Pelik...Wanita berpakaian lelaki ditangkap di Masjid Nabawi

on 25 Jun 2012

Macam-macam hal...


MADINAH: Polis di Masjid Nabawi menahan seorang wanita Saudi yang berpakaian lelaki selepas dia memasuki kawasan jemaah lelaki berhampiran makam Rasulullah (SAW).

Jurucakap polis, Fahd Al-Ghaman memberitahu akhbar Okaz, pegawai mengesyaki sesuatu tidak kena pada ‘lelaki’ itu kerana bentuk badannya. Dia kemudian ditahan ketika meninggalkan kawasan berkenaan sebelum diserahkan kepada polis.


Satu sumber berkata, penyiasat tidak yakin dengan dakwaan wanita itu bahawa dia hanya mahu melihat kawasan berkenaan.


“Wanita itu cuba melarikan diri apabila ditahan. Tetapi dia menyerah diri selepas lelaki yang ada bersamanya, berjaya ditangkap. Lelaki itu ialah suaminya,” kata seorang pengawal masjid berkenaan. - Agensi

Fail..aksi wanita dan lelaki sedang pegang anunya


nampak menarik tapi terlampau kurang ajar....

[Pelik] Trend baru...Seluar untuk tangan







macam -macam bentuk sarung tangan ini

Hukuman akibat perkosa budak di Brazil

Inilah hukuman yang dikenakan keatas perogol ini di Brazil.
Yang menghukumnya ialah banduan di dalam penjara itu sendiri.
Perogol ini telah memperkosa bayi yang baru berumur 4 bulan sahaja..

sumber : www.orgish.com


Sampan kecil yang boleh dilipat dan sangat gempak

Jika anda ingin berlayar disebuah kolam ditaman kota ? atau pun sebuah tasik yang berada jauh ditengah kota ? Pasti anda memerlukan sebuah sampan , dan anda boleh menuju tempat itu dengan menumpang sebuah bas atau kereta sekalipun , segera bongkar kemudian rakit dan gunakan untuk berlayar.sampan yang direka khusus ini sangatlah praktik , portable dan boleh digulung , mudah proses membuatnya , sehingga sangat pantas apabila disebut sebagai alat pengangkutan air yang sempurna sekaligus melengkapi gaya hidup.




Gambar erotik Elizabeth Taylor ditunjukkan

Orang dah mati pun nak dipermalukan..


LOS ANGELES, Amerika Syarikat (AS) - Selama ini, sudah banyak gambar Elizabeth Taylor terpampang di dada media tetapi tiada satu pun yang lebih sensasi daripada sekeping gambar bogelnya yang dimiliki seorang pengumpul memorabilia, Jim Shaudis, lapor sebuah akhbar semalam.

Kini, selepas kematiannya, gambar bogel Taylor itu buat pertama kalinya didedahkan untuk tontonan umum.

Gambar itu yang dirakam ketika Taylor berusia 24 tahun oleh rakan karibnya, Roddy McDowall, merupakan hadiah pertunangan pelakon bermata ungu lembayung itu kepada penerbit Hollywood, Michael Todd.

Todd, seorang penerbit Hollywood yang popular menerusi filem klasik Around the World in Eighty Days, meninggal dunia dalam satu nahas udara di New Mexico, AS pada tahun 1958, selepas 13 bulan mereka berkahwin.

Selepas kematian suaminya, Taylor memberikan gambar itu kepada jurusoleknya, Penny Taylor sebagai hadiah kenang-kenangan.

Ia kemudian dibeli oleh Shaudis pada tahun 1980 dan sejak itu, gambar tersebut dipercayai telah hilang.

Namun, selepas kematian Taylor pada usia 79 tahun akibat kegagalan jantung minggu lalu, Shaudis memutuskan untuk mendedahkan imej erotik itu untuk tontonan para peminat aktres berkenaan. 

Sepanjang hidupnya, Taylor membintangi lebih 50 buah filem dan telah dua kali memenangi anugerah Oscar iaitu menerusi filem Butterfield 8 pada 1960 dan filem Who's Afraid of Virginia Woolf?, enam tahun kemudian. - Agensi

'Awek' selamba pakai bra transparent semasa berjalan


Bukan awek ini.Dia ini Rose Chan artis Hong Kong
tapi awek dibawah ni memang selamba je dia pakai
bra transparent semasa berjalan



Tekan Spoiler Untuk Tengok Awek Yang Selamba Ini:





memang selamba gilakan....

Tak tahan harga minyak naik ubahsuai trak guna kayu api ganti petrol

Bagus juga idea lelaki ini..


HELSINKI - Tidak tahan dibebani harga petrol yang melambung tinggi, seorang lelaki di Finland mengubah suai sebuah trak pikap miliknya bagi membolehkan kenderaan itu bergerak dengan menggunakan kuasa kayu api, lapor sebuah akhbar semalam.

Setelah mengalami pengubahsuaian, enjin V6 trak jenis Chevrolet milik Juha Sipila kini dijana asap daripada dapur kayu api yang dipasang di belakang trak tersebut.

Pada kapasiti penuh, dapur tersebut boleh diisi dengan kayu api yang mencukupi untuk menggerakkan trak itu sejauh 1,280 kilometer.

Lelaki itu mendakwa, traknya boleh mencapai kelajuan maksimum 144 kilometer sejam dan dia menamakan kenderaannya El Kamina yang bermaksud dapur dalam bahasa Finland.

Teknologi dapur kayu itu yang pertama kali digunakan pada kenderaan semasa kekurangan bekalan petrol ketika Perang Dunia Kedua, didapati lebih mesra alam berbanding enjin petrol atau diesel. - Agensi

Gan Lulu Pamer Payudara Pameran Kereta Kecoh


Gan Lulu kembali membuat sensasi mengekspos payudaranya di pameran kereta 'Nanning-ASEAN International Auto Show', akhir minggu lalu.

Sebelumnya, Gan Lulu telah membuat heboh dunia maya mempamerkan payudara dan kemolekan tubuh bersama sang ibunya. Kini, model seksi itu kembali sensasi.

Saat tiba di kota Nanning, Guangxi Zhuang, Gan Lulu tampil seksi dalam balutan gaun hitam ketat dengan bahagian depan oval berpotongan dada rendah. Tak ayal, gaun yang dikenakannya membuat payudara dia menyembul. Demikian seperti dinukil Chinasmack.

Aksi Gan Lulu inipun langsung menarik perhatian para penggemarnya, yang menyerbu ingin mendekat. Sehingga membuat pihak keselamatan langsung memberi pengamanan, selama dia berada di tempat acara itu.

Gan Lulu datang ke pameran kereta untuk melihat koleksi kereta terbaru. Namun, berkat aksi pamer dada, dia membuat pameran seperti acara sesi temu peminatnya.

Hotel paling mewah dan mahal di dunia


It is not that easy to get a key to one of these rooms with bullet-proof windows, marble floors and amazing views of the city. The most expensive hotels in the world are waiting to be discovered by you.
10th place: Imperial Suite, Park Hyatt Paris-Vendome
1The World
Area: 200 sq.m.
Amenities: balcony area of 59 sq.m., dining area, bar display, steam room shower, whirlpool bath, massage table.
Rates: $14,797 per night.
9th place: Royal Suite, Four Seasons Hotel George V in Paris
2The World
Area: 244 sq.m.
Amenities: antique furniture, marble entrance foyer, private office, guest powder room, steam room.
Rates: $15,277 per night.
8th place: Royal Suite, Le Richemond Hotel in Geneva
3The World
Area: 230 sq.m.
Amenities: swimming pool mosaics, parquet, bullet-proof windows, 27 sq.m. terrace overlooking Geneva and the Alps.
Rates: $16,680 per night.
7th place: Royal Suite, Burj Al Arab Hotel in Dubai
4The World
Area: 779 sq.m.
Amenities: marble floors, office furniture, private cinema, four-post bed, Rolls-Royce with a personal driver or a helicopter at an additional cost.
Rates: $17,152 per night.
5The World
Area: 236 sq.m.
Amenities: piano, library, meals included, suites overlooking Red Square.
Rates: $17,355 per night.
5th place: a suite in Atlantis Resort Hotel in Bahamas
6The World
Area: 440 sq.m.
Amenities: 10 rooms, butler, kitchener, marble bathrooms. Michael Jackson, Michael Jordan and Opran Winfrey used to stay here.
Rates: $23,835 per night.
4th place: King’s Penthouse, President Wilson Hotel in Geneva
7The World
Area: 1200 sq.m.
Amenities: four rooms, six bathrooms, a room for cocktail parties (up to 40 guests), bullet-proof windows.
Rates: $31,462 per night.
3rd place: Penthouse, Four Seasons Hotel in New York
8The World
Amenities: 360 degree panorama, 1.5-meter glass chandeliers, huge piano, nine rooms, butler, cable TV.
Rates: $32,370 per night.
2nd place: Hugh Hefner’s Suite at Palms Casino Resort Hotel
9The World
Area: 929 sq.m.
Amenities: butler, rotating bed, mirrored ceiling, Jacuzzi overlooking Las Vegas.
Rates: $38,070 per night.
10The World
Area: 1188 sq.m.
Amenities: heated swimming pool, steam room, private beach, butler, chef, piano with a pianist.
Rates: $47,527 per night.

Cara gial pelajar di China merayakan selesai ujian


The students at this school apparently decided that their well taken notes and other written material was no longer needed after their exams. Therefore, they decided to throw them away. But not in a trash can. Youthful exuberance is alive and well.


Post Exam Paper Celebration (8 pics)

Post Exam Paper Celebration (8 pics)

Post Exam Paper Celebration (8 pics)

Post Exam Paper Celebration (8 pics)

Post Exam Paper Celebration (8 pics)

Post Exam Paper Celebration (8 pics)

Post Exam Paper Celebration (8 pics)

Post Exam Paper Celebration (8 pics)

Ini bukan awek biasa,pasti terkejut setelah dia beraksi

A completely ordinary woman from the first sight.
But…she has a secret which you’ll learn about after the jump.
Don’t be afraid ;)


1 Jalisa "Eye-Popper" Thompson (9 pics)

2 Jalisa "Eye-Popper" Thompson (9 pics)

3 Jalisa "Eye-Popper" Thompson (9 pics)

4 Jalisa "Eye-Popper" Thompson (9 pics)

5 Jalisa "Eye-Popper" Thompson (9 pics)

6 Jalisa "Eye-Popper" Thompson (9 pics)

7 Jalisa "Eye-Popper" Thompson (9 pics)

Ada awek sendirian siap ingin mengoda kamu

Before you try to pick up a girl on the street, look closely at her…
Or you can get into an embarrassing situation.
Just imagine, you come up to a girl and say “Hey pretty, how you doin’” ;)
And then this “pretty girl” turns around…and you lose your speech for five hours.




Men, be careful (27 pics)



2 Men, be careful (27 pics)

3 Men, be careful (27 pics)

4 Men, be careful (27 pics)

5 Men, be careful (27 pics)

6 Men, be careful (27 pics)

7 Men, be careful (27 pics)

Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved