Ada Perempuan Telanjang 3 Dimensi Terbaring di Jalan Raya

on 27 Jun 2012


TRIBUNNEWS.COM - Seorang seniman jalanan Argentina, Eduardo Relero, menghabiskan waktunya selama dua minggu melukisdi jalan-jalan di sejumlah kota dan negara.Lukisan itu terlihat seperti tiga dimensi.

Dilapor The Sun, sebuah lukisan tiga dimensi perempuan telanjang terhampar di jalan dan memukau sejumlah pejalan kaki. Bukan hanya lukisan itu, lelaki berusia 48 tahun ini juga melukis objek lainnya seperti singa terbang, air terjun raksasa, serta sejumlah karakter menakutkan lainnya.

Eduardo yang kini tinggal di Madrid, Sepanyol, sudah melakukan pameran lukisan jalananya di seluruh dunia termasuk di Jerman, Perancis, dan Sepanyol. "Orang-orang selalu terkejut dengan efek tiga dimensi, namun hal terbaik bagi saya adalah ketika orang-orang mendekat dan melihat seperti apa gambar tersebut," katanya.

"Kadang-kadang lukisan itu membuat orang-orang tertawa. Ini adalah momen yang sangat indah namun tiap orang bereaksi dengan cara yang berbeza," jelasnya. Koleksi seniman Eduardo ada di sini.

Fuyoo...Orgasme Sampai ke Langit


AMSTERDAM, KOMPAS.com - Begitulah Radio Nederland versi online memberi judul salah satu artikelnya akhir minggu lalu. Judul itu bukan sekadar kiasan, tapi boleh jadi kenyataan.

Sebuah perusahaan escort Belanda, Girls Company, yang seakan kekurangan tempat untuk menyediakan jasa seks komersial, membuka layanan baru: seks di udara. Untuk mempopularkan layanan ini, perusahaan itu membuat sayembara yang memberi kesempatan bagi setiap orang untuk bercerita, berdasar pengalaman peribadi, tentang tempat-tempat paling seru untuk bercinta. Misalnya di ruang ganti baju di sebuah kedai, di gudang, di pejabat dan lain-lain.

Radio itu menyebutkan, sekalipun penyelenggaranya sebuah perusahaan jasa seks komersil di Belanda, bukan berarti pesertanya harus dari negeri kincir angin. Siapa saja boleh ikut. Pemenang nantinya boleh menikmati hadiah menumpang pesawat jet khusus sambil 'ditemani seseorang'.

Hadiah juga boleh disesuaikan dengan identiti seksual pemenang, asal tidak melanggar hukum. Dengan kata lain, Girls Company tidak hanya untuk peserta heteroseksual, perserta homoseksual juga boleh ikut.

"Langkah ini diambil sebagai jawaban kekesalan kerana bisnis (seks) kerap dipandang negatif," kata direktur perusahaan, Wouter van der Heijden, seperti dimuat oleh harian De Telegraaf. Belakangan di Belanda, usaha jasa seks komersial sering dituduh terlibat perdagangan manusia.

Heijden menambahkan, mereka yang gemar dengan layanan perempuan atau lelaki panggilan, merasa pengalaman menikmati seks di udara bakal luar biasa. Ia sedikit menyombong dengan menyebut sayembara ini pertama kali di dunia. Namun ia tak menyanggah layanan jasa seks dengan memakai pesawat terbang sudah pernah dilakukan di negara lain. Perusahaan di Amerika Syarikat terlebih dulu membuka servis semacam itu.

Inggris sempat menyediakan layanan tersebut, tapi lalu dilarang oleh jabatan lalu lintas penerbangan, kerana membahayakan keselamatan, pilot tak boleh konsentrasi.

"Di Inggris jasa tersebut diberikan di dalam pesawat kecil berbaling-baling. Ruang antara pilot dan kabin penumpang cuma dibatasi gorden. Kami nantinya berbeda, ini pesawat dengan kabin delapan penumpang," ujar Wouter van der Heijden seperti dikutip De Telegraaf.

Belum tahu apakah sayembara tersebut bisa menjadi penglaris layanan terbaru perusaahan seks komersial di kota Amsterdam tersebut. Harga layanan seks di udara itu dibandrol 6.000 euro (atau Rp 72 juta) sekali jalan. Pesawat akan terbang berputar-putar di atas wilayah udara Belanda. Oiya, 6.000 euro itu baru paket standar.
Sumber :
Radio Nederland

Wanita cantik kerja jaga lif di China,dinegara kita ada ke yang nak?

Sebuah shopping mall di Chengdu, China, menggunakan wanita cantik sebagai penjaga elevator @ lif. Mereka ini  diberi nama 'miss elevator etiquette'. Kecantikan dan kesopanan mereka tidak kalah dari pramugari pesawat. Agaknya kat negara kita ada tak wanita yang secantik mereka bekerja sebagai penjaga lif ini?






Cara memancing ikan yang tak pernah di lihat

Memancing ikan di sungai umumnya menggunakan alat pancing dan menggunakan umpan (misalnya cacing, katak, dan sebagainya). Namun, pemuda dalam foto-foto di bawah ini punya cara memancing yang tak pernah di lihat dan sungguh kreatif...




confirm boleh dapat....

Gugurkan bayi kembar lelaki kerana nak anak perempuan

Sepasang suami-isteri yang sangat teringinkan bayi perempuan terpaksa menggugurkan bayi kembar laki-laki yang masih berusia sangat muda.

Pasangan yang sudah memiliki tiga anak laki-laki ini masih berduka kerana mereka kehilangan anak perempuan yang meninggal ketika baru saja dilahirkan. Mereka kemudan memutuskan ke Victorian Civil and Administrative Tribunal, Australia, agar mereka boleh memilih jenis kelamin anak mereka menggunakan metode IVF.

Sayangnya, keinginan mereka ini ditolak oleh panel yang disebut Patient Review Panel. Pasangan yang identitinya dirahsiakan ini mengatakan mereka sudah mengambil keputusan dramatik namun tidak ingin terus memiliki anak dalam jumlah yang tak terbatas. Mereka dengan tegas mengatakan jika keinginan mereka ini ditolak maka mereka akan ke Amerika Syarikat (AS) agar boleh mengandung bayi perempuan.

Perempuan yang berada di usia 30-an ini mengatakan dia sangat mencintai tiga anak laki-lakinya namun akan melakukan apapun agar boleh memperolehi anak perempuan.

Perempuan mengaku jika dia sangat terobsesi memiliki anak perempuan dan ini menjadi sangat vital bagi keadaan kesihatan psikisnya terutama setelah dia kehilangan anak perempuan yang baru saja dilahirkannya.

Kesian abang ni terjebak di lubang pokok


Pihak berwajib di California Selatan mengatakan bahawa mereka berhasil menyelamatkan seorang lelaki yang terjebak di dalam lubang pohon setelah mengikuti arah suara teriakannya, di tepi sungai .

Harian setempat menulis bahawa petugas pemadam kebakaran memerlukan waktu sekitar 90 minit untuk membebaskannya, setelah mereka menemukannya terjebak dalam sebuah lubang pohon pada Selasa  pagi.

Letf. Roland Chacon dari Laguna Hills mengatakan bahawa sampai saat ini belum diketahui penyebab mengapa lelaki itu memanjat dan terjebak kedalam lubang pohon.

Sumber : huffingtonpost

Gempak..mouse pad bentuk telur mata lembu



Mouse pad ini sangat unik, kerana berbentuk telor mata lembu, sangat serupa dengan yang asli, jangan sampai termakan bila terasa lapar...Gempak kalau dapat miliki mouse pad ini

 Ukuran : 22.5 x 15 cm
 Bahan : PVC
 Berat : 0.03kg

Binatang pun pandai pakai helmet

Aku rasa kalau penunggang motosikal yang tak pakai helmet kat luar tu lihat
anjing nie pakai helmet pasti akan terasa terhina kot...
Kenapa tidak anjing pun pandai pakai helmet..
walaupun dia tak pandai pakai sendiri...keselamatannya di jaga...
Faham-faham sendirilah...



macam brader kat sebelah tu yang tak pakai helmet....
apa perasaan dia??? malu ke tak malu


Seksi gila sister ni


infospesial.net - Dia tidak seperti Bunda Theresa. Model Sports Illustrated Kate Upton tampil menggoda memain peranan sebagai seorang sister gereja yang tampil sangat seksi dalam filem terbarunya The Three Stooges.

Model 19 tahun ini memainkan peranan sebagi Sister Bernice, yang muncul dari kolam renang dengan topi biarawati namun mengenakan bikini dengan berenda hitam yang menutupi sebahagian tubuhnya.

Upton nampak menghebohkan sesama biarawati, yang dimainkan oleh Glee Jane Lynch dan pemenang Oscar Jennifer Hudson.

Aksi selamba uncle dalam bank


sumber : stomp.com.sg

Betul ke ni,telur dalam bekas minyak?


Pembantu Rumah Nekad Bunuh Diri Karena Tak Lulus Ujian Bahasa Inggris

TRIBUNNEWS.COM - Seorang pembantu rumah tangga (PRT) Indonesia nekad menggantung dirinya kerana gagal ujian  bahasa Inggris sebanyak tiga kali. Demikian dilapor The Straits Times.

Sulastri Wardoyo (26) ditemukan menggantung dirinya di bilik mandi di penampungan PRT di Singapura pada 30 Mei lalu. Para staf di lembaga penyaluran pembantu di Singapura mengatakan jantungnya sempat tiga kali berhenti ketika paramedik berusaha menolongnya.

Ia kemudian dibawa ke bagian kecemasan di Hospital Khoo Teck Puat dan mengalami rosak di bahagian otak setelah berusaha bunuh diri.

Ia tiba di awal minggu lalu serta tinggal di rumah penampungan PRT Budget Maid. Ia kemudian mengambil ujian Foreign Domestic Worker Entry Test pada Rabu, Khamis, dan Jumaat, tetapi gagal. Berdasarkan aturan, siapapun yang gagal melakukan ujian itu harus meninggalkan Singapura namun mereka diperbolehkan datang lagi untuk melakukan ujian tersebut.


Juru bicara Kedutaan besar Indonesia di Singapura mengatakan mayat Sulastri akan dibawa ke kampung halamannya. Sang juru cakap mengatakan keluarga sudah diberitahu mengenai kematian Sulastri dan mereka tak boleh ke Singapura tak memiliki wang. Bunuh diri di Singapura adalah satu jenayah.

[Pelik] Hanya dapat tangkap ikan sekali setahun sahaja

Dogon adalah nama daripada satu suku yang tinggal di wilayah plato tengah Mali, di selatan sungai Niger. Ketika ini suku Dogon mempunyai lebih kurang 800 ribu orang. Suku Dogon sangat terkenal dan menjadi objek kajian antropologi banyak ilmuwan. Mereka terkenal akan mitologi, kebudayaan serta arsitektur pemukimannya. Ketika ini juga  telah terjadi perubahan yang signifikan terhadap cara hidup, kebudayaan dan kepercayaan orang Dogon.

Satu yang pelik Orang-orang suku Dogon tersebut hanya dapat menangkap ikan di Tasik Suci Antogo hanya sekali dalam 1 tahun. Pada hari yang ditentukan, ratusan nelayan menangkap ikan di keranjang dengan terburu-buru, "membersihkan" seluruh isi tasik dalam hanya beberapa minit. Ini merupakan ritual yang unik dan menarik.









Bilik hospital disewakan untuk shooting filem porno

Hospital seharusnya menjadi tempat untuk merawat pesakit-pesakit yang mengharapkan kesembuhan. Tapi demi mendapatkan wang, sebuah hospital menyewakan biliknya untuk shooting filem porno.

Filem ini mengambil lokasi di sebuah bilik di hospital yang tidak disebutkan namanya di London, England. Produksi filem ini dikatakan memberi pendapatan dan keuntungan besar untuk dana mengurus hospital.

Kes ini diungkap oleh anggota parlemen dari kalangan konservatif, Penny Mordaunt dalam sidang dewan rakyat di London. Mardaunt mengetahuinya ketika bekerja di wilayah Keningston and Chelsea.

NHS Kensington and Chelsea mengatakan filem ini dibuat sebelum tahun 2002, ketika Primary Care Trust (PCT) dibentuk. PCT merupakan program NHS (National Health Service) yang membuat hospitalmemiliki dan menetapkan sendiri perbelanjaannya

"Ketika saya menjadi pengarah Dewan Kensington and Chelsea, saya menemukan bahawa salah hospital tempatan menyewakan biliknya pada perusahaan filem untuk digunakan shooting filem porno" ujar Penny Mordaunt, MP Konservatif

Mordaunt mengatakan bahawa hal yang menambah penghinaan dan luka adalah kerana filem yang diproduksi ternyata filem porno.

"Meskipun saya tidak dapat mengklaim hal ini ke parlemen, tapi ini adalah satu anggaran biisnes besar dan menghasilkan pendapatan yang lumayan bagi hospital itu," tambah Mordaunt.

Bilik yang disewakan merupakan bilik tertutup, namun dilengkapi peralatan perubatan  untuk merawat pesakit.


  

Bapak jenis apa ni ?

image
Betul-betul jenis bapak gila game ni…..

Versi terbaru meraba..abang kurang ajar raba awek sedang tidur dalam bas








During this period, this man has changed his hand, but in the end his right hand convenient! Also tried twice in the thigh of this woman walk! Have been the woman away. However, fierce enough, action is not big enough, do not let this man receive hands!

Jom lihat tentera wanita di dandan sempena EURO 2012

berita-beritadotcom: Pernah melihat tentara wanita berdandan dan mengenakan skirt agak pendek? Cuba kita intip di sini. Mereka cantik-cantik dan seksi, tidak kalah dengan artis atau selebriti yang biasa tampil di tv atau media massa.
Tapi mereka bukan untuk mempertontonkan diri seperti para artis, mereka berdandan cantik untuk menjaga perbatasan, agar tidak kelihatan sanggar menyambut Euro musim panas 2012 di Ukraine, Eropah Timur. 

Tentu ini untuk pertama kalinya dalam sejarah, penggemar bola sepak akan benar-benar mahu untuk lama di lapangan terbang dan diberi tepukan tangan saat mereka ke Euro 2012 musim panas ini.

Staf yang memeriksa pasport di lapangan terbang Ukraine Borispol  dekat Kiev,  Kali ini tidak sanggar, tapi cantik dan seksi.


Mereka sudah mulai didandani secantik mungkin. Mengenakan pakain militer lengkap. Benar-benar tentara wanita bergaya artis. Rambutnya ditata seindah mungkin, di make up serapi mungkin, kukunya dicat, dan skirtnya pendek sehingga saat duduk terilihat pehanya.





Ternyata Tumor Otak Boleh Dikeluarkan Melalui Hidung

Untuk mengeluarkan tumor biasanya doktor harus melakukan proses pembedahan di bahagian tubuh tersebut. Tapi cara baru dilakukan oleh dokter bedah Inggris yang mengeluarkan tumor di otak melalui hidung dan tanpa pembedahan.

Hal ini terjadi pada Ian Bradley, lelaki berusia 60 tahun asal Wellesbourne, Warwickshire, yang memiliki dua tumor seukuran duit syiling di otaknya.
Pada awalnya, dia hanya mengalami flu yang terjadi terus menerus. Dan ketika hidungnya mulai berdarah, ia dirujuk ke Coventry University Hospital, Inggris. Hasil scan menunjukkan ada tumor langka di dasar otak Ian.
Setelah pemeriksaan, doktor menemukan bahawa tumor telah menyebar ke tulang di dekat reseptor bau di kepala Ian. Kerana itu, doktor memutuskan untuk mencabut tulang yang terinfeksi tersebut dari lubang hidungnya.

“Dokter mengatakan kepada saya mereka ingin mencuba cara pembedahan baru dan saya tidak perlu berfikir lama untuk meyakini ini, kerana saya tidak begitu suka kepala saya dibedah,” ujar Ian Bradley.

Ahli bedah memasukkan kait kecil ke lubang hidung Ian dan kemudian berhasil menarik tumor dari bahagian depan otaknya. Tumor tersebut keluar dari hidungnya tanpa memerlukankan proses pembedahan terbuka.
Doktor menghabiskan waktu 6 jam untuk mengeluarkan tumor dari otak Ian dan juga berhasil mengeluarkan bahagian kecil dari tulang tempat tumor telah menyebar.

“Saya kagum mereka mampu mengeluarkan tumor tanpa memotong saya sama sekali. Saya sangat berterima kasih,” ungkap Ian lebih lanjut.

Operasi dari hidung ini memang membuat Ian kehilangan kemampuan indera bauya, tetapi ia mengatakan ini adalah harga yang sangat kecil untuk membayar keberhasilan mengeluarkan tumor dari kepalanya.

“Dengan menggunakan teknik baru ini, itu bererti kami dapat menghilangkan tumor kanser tanpa meninggalkan bekas luka yang tak enak dipandang di wajah Ian,” jelas Dr Gary Walton dari Coventry University Hospital yang memimpin operasi.

Menurut Dr Walton, teknik ini membuat masa penyembuhan pasien menjadi lebih cepat dan juga menghindari bekas luka yang menonjol pasca pembedahan.

“Ini inovatif, memberikan hasil yang lebih baik bagi pesakit kami dan saya senang cara ini sukses pada Ian,” jelas Dr Walton.

Ian pun mengaku hanya perlu dua hari berada di wad hospital setelah operasi melalui hidung tersebut. Dan setelah beberapa hari, ia sudah boleh kembali beraktiviti dan bermain golf.

“Saya sangat senang bioleh bernafas melalui hidung walaupun tidak boleh mencium bau lagi. Ini telah membuat perbezaan besar terhadap kualiti hidup saya,” kata Ian.


Sumber : http://www.tkjlover.web.id/2011/01/tumor-otak-bisa-dikeluarkan-lewat.html

Kadang-kadang budak kecil lebih berani

Kadang kita harus malu dan mengakui bahawa anak kecil  lebih berani daripada kita yang dewasa ini. Cuba kita lihat foto dibawah ini, apa berani anda mandi  dengan ular ??




Oppss..ditahan polis kerana berbasikal dengan skrit pendek

NEW YORK - Mungkin ini hanya terjadi di New York. Seorang polis New York memberi surat peringatan kepada seorang pelancung wanita kerana dia kedapatan sedang berbasikal dengan menggunakan skrit yang dinilai terlalu pendek.

Polis yang tidak didapatkan identitinya mengganggap bahawa skrit pelancungan tersebut gunakan terlalu pendek dan dapat menyebabkan terjadinya kecelakaan.

Wanita tersebut bernama Jasmijn Rijcken yang mengaku kejadian dia dipersalahkan itu terjadi pada siang hari tanggal 3 Mei.

Pada saat itu Jasmijn menggunakan skirt pendek berenda warna abu-abu dan berkasut boot warna coklat.

Jasmijn mengatakan bahawa bagi petugas polis tersebut pakaian yang dia gunakan pada saat itu terlalu pendek.

“Dia berkata kepada saya bahawa pakaian saya terlalu mengganggu dan dapat menyebabkan kereta-kereta berlanggar dan sangat membahayakan,” tutur Jasmijn.

“Saya kira polis tersebut hanya becanda pada saat itu, tapi dia nampak benar-benar marah dan bahkan meminta kad identiti saya,” imbuhnya.

Namun Jasmijn tak menuruti permintaan polis tersebut dan meninggalkannya.

“Saya tidak habis fikir bagaimana pakaian saya membahayakan keselamatan atau pun mengganggu lalu lintas,” ujarnya kepada New york Daily News seperti dikutip dari Dailymail, Selasa (14/6/2011).

Jasmijn adalah seorang general manager dari sebuah perusahaan basikal di Belanda.

Kedatangannya ke New York adalah untuk menghadiri the News Amsterdam Bike Show.

Selama di New York dia pun menghabiskan waktunya berkeliling manhattan menggunakan basikalnya dan banyak menghabiskan waktu di area SoHo.

“Ketika polis tersebut itu menegur saya, saya sedang menuju perjalanan pulang ke hotel,” tegas dia.

Sumber :http://www.okezone.com/

Adakah mereka ini calon-calon kaki mabuk?

Melihat gambar-gambar di bawah,adakah nanti diantara mereka bakal atau calon kaki mabuk apabila dewasa kelak?Kesian kepada bayi -bayi ini kerana telah di ajar dengan benda yang bukan sepatutnya.

















Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved