[Pelik] Semua ayam mati dibunuh oleh monyet kerana tiru perbuatan tuannya

on 17 Mei 2012

Seorang lelaki yang menyelamatkan seekor monyet yang hanya memiliki satu tangan dan satu kaki telah mendapatkan balasanyang tidak sepatutnya dari  monyet. Semua ayamnya mati dibunuh monyet itu.


Li Chun, dari desa Menghai, Daerah Yunnan, mengatakan bahawa monyet tersebut sudah menjadi sebahagian dari keluarganya semenjak dia dirawat hingga sihat.


Haiwan tersebut menjadi sangat berbakti kepada keluarga itu dengan melakukan pekerjaan di rumah, tapi masalahnya dia juga suka meniru apa yang dilakukan oleh Li.


Ketika haiwan mamalia itu melihat Li memecahkan telur untuk memasak dia pun pergi ke kandang ayam dan menghancurkan telur yang dia dapatkan.Tetapi ada satu perkara yang paling dahsyat ialah ketika Li menyembelih seekor ayam, monyet tersebut menirunya dengan membunuh 80 ayam lainnya


"Pada ketika tidak diawasi, dia  melompat ke kandang ayam, lalu membunuh ayam-ayam itu, tidak perduli besar atau kecil, dia mencoba membunuh mereka semua," ujar Li.


"Paling banyak dia membunuh sembilan ekor ayam dalam satu hari. Pelajaran yang saya dapatkan adalah jangan pernah menyembelih ayam di depan seekor monyet," lanjutnya.


Li menemukan monyet yang cedera serius itu di dalam hutan kira-kira satu tahun yang lalu pada ketika dia melompat ke dalam bakulnya


Dia melihat tangan bahagian kanan dan kaki bahagian kirinya sudah membusuk dan dia akhirnya membawa monyet itu ke rumah dan langsung memotong bahagian tubuhnya yang rosak serta memberinya pengubatan.


Dia merawat haiwan  itu sehingga kembali sihat, dengan cepat monyet itu pun pulih dan boleh membantu kegiatan di rumah.


Haiwan itu membantu Li merawat anak anjingnya dan bahkan menghapus air mata Li ketika ayahnya meninggal dunia.


"Dia duduk di sebelah saya dan menjulurkan tangannya untuk menghapus air mata dari wajah saya. Dia menepuk lembut wajah dan kepala saya, dan memandang saya dengan simpati yang mendalam," pungkasnya.

Di Festival Kalash, Wanita Pakistan Boleh Lakukan Apapun Termasuk Kahwin Lari

REPUBLIKA.CO.ID,KALASH – Wanita Pakistan boleh melakukan hampir semua hal dalam pesta adat di Lembah Kalash Pakistan. Mereka dapat menyatakan cinta dan mengakhirinya dengan pernikahan. Mereka bahkan dapat kahwin lari.

Ini sangat berbeza dengan sebahagian besar wilayah Pakistan tempat penganut Islam konservatif menentukan cara wanita bertingkah laku dan hak-hak mereka. Di Lembah Kalash, nilai-nilai lebih liberal yang berlaku, terutama kerana keunikan agama dan kebudayaan mereka.

Orang Kalash tidak beragama Islam. Mereka memuja sejumlah dewa dan dewi. Mereka menyelenggarakan perayaan berdasarkan musim dan pertanian.

“Dalam agama kami, anda dapat menjadikan siapapun sebagai pasangan hidup. Orang tua tidak memaksakan kehendak,” kata Mehmood, gadis Kalash berumur 17 tahun yang mendampingi saya berjalan-jalan diantara perumahan kecil di pebukitan.

Pada masyarakat yang erat ikatannya ini, atap rumah seseorang menjadi teras tetangganya. Tangga kecil menghubungkan satu rumah dengan rumah lainnya. Anda sepertinya mendaki rumah pohon di awan.

Lewat jendela berbingkai kayu dan tangga rumah terlihat pemandangan indah tumpukan batu dan pebukitan hijau yang mengelilingi lembah terpencil ini.

Lukisan Pensil Super Realistik Karya Paul Lung [ Pic ]

Kalau saja tidak kerana judulnya, kemungkinan besar kita akan berfikir bahawa semua gambar di bawah ini adalah foto. Padahal bukan! Semuanya adalah hasil goresan pensil dari seniman berbakat dari Hong Kong, Paul Lung.

Atuk-atuk digunakan untuk iklan syampoo


inilah gaya atuk-atuk jika digunakan untuk iklan syampoo

Heboh! Kambing Ada 4 Biji Kemaluan

Ada seekor anak kambing yang terlahir unik lantaran memiliki biji buah kemaluan sebanyak 4 (empat) buah. Berbeza dengan  kambing yang biasa hanya mempunyai dua buah.

 Anak kambing dilahir normal . Tak ada keanehan sebelum mahupun sesudah proses kelahirannya. Sang pemiliknya Sukarto (70) waga Dusun Timbangan pun tidak merasakan firasat apapun perihal bakal anehnya peliharaannya.

 "Saya sama sekali tidak merasa mendapat firasat ataupun mimpi  biasa saja lahirnyapun normal sekarangpun tingkah lakunya juga normal, lincah," katanya

 Kali pertama keanehan kambing ini diketahui oleh  isterinya. Kala itu ketika hendak membersihkan tubuh si kambing ternyata didapati pada buah kemaluannya terlihat besar. Merasa penasaran  isterinya lantas merabanya.Saat itulah baru diketahui bahawa ternak peliharaannya memiliki biji kemaluan sebanyak empat buah. Masing - masing dua buah pada sisikiri dan dua lagi di bahagian kanan.

 Keanehan ini menyebabkan kembing ini menjadi perhatian penduduk setempat.

Penari Bumbung Tarian erotik dari Bali

Penari Bumbung di Bali ini tak kalah dengan penari erotik. Mereka mahu melakukan apa saja asalkan boleh memuaskan penonton.Inilah Asal-Usul Bedah Jantung

SEMASA Perang Dunia kedua (1939-1945), para doktor menemukan langkah maju bidang tranfusi darah, pembiusan (anastesi-red) dan antibiotik yang mendorong pengembangan bedah jantung moden. Seorang ahli bedah Angkatan Darat Amerika Syarikat doktor Dwight Harken mengeluarkan pecahan peluru meriam dari jantung seorang perajurit yang masih berdenyut dengan memasukan jemarinya ke lubang luka, menemukan serpihan logam dan mengeluarkannya.

Kendala utama dalam bedah jantung terbuka adalah ketika jantung berhenti berdenyut untuk melakukan operasi, ahli bedah hanya memiliki waktu empat minit untuk melakukan tindakan terhadap jantung pesakit. Lebih dari itu, pasokan darah yang berhenti akan mengakibatkan kekurangan oksigen pada otak yang meni mbulkan kecacatan.

Terobosan bedah jantung dilakukan doktor Bill Bigelow (1913-2005) dari Universitas Minesotta yang mempelajari perilaku tidur musim dingin mamalia (hibernasi-red) yang memberi gagasan untuk mengurangi suhu tubuh pesakit dari 98 deraja t Fahrenheit menjadi 81 derajat Fahrenheit. Dalam keadaan tersebut, doktor dapat memperpanjang waktu bedah jantung terbuka menjadi sepuluh minit.

Perkembangan teknologi memunculkan mesin paru-paru jantung (heart-lung machine) yang ditemukan John Gibbon (1903-1973) di Philadelphia tahun 1953. alat tersebut dihubungkan ke pesakit sehingga jantung dapat tetap berfungsi di saat pembedahan berlangsung. Ahli bedah pun lebih leluasa dalam menjalankan operasi kerana waktu operasi lebih panjang.

Upaya pertama bedah jantung terbuka dengan mesin paru-paru jantung dilakukan pada15 Mei 1953 atas pesakit Cecilia Bavolek (18). Cecilia terhubung dengan mesin selama 27 minit di ketika doktor Gibbon menjalankan operasi jantung.

Prosedur operasi pun berkembang hingga memperbaiki lubang pada jantung. Operasi pertama untuk menangani lubang pada jantung dilakukan pada 2 September 1952 oleh dokter F. John Lewis dan doktor Walton Lillehei (1918-1999) atas kanak-kanak perempuan berusia lima tahun.

Sedangkan operasi by-pa ss jantung pertama dilakukan tahun 1967 oleh ahli jantung Argentina doktor Rene Favaloro (1923-2000) di Cleveland, Ohio, Amerika Syarikat.

Brutal...Isteri Bakar Suami, Hanya Kerana Tak Jawab SMS

Hanya akibat jarang dibalas pesanan ringkas atau SMS, Lisa Kusumawati (36),nekad membakar suaminya, Tomi Zela (46). Akibat itu wanita yang menyewa rumah di Jalan Dukuh Pakis VI-A, Surabaya, Jawa Timur, terpaksa berurusan dengan polis. Suami Lisa itu menderita luka terbakar hingga 85 peratus. Diduga perbuatan Lisa ini kerana persoalan ekonomi.

Tubuh suami terbakar hingga 85 peratus akibat tak balas SMS

Peristiwa pembakaran terjadi di rumah sewa Lisa dan Tomi. Saat itu Tomi yang baru saja pulang kerja terlibat pertengkaran dengan Lisa. Tak beberapa lama kemudian Tomi membuang botol pembersih dari dalam biliknya. Rupanya hal ini membuat Lisa semakin marah.

Sambil menggendong anaknya, Anton (9 bln), Lisa keluar lalu membeli minyak tanah dipinggir jalan. Sesampai di dalam bilik, Tomi yang mengetahui ulah isterinya merampas minyak itu. Lisa justru mengenggam erat botol minyak dan mengakibatkan ia tumpah di baju Tomi. Kemudian, Lisa menyalakan api dengan mancis api.

“Api yang menyala di tubuh mangsa mengakibatkan kulit luar mangsa menderita 85 peratus terbakar. Mangsa dirawat di RSUD Dr. Soetomo,” kata Kapolsek Dukuh Pakis Kompol Rakidi, Selasa (15/11/2011). Aksi nekad sang isteri Lisa kerana kesal dengan sikap Tomi. Menurutnya Tomi kerap tak membalas sms dan saat ditelefon dijawab dengan sambil lewa.

“Balasan SMS isinya tiada apa. Terus saya tanya dimana. Dia jawab, sibuk tak masa nak jawab terus. Lha tanya bila ada waktu saya boleh telefon,”kata Lisa. (Sumber)

Cara baru nak panggang ayam

Kira ni kes terdesak...
Manusia yang mempunyai hubungan yang pelik

Carl Tanzler
Hubungan : Manusia dan Mayat

Carl Tanzler (8 Februari 1877 - 23 Juli 1952) adalah seorang kelahiran Jerman, hubungan ini bukan merupakan hubungan seksual, tetapi hubungan cinta Carl terhadap mayat.Mayat-mayat itu dicurinya di tanah perkuburan hanya untuk menemaninya berborak dan minum kopi bersama.

Kejadian ini berlaku pada tahun 1931 ketika ibunya meninggal dunia dia mencuri mayat ibunya, dan dibaringkan di tempat tidurnya untuk diajak berbual.Rambut dari ibunya itu dijadikan wig. Carl ditangkap pada bulan November 1940 ketika polis menemukannya sedang tidur dengan mayat kakaknya di sebuah bilik, tetapi setetlah dibicarakan, Carl ternyata tidak bersalah dan dibebaskan dari semua tuduhan.

Eija-Riitta Berliner-Mauer
Hubungan : Manusia dan Tembok/Dinding

Wanita yang mencintai Tembok Berlin bermula sejak dia berumur 7 tahun.Dia sangat tertarik dengan struktur Tembok Berlin tersebut. Pada tahun 1961 ketika semua orang gembira kerana  tembok buatan Soviet itu runtuh, wanita ini  hampir ingin bunuh diri. Setelah di rawati selama 1 tahun, akhirnya dia dapat melupakan Tembok Berlin itu dan akhirnya dia menemukan kembali idaman hatinya, iaitu sebuah dinding taman di dekat rumahnya

Kenneth Pinyan

Hubungan : Manusia dan kuda

Kenneth Pinyan (22 Jun 1960 - 2 Julai 2005) a.k.a Mr. Hands yang tewas secara fenomenal akibat kegilaannya menikmati seks dengan kuda.

Selvakumar
Hubungan : Manusia dan anjing

Sebenarnya Selvakumar, menikahi anjing bukanlah kehendaknya. Dia terpaksa menikahi “pujaannya” ini. Sebelum itu, dia telah menyiksa dua ekor anjing hingga mati. Setelah itu, ia menderita lumpuh kaki dan tangan.
Berbagai rawatan telah di lakukan tetapi tidak berhasil .Sehingga bertemu  dengan paranormal. Menurut paranormal, ia terkena kutukan dari anjing yang disiksanya. Oleh karena itulah, satu-satunya untuk mengubati sakitnya adalah dengan menikahi seekor anjing. Akhirnya, mahu tak mahu Selvakumar pun menikahi anjing.

John Deaves
Hubungan : Ayah dan Anak

Hubungan tanpa adanya pemaksaan, Jenny mengunjungi ayahnya pada umur 31 tahun, yang telah berpisah dengan ibunya selama 30 tahun. Dari hubungan ini lahir seorang perempuan bernama Celeste, yang menjadi anak ke-3 dari John dan menjadi adik Jenny.

Lot’s Daughters
Hubungan : Ayah dan kedua anaknya

Banyak sekali sebenarnya hubungan sedarah antara anak dan ayah, tapi yang ini lebih teruk kerana si bapak melakukan hubungan dengan  dua orang putrinya dan kononnya hubungan antara Lot dan anak-anaknya ini adalah yang pertama  di dunia.

Dauveed
Hubungan : Manusia dan Mannequin

Bulan Jun 2009, Dauveed mengadakan upacara yang agak aneh, iaitu bernikah dengan sebuah mannequin (patung)
bernama Clara.


bk-daripada cerita-cerita diatas betapa manusia ini lemah bila
berlawanan dengan nafsu kerana nafsu telah mengawal diri manusia
itu.Sebaik-baiknya kawal nafsu agar dia tidak menguasai
diri kita.


Bukti video games boleh merosakkan akhlak anak-anakbeginilah aksi-aksi dalam permainan video yang boleh merosakkan akhlak anak-anak
yang bermain dengan permainan ini....

Pengantin belasah isteri sendiri dalam limousin

Sebab-sebab kenapa arak itu diharamkan..


MELBOURNE: Mahkamah semalam menjatuhi hukuman penjara sekurang-kurangnya 15 bulan ke atas seorang lelaki yang membelasah isterinya ketika mereka menaiki limousin menuju parti meraikan perkahwinan mereka.

Adnan Rusanovski didakwa mengasari isterinya, Ferdi, termasuk dengan menggigit wajah wanita terbabit, selain cuba mencekik dan menumbuknya sebanyak 27 kali.

Adnan, 30, melakukan kesalahan itu pada Mei tahun lalu.

Akibat kejadian itu, Ferdi, 28, mengalami kecederaan teruk dan pemandu limousin berkenaan menganggap pergaduhan itu ‘lebih teruk daripada perlawanan tinju.’ Pasangan itu baru berkahwin di Macedonia.

Peguam Adnan berkata, tertuduh menghidap masalah mental dan masih bergelut untuk mengubah dirinya, antara lain melalui perkahwinan.

Bagaimanapun, hujah itu ditolak hakim.

 Sebaliknya, Adnan dikatakan mabuk sebelum kejadian. Ketika ini pasangan terbabit dilaporkan bercerai. - AFP

Kesaian adik ni kulitnya serapuh sayap kupu-kupu

Ponchatoula, Louisiana, Rasa sakit tak pernah berakhir dirasakan Tripp Roth, kanak-kanak yang baru berusia 2 tahun. Ia hidup lebih lama dari prediksi dokor kerana penyakit fatal yang telah merengkut penglihatan, kemampuan bicara dan membuat kulitnya terus melepuh. Tripp menderita penyakit epidermolisis bulosa yang membuat kulitnya serapuh sayap kupu-kupu.


 Melihat senyum balita yang lucu tentu akan membuat Anda gemas dan ingin mencubitnya. Namun hal itu tidak boleh dilakukan pada Tripp Roth (2 tahun). Wajah dan tangan anak kecil ini selalu melepuh dan mengalami lecet bila terkena sentuhan sejak usianya belum genap 1 tahun. Memiliki kulit rapuh seperti sayap kupu-kupu membuat Tripp harus menghabiskan hidupnya dengan terbungkus . Layaknya sayap kupu-kupu yang rosak bila disentuh, kulit Tripp boleh lecet hanya kerana sentuhan kecil. Bahkan gesekan dari pakaian sendiri boleh menyebabkan kulitnya melepuh dan luka.


 Tripp terlahir dengan epidermolisis bulosa, kelainan genetik yang mempengaruhi 1 dari 50.000 orang. Kelainan genetik langka ini membuat kulit kehilangan unsur protein yang sangat penting dan berfungsi untuk mengikat. Keadaan ini membuat kulit mudah terluka ketika disentuh, persis seperti ketika Anda menyentuh sayap kupu-kupu. Penyakit ini adalah gangguan kulit yang diwariskan, yang boleh membuat kulit melepuh dan terluka hanya kerana luka ringan, panas atau bahkan menggosok atau menggaruk. Tak hanya mempengaruhi kulit, penyakit ini juga mempengaruhi bahagian tubuh mana saja, di mana jaringan yang bekerja bersama-sama dengan lebih tegas, seperti kelopak mata, kerongkongan bahagian atas, mulut bahagian dalam dan daerah genital-dubur.


 Infeksi dan kunjungan ke hospital pun tidak pernah berhenti dialami Tripp kerana belum ada ubat untuk penyakit ini. Tidak ada pengubatan yang efektif, selain perban dan antibiotik untuk menghindari trauma dan infeksi. Tripp pun harus bernafas dengan bantuan tabung trakea dan memerlukan ubat penenang agar pengasuh boleh memandikannya, yang menjadi proses menyakitkan dan memakan waktu tiga jam bagi Tripp. Ibu Tripp, Courtney Roth, telah menyerah dengan kariernya sebagai perawat, ia berhenti bekerja semenjak Tripp lahir. Namun Roth tidak akan berhenti berjuang meski doktor mengatakan Tripp tidak akan hidup lebih dari setahun. "Tripp pasti akan mengejutkan doktornya. Dia sangat menakjubkan. Saya selalu mengatakan seperti sejak awal. Saya tidak pernah sedih ada dan mencuba untuk tidak menangis jika ada didekatnya. Kami membuat tempat ini menjadi tempat yang paling membahagiakan. Jiwa dan kepribadiaannya akan membuatku senang," jelas Courtney Roth (26 tahun), seorang janda dari Ponchatoula, Louisiana, seperti dilansir ABC News, Selasa (20/12/2011).


 Roth mengatakan Tripp sangat cantik ketika lahir, dengan sedikit lecet kecil di kepalanya, sedikit di punggung dan kukunya tidak tumbuh dengan sempurna. Doktor mendiagnosisnya dengan segera, namun Roth awalnya tidak tahu menahu soal penyakit langka tersebut. Tripp mengalami kesulitan menyusui kerana luka di mulutnya sehingga akhirnya memerlukan tabung khusus untuk makan. Dia masih kecil, dengan berat hanya 27 kg dengan tubuh berbalut. "Ini sangat sulit. Jelas dia tidak dapat bercakap. Dia boleh berkomunikasi dengan baik, tapi kami memiliki waktu yang sulit dan dari apa yang saya boleh lihat di tingkah lakunya, ia pasti terlihat kesakitan sepanjang waktu," jelas Roth. Roth yang pantang menyerah dianggap telah menjadi inspirasi bagi banyak orang. Ia bahkan terpilih menjadi salah satu ABC Personal Heroes of 2011. Dia dipilih kerana banyaknya surat dan email yang masuk dari pendukung di seluruh negeri. Banyak dari mereka belum pernah bertemu Roth, tapi sudah membaca blog-nya, "EB'ing a Mommy" dan Facebook page, "Prayer's for Tripp".

Aksi perempuan hamil nak bunuh diri
Yesterday, 13:00 or so, the Garden New Village in Sha Town group, a woman climbed up their own five-floor windows to want to jump off, Sand Town, public safety experts, fire, emergency, women's federations and other departments to arrive at the scene to work after six hours persuasion, the woman finally left the windows. According to informed sources, the woman is pregnant with two months pregnant.

7 Denda Paling Unik di Dunia

Saat dikenakan denda atas sebuah pelanggaran seperti memandu laju, membuang sampah sembarangan, tentu kita kan merasa sebal kerana harus membayar jumlah dendanya. Namun, Anda masih beruntung. Di negara lain, ada beberapa jenis aktiviti normal yang dikategorikan sebagai pelanggaran peraturan.

1. Membersihkan hidung
Penderita alergi dingin patut waspada bila memandu di Inggris. Pelumba Michael Mancini dikenakan denda 60 pounds kerana meraih tisu dan membersihkan hidungnya kala memandu. Mancini diklaim tidak mengawal keretanya dengan benar saat membersihkan hidung.

2. Memfitnah suami
Setelah Vandana Gurjar mengajukan gugatan cerai dari suaminya, Pengadilan Pusat Madhya Pradesh, India, memberikannya denda 200 ribu rupee atas fitnah kerana mengatakan suaminya impoten. Sang suami, Gurjar, merasa tuduhan itu telah merosak nama baiknya.

3. Menyikat rambut
Semua orang tahu, minum alkohol sambil memandu adalah sebuah pelanggaran sehingga pantas untuk dikenai denda. Namun, bagaimana dengan menyikat rambut saat terjebak dalam kesesakkan? Di Inggris, hal itu terjadi pada Stephen Lynch Hertfordshire. Ia dikanai denda 30 pounds setelah polis menuduh bahawa dia tidak fokus dalam memandu selama 20 sampai 30 saat

4. Memberikan nama jelek untuk bayi
Untung saja, orang tua Apple Martin, Gwyneth Paltrow dan Chris Martin, tidak tinggal di Sweden. Negara ini memiliki hukum penamaan yang menyatakan pengadilan dapat menyetujui nama-nama yang tidak sesuai untuk beberapa alasan yang jelas. Pada 1996, Elizabeth Hallin dan suaminya didenda 5.000 krona kerana manamai sang anak Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb11116 (diucapkan 'Albin').

5. Tidak menyiram toilet
Jika Anda berkunjung ke Singapura, negara yang sangat menjunjung tinggu aturan kebersihan, pastikan memeriksa toilet sebelum Anda keluar dari tandas. Lupa menyiram toilet boleh membuat Anda didenda US$150

6. Tweeting selama permainan NFL
Pemain Cincinnati Bengals, Chad Ochocinco, didenda US$25 ribu oleh NFL kerana posting update ke account Twitter-nya saat pertandingan melawan Philadelphia. Liga itu pun melarang adanya penggunaan media sosial selama 90 minit masa pertandingan.

7. Berciuman di kereta
Tahan dahulu hasrat Anda bila ingin berciuman di kereta, terutama bila tengah berada di sekitar Eboli, Itali. Kota ini melarang aktiviti berciuman di dalam kereta. Pelanggar akan dikenai denda sebesar 500 Euro. 

Sumber : http://yottabaca.blogspot.com

Seksinya Cosplayer Mario Bros Girl

 Siapa yang tak kenal game Mario Bros? Game legenda  Nintendo itu tidak lekang dimakan waktu walau sudah lebih dari satu dekad hadir.

Selama ini kita mengenal Mario Bros sebagai lelaki  yang mempunyai tubuh pendek, perut besar dengan kumis dan topi merahnya. Selama petualangannya, Mario biasanya ditemani adik sekaligus sahabat setianya, Luigi.

Nah, apa jadinya ya kalau karakter Mario Bros hadir di dunia nyata oleh cosplayer perempuan? 

Meagan Marie yang membuat imajinasi Mario Bros Girl itu menjadi nyata. Dalam balutan merah menyala tersebut, Mario Bros Girl tampak terkesan umm, seksi..


4 Gamer Wanita Paling Seksi

Game, tak hanya digilai oleh para lelaki saja tapi juga disukai oleh kaum hawa. Bahkan tak jarang di antara mereka sukses sebagai gamer profesional. Seperti 4 wanita berikut ini.

4 wanita di bawah ini tak hanya mendapat julukan sebagai gamer paling seksi, tapi juga sukses menitis karier sebagai gamer profesional.

Veronica Belmont


Wanita 26 tahun asal San Francisco ini sempat menulis artikel tentang game pada situs Cnet. Kini akibat hobinya bermain game, ia dipercaya Sony sebagai Qore di PlayStation Network.

Olivia Munn


Di luar pekerjaan sebagai model, penyiar radio dan pembawa acara televisyen, wanita cantik yang hobi mengoprek komputer ini juga tak boleh lepas dari game. Terutama game lumba kereta.

Jessica Chobot


Nama wanita cantik ini mulai terkenal setelah beradegan seksi dengan menjilat PlayStation Portable miliknya. Ia juga menggemari Anime, Manga dan sudah pasti video game.

Morgan Webb


Selain pekerjaan utamanya sebagai pembawa acara televisyen kabel, wanita seksi ini juga merangkap sebagai administrator jaringan dan jurnalis game. Ia juga mengaku tak pernah boleh lepas dari video game.

Sumber : http://www.detikinet.com

Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved