Wanita bogel ini buat jalan raya sesak

on 09 Mei 2012


Wanita ini dipercayai mengalami sakit mental dan telah lari daripada rumah.Kelakuannya telah mengakibatkan kesesakkan jalan di Honggou China.Wanita ini telah ditahan oleh pihak polis.

Guna rambut manusia untuk melukis potret

Zhang Dexuan dari daerah Sinchuan China mengatakan dia adalah satu-satu pelukis didunia yang menggunakan rambut manusia untuk melukis potret.Dia menggunakan alat yang dibuat khas.Dia mula melukis menggunakan rambut sejak 54 tahun dahulu.







Ajaib!! Pemandu Ini Selamat Dari Ratusan Batang Besi Waja Yang Menusuk Kaca Depan Keretanya


Jika melihat gambar , tak terbayang betapa ngerinya jika ratusan batang waja menancap di tubuh si pemandu.

Tapi untungnya Yang Junsheng, si pemandu kereta yang hancur kaca depannya itu boleh selamat dalam musibah mengerikan itu.

Bahkan ajaibnya lelaki berusia 24 tahun - yang pastinya sangat terkejut kerana mengalami peristiwa itu - hanya mengalami beberapa luka kecil di pipi kirinya.

Seperti yang dilapor dari situs Orange, Yang mengaku peristiwa itu terjadi kerana dirinya berusaha melarikan diri dari seorang petugas polis sejak kereta yang dipandunya itu tidak mempunyai road tax. Dirinya pun melanggar sebuah pick up yang berisi ratusan batang waja sehingga membuat ratusan batang baja itu meluncur ke kaca depan kereta hingga menghancurkan kereta tersebut di Taizhou, Zhejiang.

“Fikiranku sangat jelas saat itu, dan aku segera menyorok ke bawah ke tempat duduk penumpang.

Aku mendengar suara ledakkan dan ketika mobil berhenti aku tak boleh bergerak kerana kereta penuh dengan batang-batang besi. Mereka ada dimana-mana,“ cerita Yang.

Yang kemudian pergi ke hospital untuk check up tapi doktor mengatakan dirinya tak mengalami luka sama sekali, kecuali goresan-goresan di bahagian pipi kirinya.

“Kejadian itu ajaib bahawa dirinya boleh hidup,“ ujar seorang petugas polis.

“Ketika aku melihat kereta itu aku tadinya mengira si pemandu sudah pasti meninggal,“ ujar si polis lagi

Nenek tidur dengan suami atas permintaan isteri


Janette membuka sampul surat. Di dalamnya ada tertulisan : “Terima kasih kerana tidur dengan suamiku. Tanpa kamu, aku tidak akan tahu kebenaran.” Ini bukan pertama kalinya Janette menerima ucapan selamat untuk tidur dengan suami dari wanita yang tidak pernah bertemu.


Nenek 45 tahun dan ibu dari empat anak adalah seorang honey trapped (penjebak madu) yang dibayar tinggi oleh pelanggan yang menyewanya untuk menyelidiki dan membuktikkan apakah seorang suami atau teman lelaki mereka curang atau tidak.

Dalam 12 bulan terakhir dia telah memerangkap lebih dari 60 lelaki dan tidur dengan 15 dari mereka - semua atas permintaan isteri mereka.

Janette mengatakan: “Itu tugas saya untuk membuktikan kalau suami atau teman lelaki mereka adalah penipu."

“Jika mereka ingin bukti utama, mereka akan meminta saya untuk mengambil semua jalan dan tidur dengan laki-laki mereka."

“Saya bangga dengan apa yang saya lakukan dan merasa saya membantu para wanita lain untuk menangkap kecurangan suami mereka. Setelah melihat bukti, isteri-isteri itu selalu mengirimkan surat terima kasih.
“Tingkat keberhasilan saya sebagai penjebak-madu adalah 100 % berhasil. Aku belum pernah gagal untuk mendapatkan walaupun setakat ciuman.Aku mungkin dibayar untuk tidur dengan seorang lelaki, tapi saya sama sekali bukan pelacur."

“Ini adalah tanggung jawab saya untuk mengetahui apakah seorang lelaki akan berlaku curang. Jika perlu tidur dengan dia untuk melakukan itu, maka itu hanyalah sebahagian dari pekerjaan saya dan menjadi tugas saya untyk tidak membiarkan orang yang berlaku curang ini terlepas begitu sahaja“

Janette bekerja untuk agensi penjebak madu dan telah menerima lebih dari £ 50,000 sejak menjadi apa yang dikenal dalam industri ini sebagai relation surveillance operative tahun lalu.

Inilah Tujuh Produk Gagal Steve Jobs Ketika di Apple


INILAH.COM, New York – Bekas CEO Apple Steve Jobs banyak mengeluarkan desain produk, tak semuanya berakhir baik. Berikut tujuh produk buatannya yang gagal secara komersil dan fungsional.

Apple III (1981)

Penerus Apple II yang popular ini fokus pada pengguna bisnis dan dihargai dengan pantas. Namun hardware ini tak dapat diandalkan. Apple kalah di pasar bisnisnya pada IBM PC yang diluncurkan di tahun sama dan dengan cepat meluaskan klon pasar PC.

Lisa (1983)

Komputer komersial pertama dengan tatap muka pengguna grafik ini dijual seharga US$9.995 . Namun perangkat ini langsung tenggelam dalam bayangan Macintosh yang lebih murah yang diluncurkan setahun kemudian.

Komputer NeXT (1989)

Jobs selalu berupaya membuat komputer lebih canggih dari masanya. Namun seperti Apple III dan Lisa, perangkat ini juga terlalu mahal untuk boleh diterima pengguna utama.

Puck Mouse (1998)

iMac baru merupakan produk utama sukses ciptaan Jobs pada 1996. Namun mouse perangkat ini berbentuk terlalu bulat dan pengguna tak mengerti bagaimana ‘merasakannya’ dan perangkat ini sulit digunakan.

Cube (2000)

Desktop mungil yang dibungkus kubus bening plastik ini berhasil memenangkan penghargaan desain, namun perangkat ini ‘berdebu’ di toko kerana harga mahalnya.

Selain itu, perangkat ini tak benar-benar menawarkan keuntungan bagi pengguna Mac. Ide perangkat ini muncul dari Mac Mini, Mac kecil yang lebih sukses dan kurang menarik.

iTunes Phone (2005)

Mudah melupakan iPhone bukanlah upaya pertama Apple masuk bisnis ponsel. Perusahaan ini bekerjasama Motorola membuat ROKR pada akhir 2005.

Sebagai ponsel, perangkat ini tak terlalu menarik namun sebagai pemutar musik, perangkat ini sedikit di bawah iPod. Perangkat ini hanya mampu menampung 100 lagu dan proses pemindahan dari PC sangat lama. Beberapa orang bahkan menyebut ROKR ‘iPhone’.

Apple TV (2007)

Jarang sekali menemukan upaya setengah hati Apple. Jobs kemudian mengenalkan Apple TV sebagai ‘hobi’. Kotak kecil ini terhubung TV dan Mac. Remote kecil memungkinkan pengguna memainkan musik dan filem dari PC di TV.

Perangkat seharga US$249 ini sulit dipasang dan digunakan. Pada 2010 seperti ditulis HuffPost, Apple mengenalkan versi yang jauh lebih baik dan lebih murah.

Gambar penyeludup yang telan dadah di bedah

Beginilah pembedahan yang dilakukan keatas penyeludup dadah..
yang menelan dadah untuk di seludup...
Bukan sikit tapi banyak...
cuba kita lihat gambar ini...









sanggup melakukan apa saja demi wang....



Relaks bro ,jangan kerja macam ni

tak habis-habis...

Pak Cik pakai hot pink dress dalam LRT




STOMPers stomperkingx and ZZJ are amused to come across this facebook photo of a man wearing a hot pink dress on the MRT.

STOMPer stomperkingx wrote:

"I'm disgusted by this uncle who was wearing a pink dress."

Said STOMPer ZZJ:

"My friend shared this photo on Facebook.

"Everybody was wondering if it's a man or a woman."



sumber : stomp.com.sg

Aksi isteri belasah suami kaki games


tak pasal-pasal kena belasah dengan bininya.....

Betul-betul buat lawak datuk dan nenek ni (pakai payung dalam LRT)




SUMBER : STOMP.COM.SG

Beyonce dah macam tak pakai baju je



semakin lama fesyen semakin balik kezaman batu.....

Lihat cara lelaki ini bunuh diri


















Guru berhubungan seks dengan murid di belakang ruang kelas

Florida, Benar-benar keterlaluan! Seorang guru di Amerika Syarikat (AS) berhubungan seks dengan seorang muridnya yang masih berusia 16 tahun. Wanita berusia 28 tahun ini bahkan sering mengirimi foto bogel dirinya kepada remaja putra tersebut.


Kacy Christine Wilson merupakan guru di SMA Osceola di Kissimmee, Florida. Guru itu dikenai dakwaan melakukan aktivitI seksual dengan anak di bawah umur dan menyebarkan pornografi melalui peralatan elektronik.


Tidak dijelaskan bila insiden ini terjadi. Namun, kes ini mulai terbongkar ketika Oktober tahun lalu, pihak sekolah menerima surat  yang isinya menyebutkan bahawa Kacy terlibat hubungan intim dengan muridnya. Pihak sekolah kemudian melapor ke pihak berwajib.


"Dia berhubungan seks dengan salah satu muridnya ketika masih bekerja di sekolah tersebut. Dia jelas-jelas mengambil keuntungan dari anak ini," ujar juru bicara polis Kissimme, Stacie Miller kepada Fox dan dilansir oleh Daily Mail, Selasa (8/5/2012).


Mangsa mengakui adanya aktivitas seksual antara dirinya dengan Kacy. Polisi menuturkan, pada awalnya Kacy meminta korban untuk ikut keluar kelas kerana ada sesuatu yang tertinggal di sana. 


Namun ketika korban tiba di luar kelas, Kacy langsung mendorongnya ke dinding dan mulai menyentuhnya. Beberapa saat kemudian, Kacy mengajak korban ke sebuah ruangan kecil yang ada di belakang ruang kelas dan meminta remaja tersebut menanggalkan seluruh pakaiannya. Di lokasi tersebut, Kacy kemudian bercinta dengan korban.


Korban juga mengakui bahawa Kacy sering mengirim foto bogel dirinya ke telefon genggamnya. Polis menyatakan, korban merasa sangat malu dengan semua yang terjadi antara dirinya dengan Kacy. Dia juga mengakui bahwa Kacy telah meragut terunanya.


"Sangat buruk, ketika aku dewasa dan mengingat tentang saat pertamaku, aku harus mengingat  Wilson," ucap ABG tersebut.


Saat insiden ini dilaporkan ke polis, Kacy telah berhenti dari SMA Osceola dan pindah ke Colorado. Polis akhirnya berhasil menangkapnya di Salida, Colorado dan kemudian mengekstradisinya ke Osceola County untuk diadili.


sumber 

Santunnya polis wanita cantik ni






Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved