan kokpit pesawat Hawker Siddeley HS125 dibeli Mustafa sebelum ini. - TS


sumber : myMetro

Hebat anjing ni dah macam professor baca buku






memang ada gaya anjing ni...

'Sherk' ikan terhodoh di dunia?



Sekumpulan penyelam telah menjumpai satu spesis ikan yang mempunyai bonjolan aneh di kepalanya.Ikan ini di gelar 'Sherk ' oleh para penyelam itu kerana keganjilannya.(link)





Wah, iPad Rosak Ini Laku US$10.200

Sebuah iPad generasi pertama dengan keadaan agak rosak muncul di eiPad generasi pertama dengan keadaan rosak muncul di eBay dengan harga luar biasa, yakni US$10.200 . Gadget ini pun langsung laku. Ingin tahu?

Keunikan dari tablet rosak ini adalah gadget ini miliki satu fitur yang tak akan boleh Anda temui di iPad mana pun, yakni dua port "docking"di bahagian bawah dan di samping. Dulu, ada khabar menyebutkan, Steve Jobs bermain dengan idea dual-dock iPad.

Keuntungan dari konsep ini adalah Anda boleh menggunakan iPad ini dengan aksesoris posisi horizontal. Saat muncul di eBay, iPad ini menarik 23 penawar.

Penjualnya, aaps69 mengatakan,Prototip ini merupakan satu dari jumlah terbatas yang dibuat Apple dan sangat jarang ditemui".

Sumber : http://teknologi.inilah.com

Lihat Bagaimana Cara Fiat Mempermalukan Volkswagen Dalam Google Maps

Selama ini kita berfikir bahawa persaingan promosi antara dua brand raksasa selalu menghabiskan banyak dana dan tenaga. Tapi pengeluar kereta Fiat membuktikan bahawa hal itu tidak benar. Lihat bagaimana cara pengeluar Fiat mempermalukan pengeluar kereta saingan mereka, Volkswagen, dengan memanfaatkan salah fitur percuma dari Google, Google Maps.



Apa yang dilakukan oleh pihak Fiat adalah sebuah hal yang sangat sederhana, iaitu memarking salah satu keretal produksi mereka TEPAT di depan pintu masuk bangunan Volkswagen di Swedia. Dan mereka melakukannya TEPAT pada saat kereta Google Street milik Google sedang meronda di depan bangunan Volkswagen. Cara ini cukup mudah dan bahkan boleh diatakan percuma jika bangunan Volskwagen di Södertälje tak memberlakukan tiket parking.

Sekarang, jika kita lihat ketentuan dari Google, mahu tak mahu Volkswagen harus rela menunggu selama setahun penuh, atau bahkan lebih, agar pintu masuk mereka bersih dari 'pameran' kereta milik 'musuh' . 
Baik Fiat mahupun Volkswagen tidak mengeluarkan komen mereka mengenai hal ini. Tapi sepertinya tak sulit untuk membayangkan apa yang saat ini terjadi di belakang layar.

Sebab dilarang makan dalam LRT



Kerana nak tunjuk hebat wanita bogel ini terperangkap di tebing curam






The woman was trapped in the U.S. local time, 22 San Diego, California a cliff; currently only know the name stuck on the cliffs of naked women were rescued successfully, but still do not know the identity of the woman, and why naked to appear in the pull 450 ft cliff on the sea!

Budak Perempuan (3 TAHUN) Hisap Rokok Dan Minum Beer

Lepas di kejutkan kejadian budak beumur 2 tahun menghisap rokok,kini di kejutkan pula seorang budak perempuan berumur 3 tahun berasal dari Huizhaou China menghisap rokok dan meminum beer.
Budak perempuan ini mula berperangai pelik ini selaepas kejadian kemalangan yang menimpanya pada tahun lepas yang menyebabkan dia koma selama 5 hari dan beberapa kecederaan.
Ibunya mengatakan bahawa budak ini boleh meminum beer sebanyak 3 gelas dan boleh menghisap rokok sebanyak satu atau dua kotak.Dia juga gemar memakai pakaian lelaki.

Manakala budak lelaki yang berusia 2 tahun yang bleh menghisap rokok 40 batang satu hari telah berjaya mengurangkannya .Dia kini hanya menghisap 15 batang satu hari kerana di beri terapi agar dia leka bermain dan dijanjikan kereta untuk keluarganya sekiranya dia berjaya berhenti merokok.

NI FESYEN BANGGANG KE BENGGONG?

BILA TENGOK FESYEN TERGELAK SENDIRI....

Cantik tapi tak senonoh

Wanita ini cantik tapi perangainya yang membuat
hilang kecantikaknnya...

sungguh menjijikkan...

Budak super mampu bengkokkan jambatan


Suparman pun tak mampu lakukan......

Gila seks..Keadaan macam ni pun sempat mengendap ye Bang


Trend gigi menyala dengan LED warna warni di Jepun

Trend gigi menyala dengan LED warna warni.Kalangan anak muda di Jepun yang menggunakan LED gigi ini biasanya berkumpul dan berjalan bersama-sama di waktu tengah malam dengan mempertontonkan gigi mereka yang menyala berwarna warni. Warna LED ini boleh ditukar warnanya memalui teknologi nirkabel dengan handphone kita, biasanya dengan Bluetooth.-ruanghati.com





(Full pic)..wanita yang maut dilubang lift

Entah bagaimana boleh terjadi..Sungguh mengerikan




Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved