Kondom cap KFC,BURGER KING

on 09 Jun 2012

Beginilah keadaan bila ramai penghuni flat yang menggunakan ASTRO

Key chain bentuk macamni pun nak jual?

dah tak de idea lain ke?

Lelong Barang di eBay dengan Foto Separuh Telanjang

Berbelanja secara online sudah menjadi trend ketika ini. Kita boleh mencari barang yang diinginkan – bekas ataupun baru – dengan hanya melakukan klik tanpa harus mengunjungi kedai tertentu.

Resikonya, kita kadang-kadang sering tertipu dengan foto yang ditampilkan.


Seorang wanita berasal Boca Raton, Florida yang baru saja berhasil meraih keuntungan dengan menjual barang bekas di eBay. Bahkan ada yang berhasil dijualnya dengan harga lebih mahal dari harga baru.

Taylor Morgan (26th) , telah berhasil melelong barang-barang bekasnya sejumlah 21 item dan meraih lebih dari $ 1000 dalam waktu singkat. Bagaimana taktiknya?

Dibantu oleh seorang teman yang bertugas sebagai fotografer amatur, Taylor membuat beberapa foto dari item-item yang ingin dilelangnya dengan cara berpakaian separuh telanjang – meskipun tanpa wajah.


“Awalnya saya melakukan ini semua hanya sebagai balas dendam kepada kekasih saya yang telah mengkhianati saya,” kata Taylor ketika diwawancara oleh MailOnline. “Saya sengaja membuat foto-foto ini untuk membuatnya sakit hati tanpa memperkirakan keberhasilan dari pelelangannya.”

Dia juga mengaku mendapat 500 email sehari dari berbagai negara yang menyokong kegiatannya, beberapa di antaranya meminta dia untuk membuat foto yang ‘lebih hot’.

“Saya hanya ingin melepas barang-barang yang menjadi kenangan bersama ex-boy friend, tetapi saya mendapatkan lebih.” Tailor selalu memberikan bonus foto berupa gambar dirinya – termasuk wajah – kepada mereka yang membeli tawarannya melalui eBay.

T-shirt putih kosong telah menarik 15 pengunjung dengan tawaran tertinggi seharga $41, kemeja garis-garis diperebutkan oleh 33 penawar dengan harga tertinggi $87,50 (harga baru hanya $ 49). Item yang laku paling mahal adalah seluar pendek olahraga jenama Adidas yang diperebutkan oleh 26 penawar dan laku dengan harga $ 107,5.

Ternyata putus cinta bukanlah akhir dari segalanya. Kalau kita boleh lebih kreatif, pastinya akan ada sesuatu yang menguntungkan.

Tentunya Taylor akan jatuh cinta lagi. Begitu putus, dia sudah memiliki rencana yang bagus untuk mengubati sakit hatinya.

Tengok aje!!!

Bila kita kita dalam situasi seperti ini adakah kita...Tengok aje!.Kita tengok gambar di atas mereka yang di sekelilingnya adalah masyarakat yang berpelajaran,bertamadun tetapi bila dalam keadaan begini mereka ...Tengok aje!!!Inilah sebenarnya hidup masyarakat yang mementingkan diri sendiri.Bagi mereka biar aku senang aku tak peduli kau siapa..kau mengandung ke,kau tua ke yang penting diri aku sendiri.
Kejadian begini kadang-kadang berlaku dalam masyarakat yang ada adab sopan ,berbudi bahasa seperti di negara kita.Sikap tak perdulikan orang lain rata -rata telah menular ke negara kita.Ucapan terima kasih pun susah untuk di keluarkan daripada mulut.
Dunia semakin moden ,semakin ramai juga manusia menjadi ego .Kononya mereka hebat,kononnya mereka boleh buat apa saja sehinggakan mereka lupa siapakah pencipta mereka?Sikap tengok aje ni kadang-kadang akan menimpa diri mereka sendiri.

Pelajar sodom rakan sekolah dengan batang penyapu

Ternyata kekerasan pelajar di Amerika semakin parah. Hal ini menimpa pada seorang pelajar berumur 13 tahun di sekolah Walker Middle School,di Southern Tampa, Florida. Pelajar lelaki ini t di sodomi oleh 4 orang anak laki-laki antara lain Randall John Moye, 14; Raymond A. Price-Murray, 14; Lee Louis Myers, 14; and Diamante J. Roberts, 15.

Lee Louis Myers, 14.Salah seorang yang disyaki

Kejadian ini berlaku kerana  pergaduahn di padang sekolah mereka. Namun kejadian berjaya dihentikan oleh salah seorang guru. Tanpa diketahui oleh guru tersebut, ternyata perkelahian berterusan di dalam sebuah bilik sekolah.

Mangsa,13 tahun, di sodomi oleh mereka dengan menggunakan batang penyapu dan kayu hoki.Mangsa berteriak, menangis dan meminta tolong agar mereka berhenti.

Dia juga berharap orang-orang disekitar  sekolah itu datang menolongnya, tetapi tiada seorang pun yanh menolong kerana ketakutan.

Setelah dua bulan barulah kes ini dapat dibawa kemuka pengadilan. Hal ini disebabkan tidak adanya keberanian pelajar khususnya rakan sekelas mangsa untuk melapor dan menjadi saksi.

Patung Palsu Laku 2,9 juta euro

TRIBUNNEWS.COM – Sebuah patung suku Indian Maya yang laku dijual seharga 2,9 juta euro pada sebuah lelong di Paris, diberitakan sebagai patung palsu.

Rumah lelong Perancis Drouot seperti dilansir BBC berkeras bahawa patung itu asli dan sudah berumur lebih dari 1000 tahun.

Namun menurut Institut Antropologi dan Sejarah Nasional Mexico patung itu, berbentuk sosok bertopeng dengan memegang perisai, tidak cocok dengan gaya seni kayu pada periode sejarah yang dikatakan dalam lelong itu.

Sebanyak 66 benda lain yang juga dilelong  lalu juga palsu, kata Institut Nasional Mexico.

Menteri Luar negeri Mexico pun sudah memberitahukan hal ini pada pejabat sejawatnya di Perancis.

“Patung itu mencoba membuat kembali sosok gaya era pra-kolumbia di wilayah Maya di tenggara Meksico, tapi tingginya, posturnya serta gaya kaki yang menekuk dengan ikatan sepatu yang muncul bukan menunjukkan karakter budaya ini,” demikian bunyi pernyataan institut itu.

Menurut pernyataan itu, patung itu dibuat sedemikian rupa untuk memberi kesan kuno pada hasil akhirnya.

Patung setinggi 1,65 meter itu, dijual oleh seorang kolektor kepada seorang pembeli Eropah tanpa nama, merupakan benda termahal yang dijual dalam lelang.

Gadis nekad kencing di depan orang ramai

Pelik...hilang rasa malu....
apa salahnya cari  tandas....
perempuan pulak tu.......





selamba macam tak ada perasaan....


Manager syarikat ini sanggup curi wang syarikat kerana ketagihan seks


Seorang manager kewangan sangat ketagihan mengakses pornografi di dunia maya dan juga terlibat dalam prostitusi di dunia nyata. Pada intinya, lelaki bernama Alan Hornby ini sangat ketagihan seks.

Posisi sebagai manager kewangan membuatnya mudah menipu wang perusahaan untuk membiayai hobi mesumnya. Ia dengan santai mengeluarkan wang sampai 100 poundsterling untuk membayar pertunjukan seks via internet.

Tak cukup hanya itu, Hornby juga rutin mengunjungi rumah pelacuran, konon sampai tiga kali seminggu. Jumlah wang perusahaan yang ia gunakan mencapai 85 ribu poundsterling.

Dia memang sangat dipercayai oleh bos sehingga selama 5 tahun, Honrby melakukan aksinya tanpa ketahuan. Namun akhirnya, dia tertangakap juga oleh rakan sekerja dan akhirnya diadili dengan hukuman 32 bulan penjara.

"Semua itu dimotivasi sepenuhnya oleh seks dan dia sudah didiagnosa sebagai pecandu seks," ucap Kay Driver, penguamnya, seperti detikINET kutip dari Mirror.



Selain dihukum penjara, Hornby juga bangkrut karena asetnya banyak disita. Kecanduannya pada seks dan pornografi internet yang tak terkendali berujung petaka


source

Aksi kucing belasah anjing




LETAK MAKLUMAT IKLAN

Seorang Wanita Jadi Budak Seks Kerana Terpengaruh Iklan !

Bertemu orang baru menerusi internet memang perlu berhati-hati kalau tak mahu bernasib malang seperti wanita ini. Dia menjadi korban budak seks seorang lelaki yang pertama kali dikenalinya melalui dunia maya.

Mangsa yang berasal dari Wisconsin, Amerika Syarikat, awalnya membaca sebuah iklan di web Craigslist. Seorang lelaki  New York bernama John Hopkins menawarkan bilik yng sangat indah di apartmentnya, bagi siapa yang mahu menjadi pembantu rumahnya.

Mangsa yang tak disebut identitinya ini tertarik dengan iklan itu. Setelah mencapai kata sepakat, tanpa curiga dia datang ke rumah Hopkins. Malangnya, di situ dia malah diperkosa Hopkins berulangkali dan terjebak di dalam rumah selama lapan hari.

Sejak awal kedatangan mangsa  Hopkins sudah menunjukkan perangai buruk. Dia mengancam akan menjadikan mangsa sebagai budak seksnya. Dalam waktu 4 sampai 12 Februari lalu, dia memperkosa serta menganiaya mangsa berulangkali dan mengurungnya.

Pada hari kesembilan, mangsa berhasil menghubungi ibunya. Kes ini akhirnya sampai ke tangan polis setempat yang langsung menahan tertuduh dan menyelamatkan si wanita malangi tu.

Menurut laporan dari CNN, Hopkins terancam hukuman  25 tahun penjara. Aksi kejahatan seks seperti yang dilakukannya sudah kerap terjadi, terutama melalui web jejaring sosial. Berhati-hati .

Wow, Scarf Motif Laut Ini Berharga US $4,8 juta.

VIVAnews - Jangan mengira kalau scarf koleksi Hermes merupakan scarf yang paling mahal. Sebuah scarf baru saja terjual di balai lelong Christie, London, dengan harga US $4,8 juta.

Apa yang membuat scarf ini harganya selangit? Ternyata scarf dengan label Ascher London itu, dirancang oleh seniman ternama, Henri Matisse.

Seperti dilansir dari Vogue UK, saat itu Zika Ascher,, pergi ke Paris pada 1946 demi bertemu sejumlah seniman ternama seperti Pablo Picasso, Henry Moore, termasuk Henri Matisse untuk meminta desain scarf. Ia lalu mendapatkan desain dari Matisse, yang kemudian menciptakan motif scarf yang diberi nama Oceanie.

Motif tersebut berbentuk binatang laut yang abstrak, inspirasinya datang setelah Matisse kembali dari perjalanannya ke Tahiti pada 1940. Saat itu scarf dengan motif Oceanie, hanya dicetak 30 helai. Design asli motif dalam skala besar dibiarkan menggantung di studio Matisse.

“Saya fikir ini adalah hasil orisinalitas dari projek Ascher Artist Squares dan tentu saja kejeniusan Matisse,” kata Sam Ascher, direktur kreatif dari Ascher London, yang juga cucu dari Zika Ascher.

Panda + Gajah








hanyalah gajah yang dicat menyerupai dengan warna Panda di sebuah parade di Thailand, unik bukan


Hah…Psikologi Cantik Ini Memberi Terapi Dengan Telanjang

Psikologi ini yakin bahawa dengan bertelanjang diri di depan pesakitnya dia ingin menunjukkan ke mereka bahawa tidak ada yang disembunyikan dari dirinya


KOMPAS.com – Ada cara mengorek keterangan dari lelaki tentang perasaan yang bergejolak di dalam diri mereka. Namun, seorang psikologi cantik berusia 24 tahun ini mempunyai cara tersendiri untuk melakukannya, iaitu dengan telanjang.

Sarah White cuba cara mendapatkan keterangan dari pesakitnya di New York dengan cara terapi yang benar-benar unik. Dengan melepaskan satu per satu pakaian yang dikenakannya selama sesi kaunseling, White yakin tindakannya ini dapat mencairkan ketertutupan sikap dari pesakitnya.

“Saya sengaja melakukannya untuk mengendalikan diri para pesakit saya itu. Tujuannya saya telanjang di depan mereka adalah agar mereka memahami diri dan lingkungan mereka secara lebih baik sehingga mereka boleh mendapatkan kekuatan dari kenikmatan yang timbul dari diri mereka dan kekuatan itu diharapkan tidak hanya muncul selama sesi terapi tetapi juga sesudahnya,” ujar White.

Sesi awal konsultasi yang ditawarkan melalui komunikasi satu arah di web cam dan pesan SMS dikenakan biaya 150 dollar AS. Begitu White yang telah memiliki sekitar 30 pesakit mengenal mereka secara lebih jauh maka dia menawarkan komunikasi dua arah melalui video Skype dan bahkan, untuk beberapa kes, melalui konsultasi secara langsung.

Pendekatan terapi sambil telanjang yang diterapkan White ini tentu saja memikat kliennya yang sebahagian besar adalah lelaki. Salah satu latarbelakang dari diterapkannya pendekatan ini adalah kerana White merasa ada yang tindakan yang kurang dan tidak berinspirasi dalam teknik konsultasi dari studi strata-1 psikologi yang pernah didalaminya.

Lewat penuturannya ke New York Daily News, White menilai teknik yang dijalankannya telah memberikan dorongan minat lebih besar pada kaum lelaki yang cenderung kurang tergerak apabila dibandingkan kaum perempuan dalam berkonsultasi. “Saya melihat ada yang kurang dari teknik terapi klasik yang cenderung represif ketimbang mendorong orang lain untuk bersikap terbuka.”

“Tujuannya adalah memperlihatkan kepada pesakit bahawa tidak ada yang disembunyikan dari diri saya dan mendorong mereka untuk bersikap lebih jujur. Bagi lelaki tertentu, melihat susuk wanita telanjang  dapat membantu mereka memfokuskan perhatian serta melihat diri mereka secara lebih luas selain membantu mereka menyampaikan apa yang ada di fikiran mereka secara terbuka,” tambah wanita yang berasal dari Upper West Side ini.

“Freud menerapkan asosiasi bebas. Saya memilih untuk telanjang,” jelas White untuk membandingkan teknik konsultasi yang ditawarkannya dengan teknik klasik dari Sigmund Freud.

Tentu saja teknik terapi yang diterapkan White juga disambut suara penentangan. Diana Kirschner, psikologi klinik di New York, menjelaskan: “White hanya menggunakan terapi kata-kata tetapi saya tidak menganggap ini sebagai terapi. Saya menilai pendekatannya itu sebagai pelayanan interaktif pornografi melalui internet.”

Interaksi bernuansa seks antara pesakit dan ahli terapi merupakan pelanggaran besar kode etik berdasarkan ketetapan yang dikeluarkan oleh American Psychoanalytic Association. Bahkan hubungan fizik saja sudah dianggap sebagai pelanggaran kode etik profesi.

Namun, White menekankan tidak terjadi hubungan fizik dalam terapi yang ditawarkannya. “Saya tidak menjalin hubungan intim dengan pesakit saya.”

Heboh! Anak babi berkepala mirip manusia dan monyet

                  image
WARGA Kelurahan Naibonat, Kecamatan Kupang Tengah, Kabupaten Kupang, Nuta Tenggara Timur (NTT),  heboh kerana seekor babi milik Roreju Dakarmo (45), warga kelurahan itu, beranak berkepala seperti kepala manusia.
Babi milik Roreju sebenarnya beranak 4 ekor, satu berkepala mirip manusia, satu berkepala seperti kepala monyet . Hanya dua ekor anak babi dari empat anak yang dilahirkan memiliki keadaan tubuh yang normal.
Seperti disaksikan di Noelbaki, sekitar 40 kilo meter arah Timur Kota Kupang,warga Naibonat dan sekitarnya memenuhi rumah kediaman Roreju Dakarmo. Kehadiran warga ini hanya untuk menyaksikan peristiwa unik pada ternak babi yang baru pertama kali terjadi di wilayah ini.
Menurut sejumlah warga yang ditemui di tempat itu, mereka tidak sangka hal seperti itu boleh terjadi di wilayah mereka. Tetapi apakah ini merupakan tanda-tanda alam atau yang lainnya, warga mengaku tidak tahu . Menurut sejumlah warga mereka tidak merasa takut dengan peristiwa lahirnya anak babi berkepala seperti kepala manusia tersebut, cuma merasa aneh saja.
Anak babi yang berkepala seperti kepala manusia itu nampak bentuk kepalanya bulat. Anak babi ini berwarna kulit putih. Anak babi ini memiliki mulut dan dua telinga seperti manusia namun tidak mempunyai hidung dan tidak mempunyai mata.
Bahagian badan dan kakinya seperti anak babi normal hanya tidak memiliki kulit perut sehingga organ dalam perutnya termasuk hati dan jantung terkeluar. Kerana keadaan yang demikian, beberapa jam setelah dilahirkan anak babi ini langsung mati.
Sementara seekor anak babi yang lain berwarna kulit hitam tapi bahagian kepalanya nampak seperti kepala monyek atau kera. Pada bahagian dahinya nampak memerah. Sementara bagian tubuh lainnya terlihat normal sebagaimana seekor anak babi. Anak babi berbentuk kepala seperti monyet ini masih hidup. Sementara dua anak babi lainnya hidup normal dan dibiarkan menyusui pada induknya di kandang yang terbuat dari dinding kayu. Dua anak babi yang tidak normal itu semuanya jantan.
Pemilik babi, Roreju menjelaskan, ia memelihara induk babi itu sejak 25 Disember 2006. Dan kelahiran kali ini merupakan kelahiran yang pertama bagi ternak babi peliharaannya itu. “Babi saya ini adalah jenis babi kacukan. Bukan babi tempatan.
Menurut Rorejo, babi betina induk miliknya melahirkan setelah ia dikahwinkan dengan babi jantan dengan jenis yang sama. Sehingga ia pun mereasa hairan mengapa boleh terjadi seperti itu.

sumber : forum.vivanews.com

Kesian wanita ni tak pasal-pasal kena simbah cat

Wanita ini dikata sedang menunggu bas dan menurut salah seorang saksi ada seorang pemuda yang dalam lingkungan umur 20an talah mengekori wanita ini.Lelaki itu kemudiannya meyimbah cat bewarna hijau keatas kepala wanita ini.Wanita ini bekerja berhampiran tempat kejadian dan sedang menunggu bas untuk balik.




[Kreatif] Ketika Pekerja Bosan di Pejabat,Melukis Di Kaca Jendela

Karya Ini Terjadi kerana kebosanan seseorang pekerja yang kerja di pejabat,dan akhirnya dia mempunyai idea melukis atau menggambar di Kaca Jendela








Inilah akan terjadi jika suami tak larang isteri pakai seksi keluar rumah


Gambar wanita yang di kurung dan didera oleh boyfriend yang cemburu








Just like the plot of a horror movie, Xiao Ping (alias) was caged in a rented flat and brutally abused on a daily basis by her 29-year-old boyfriend for more than a month. 


She suffered knife cuts, bruises and swellings all over her cheeks, arms, legs, back and also a hipbone fracture.


sumber : stomp.com.sg

Tikus Bakar Mentega Jadi Makanan Khas

Bermacam macam jenis makanan terdapat di Thailand, termasuk juga makanan yang agak pelik, seperti halnya di Pasar Tomohon Minahasa yang menjual Tikus Bakar sebagai makanan disana. Di Thailand, terdapat tikus hutan yang djadikan sebagai makanan.











Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved