Model dengan 11 sambungan dibelakangnya

on 18 Julai 2012

Kemalangan kereta yang menimpa Katrina Burgess (18) telah mengubah hidup dan juga tubuhnya. Doktor  mengatakan bahawa kemungkinan bagi gadis muda tersebut untuk boleh berjalan lagi adalah kecil berdasarkan kemalangan yang telah mematahkan leher dan belakangnya. Namun, setelah menjalani operasi dengan 11 sambungan logam pada punggungnya, Katrina malah menandatangani kontrak kerja dengan sebuah agensi model.

Katrina mengalami kemalangan dalam perjalanan pulangnya ke Weymoth, Dorset. Ketika kemalangan itu punggungnya terhentak dengan keras, hingga menusuk kedua paru-parunya. Lehernya patah, demikian juga dengan tulang punggul, kaki kiri, dan beberapa tulang rusuknya. Untuk membaiki kerosakkan yang parah dalam tubuhnya, pakar  bedah memasang batang logam sambungan yang diketatkan dengan 4 penyepit titanium, dari pinggul hingga lutut kirinya, sehari setelah dia dibawa ke RS.

Operasi lain yang lebih berisiko datang ketika mereka membedah punggungnya dan memasukkan 6 logam sambungan untuk menyangga tulang belakangnya. Seminggu kemudian, punggungnya kembali dibedah agar para doktor boleh memasang sekrup titanium untuk menapung lehernya yang patah. Selepas pembedahan yang ajaibnya Katrina boleh berjalan kembali. Selepas 5 bulan setelah kemalangan, remaja berpostur kurus tinggi ini disahkan sembuh keseluruhan dan dia tidak lagi perlu memakan ubat penahan rasa sakit.

Foto Aksi Pencurian Paling Aneh dan Gila

So these guys who called themselves "The Mole Gang" spent 6 months of their lives digging a 100-foot (30 m) tunnel under a busy parking lot in a bold robbery on a shop's cash machine. They even pierced up through 15 inches (38 cm) of solid concrete before grabbing a few thousand pounds from the cash machine. Wouldn't it be easier to earn money in a honest way?

Awek cantik ni selamba dan senyum walaupun diraba
melihat reaksi mukanya yang selamba dan tersenyum..terfikir adakah
serendah itu maruah dirinya.Tak kisah diri diperlakukan sebegini....

Kecilkan perut guna straw atau penyedut minuman

Jika anda termasuk salah seorang yang sudah berputus asa dengan diet dan usaha untuk mengecilkan perut anda, mungkin anda perlu mencuba cara orang Jepun dalam usaha mengecilkan perut. Satu cara yang cukup unik sekaligus tidak memerlukan perbelanjaan yang besar,tanpa ubat atau vitamin mahal ,tanpa peralatan fitness yang canggih. Hanya dengan straw @ penyedut minuman. Orang Jepun melatih otot perut supaya kencang dan hasilnya perut boleh mengecil..  Cuba kita lihat bagaimana mereka membuatnya...


siapkan dulu straw @ penyedut minuman


potong lebih kurang 5 cm


ratakan salah satu hujung straw
tutup separuh lubang straw dengan selotip


lihat bla sudah ditutup separuh

tarik nafas dalam-dalam dan penyedut selama 5 minit
lakukan selama 3 minit setiap hariBeberapa orang yang melakukan selama 2 minggu hasilnya beza-beza, tetapi semuanya berhasil mengecilkan perut.
Menurut pakar, saat kita bernafas, otot perut lebih digunakan ketika mengeluarkan nafas daripada menarik napas.
Dengan menggunakan sedotan yang ditutup separuh, efek penggunaan otot perut menjadi berlipat.


Jangan kau ikut apa aku buat boleh?

PADAH TAK IKUT CAKAP TUAN..
jangan ikut apa dia buat..Gaya memasak yang menggemparkan

Cinta sejati tak kenal rupa

Semua orang mencari cinta sejati,sesuatu yang sukar untuk di cari pada masa ini.Namun tidak begitu bagi pasngan ini.Si pemuda berkulit hitam (negro), sementara wanitanya bertubuh raksasa. Sepintas memang tak lazim pasangan ini. Namun, itulah cinta sejati yang tak mengenal warna kulit dan ukuran tubuh.

Police brutality: cop kicks man in the face

LETAK MAKLUMAT IKLAN

Anda Akan Terkejut Melihat Bahan Pakaian Ini (Foto)

Para peneliti di The University of Western Australia baru saja menemukan cara membuat pakaian dari minuman anggur. Prosesnya pun terbilang mudah dan yang membuat mata terbeliak adalah pakaian yang terbuat dari anggur boleh membentuk sendiri mengikuti bentuk badan. Ilmuwan Gary Cass terinspirasi untuk menciptakan garmen setelah melihat bentuk seperti getah yang mirip kulit menutupi anggur yang terkontaminasi bakteria Acetobacter.Perempuan Ini Sembunyikan Kad Kredit di Kemaluannya

TRIBUNNEWS.COM - Polis berhasil menemukan paip mariyuana dan identiti seorang perempuan dari tertuduh yang mereka tangkap bernama Ann Hernandez dan berusia 46 tahun.

Deputi dari Lee County Sheriff, Florida, Amerika Syarikat (AS) menangkap Hernandez setelah melakukan pembelanjaan sebanyak 5.000 dollar AS dengan menggunakan kad kredit curi. Ia juga mencuri pengenalan seorang perempuan dan menyimpan semuanya di dalam kemaluan.

Warga Pompano Beach ini dituduh mengakses akaun mangsa dan kemudian menggunakan banyak kad kredit atas nama perempuan itu dan kemudian menggunakan informasi tersebut untuk membuka akaun kad kredit Home Depor dan mengambil wang ribuan dollar AS.

Pihak polis menangkap Hernandez dalam kejahatan serupa namun tidak ada bukti pada 29 April lalu dan kendaraannya dipenuhi alat-alat yang dibelinya dari hasil pencurian kad kredit. Tersangka kemudian menunjukkan semua barang bukti yang diambil dari kemaluannya

Sumber: AOL

Jom tengok cara nenek 82 tahun ni bersenam

Wanita tua yang di dalam gambar ini berusia 82 tahun dan seorang nenek yang cukup cergas.Lihat pada cara senaman ini sungguh menakjubkan.Senaman ini mengabungkan Yoga,Wushu (seni mempertahankan diri) dan Qigong (senaman pernafasan).Dia bersenam selama 3 jam sehari dengan senamannya yang unik ini.Inilah sebenarnya rahsia dia terus kekal sihat dan cergas.bk-kita yang muda pun tak mampu berbuat begini...


Restoran bertemakan hospital


Sebuah restoran yang bertema di Taiwan telah berniaga dengan gaya yang luarbiasa, iaitu pelayan berpakaian kostum jururawat,di atas meja makan terdapat 'drip' yang membekalkan minuman.


Setelah memasuki restoran ini,pelanggan boleh meminta untuk duduk di atas kerusi roda dan menyuruhpelayan menolak mereka masuk kedalam.Terdapat gambar sinara -X dan carta menguji penglihatan,manakala minuman dibekalkan dalam botol drip.


Selain itu terdapat juga minuman dalam drip yang dibekalkan.Minuman diletakkan pada kereta sorong yang ditolak oleh pelayan,kemudian pelayan akan menggunakan picagari untuk memasukkan minuman ke dalam mulut pelanggan.
Nama minuman juga amat menarik contohnya RU486,tranquilizer,asid uronik,pil pencegah kehamilan ,viagra dan sebagainya.

22 sifat bangsa YAHUDI

Dalam Al-Quran sedikitnya disebutkan 22 sifat buruk bangsa Yahudi, iaitu:

1. Keras hati dan zalim (Al-Baqarah:75,91,93,120,145,170; An-Nisa:160; Al-Maidah:41)

2. Kebanyakan fasik dan sedikit beriman kepada Allah SWT (Ali Imran:110; An-Nisa:55)

3. Musuh yang paling bahaya bagi orang-orang Islam (Al-Maidah:82)

4. Amat mengetahui kekuatan dan kelemahan orang-orang Islam seperti mereka mengenal anak mereka sendiri (Al-An’am:20)

5. Mengubah dan memutarbalikkan kebenaran (Al-Baqarah:75,91,101,140,145,211; Ali Imron:71,78; An-Nisa:46; Al-Maidah:41)


6. Menyembunyikan bukti kebenaran (Al-Baqarah:76,101,120,146; Ali Imron:71)

7. Hanya menerima perkara-perkara atau kebenaran yang dapat memenuhi cita rasa atau nafsu mereka (Al-Baqarah:87,101,120,146; Al-Maidah:41)

8. Ingkar dan tidak dapat menerima keterangan dan kebenaran AlQuran (Al-Baqarah:91,99; Ali Imron:70)

9. Memekakkan telinga kepada seruan kebenaran, membisukan diri untuk mengucapkan perkara yang benar, membutakan mata terhadap bukti kebenaran dan tidak menggunakan akal untuk menimbangkan kebenaran (Al-Baqarah:171)

10. Mencampuradukkan yang benar dan yang salah, yang hak dan yang batil (Ali Imran:71)

11. Berpura-pura mendukung orang Islam tetapi apabila ada di belakang orang-orang Islam, mereka mengutuk dengan sekeras-kerasnya (Al-Baqarah:76; Ali Imran:72,119)

12. Hati meraka sudah tertutup akan Islam kerana dilaknat oleh Allah SWT yang disebabkan oleh kekufuran mereka sendiri (Al-Baqarah:88,120,145,146)

13. Kuat berpegang pada rasa kebangsaan mereka dan mengatakan bahwa mereka adalah bangsa yang istimewa yang dipilih oleh Tuhan dan menyakini agama yang selain daripada Yahudi adalah salah (Al-Baqarah:94,111,113,120,135,145; Al-Maidah:18)

14. Tidak akan ada kebaikan untuk seluruh manusia jika mereka memimpin (An-Nisa:53)

15. Tidak suka, dengki, iri hati terhadap orang-orang Islam (Al-Baqarah:90,105,109,120)

16. Mencintai kemewahan dan kehidupan dunia, bersifat tamak dan rakus, menginginkan umur yang panjang dan mengejar kesenangan serta takut akan kematian (Al-Baqarah:90,95,96,212)

17. Berkata bohong, mengingkari janji dan melampaui batas (Al-Baqarah:100,246,249 Ali Imran:183,184; An-Nisa:46)

18. Berlindung di balik mulut yang manis dan perkataan yang baik (Al-Baqarah:204,246; Ali Imron:72; An-Nisa:46)

19. Mengada-ada perkara-perkara dusta dan suka kepada perkara-perkara dusta (Ali Imran:24,94,183,184; Al-Maidah:41)

20. Berlaku sombong dan memandang rendah terhadap orang-orang Islam (Al-Baqarah:206,212,247)

21. Tidak amanah dan memakan hak orang lain dengan cara yang salah (Ali Imran:75,76; At-Taubah:34)

22. Selalu melakukan kerosakan dan menganjurkan peperangan (Ali Imran:64)

SUMBER-http://alkurawi.blogspot.com/2010/06/22-sifat-bangsa-yahudi.html
Moga kita dijauhkan dari sifat-sifat Yahudi ini.

Potret Nyata Kehidupan Pelacur (18++)

Bicara dunia pelacuran tidak akan pernah ada habisnya, dunia remang remang ini memang merupakan salah satu profesi tertua di dunia yang hingga kini tidak pernah sepi dari pengunjung, bahkan dibeberapa tempat yang memiliki semacam tempat khas dan walaupun pemerintah setempat tutup, tetap saja masih terjadi pusat pelacuran walaupun dengan kemasan lain
Lokasi di Bombay India
Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved