Gerenti kenderaan ini tak mudah dicuri

on 26 Februari 2012
Pencuri pun fikir 45 kali nak curi...kalau tak dia mungkin gelak
guling-guling...

[Heboh]Inilah wanita Nigeria yang dikatakan boleh berubah menjadi kucing

Cerita ini sama ada benar atau tidak kita pun tak tahu.Tetapi di katakan heboh di Nigeria, Wanita Yang Berubah Wujud Menjadi Seekor Kucing. Surat kabar Nigerian Tribune melaporkan bahawa ada tiga ekor kucing yang sedang menyeberang jalan ketika sebuah kereta melanggar mereka.

Kucing pertama berhasil menghindar dan melarikan diri, sedangkan kucing kedua terlanggar dan segera berubah menjadi seorang perempuan. Kejadian aneh ini segera menarik perhatian orang-orang di tempat itu. Ketika mereka menyedari kejadian aneh ini, mereka segera memukuli\ kucing ketiga (masih dalam rupa kucing) hingga mati. Kemudian mereka memukul perempuan itu hingga luka parah.

Menurut saksi yang menyaksikan kejadian itu, perempuan kucing itu yang mengaku bernama Aisha Abdukareem Ibrahim mengatakan bahawa dia dan dua teman mengambil rupa kucing dan sedang mengadakan perjalanan dari Abuja ke Port Harcourt untuk membunuh tiga orang. Perempuan itu mengatakan bahawa mereka telah berhasil membunuh dua orang, namun mereka mendapatkan kesulitan ketika hendak membunuh orang ketiga dan mereka memutuskan untuk kembali ke Abuja.

Saksi lainnya yang bernama James mengatakan bahawa perempuan itu kemudian berpura-pura lupa ketika melihat orang-orang berkerumun di sekitarnya. Dia pura-pura bertanya apa yang telah terjadi. “Aku belum pernah melihat kejadian ini selama hidupku. Aku melihat seorang perempuan yang terluka dan tergeletak di jalan, bukan kucing.” kata James.

Ketika Nigerian Tribune tiba di lokasi kejadian dekat Garrison Junction, Wanita kucing itu sedang duduk di tanah dengan darah di  tubuhnya. Bahagian kanan wajahnya mengalami luka  yang cukup dalam. Orang ramai memukulinya akibat marah kerana mereka melihat bahawa perempuan itu adalah seorang penyihir.

Kemudian perempuan itu dibawa ke hospital untuk mendapatkan rawatan. Petugas polis mengawalnya untuk mencegah orang ramai yang marah membunuhnya. Polis mengatakan bahawa perempuan itu sudah dibawa ke hospital dan diawasi selama 24 jam untuk mencegah ia tiba-tiba menghilang.

Di Afrika dilaporkan bahawa penyihir-penyihir di benua itu memiliki kemampuan untuk berubah bentuk menjadi haiwan seperti serangga dan ikan. Walaupun kita sudah selalu mendengar tentang hal ini, tetapi  sulit untuk dipercayai.

[Menarik] Seni daripada gunting yang terbuangDemi meraih undi seorang ahli poitik sanggup berbikini

WARSAW--Demi meraih banyak undian dan sokongan sanggup melakukan apa sahaja.Inilah yang dilakukan oleh seorang ahli politik yang juga penyanyi popular di Poland, Katarzyna Szczolek. Dalam salah satu poster pilihanraya, dia bergambar hanya dengan mengenakan bikini. Iklan ini dipasang di serata Warsaw.


Satu poster pemilihan menunjukkan dia berbaring di pantai hanya memakai bikini dengan slogan: "Indah, independent, dan komitmen."


Dalam sebuah poster kempennya yang lain dia terlihat memeluk anak anjing lucu dengan slogan: "Jujur, tulus, langsung, dan tanpa kompromi."

Szczolek, yang mempunyai nama samaran Sara May, telah dikritik kerana cara dia menggambarkan dirinya sendiri."Siapa dia yang menggunakan cara keanak-anakan itu?" tanya Tomasz Muchy, seorang warga. "Saya  tak boleh  membayangkan bagaimana dia akan mendatangi sebuah pertemuan dewan, dengan semua orang di negeri ini tahu latar belakangnya."

Tshirst macam ni pakai berjalan terbeliak biji mata orang yang melihatnya

Walupun sekadar tshirts kalau dipakai berjalan mahu terbeliak biji mata orang yang melihatnya...
Inilah dia ciptaan orang Jepun yang kadang-kadang idea mereka sungguh mengerikan...
Cuba teka ini gambar apa?

opticalillusiond
Nampak gambar apa?Kalau tak nampak lagi cuba jarakkan diri anda dari monitor lam lingkungan 2 meter dan cuba perhatikan….Ok sudah …dah tahu gambar apa?

Ini cara make up jenis apa?

snookie-o_1_0
Rasa-rasa ada tak wanita @ perempuan di negara kita yang nak bermake up cara macam ini……

Kena air panas bogel,kena air sejuk tutup semulaInilah tuala ynag direka oleh orang Jepun...


Wow! ada kelendar dihias degan berlian

Kelendar dihias dengan berlian...pasti harganya mahal...
Dinilaikan harganya £1.7 juta (RM8.38 juta)....LONDON - Kalendar yang dihasilkan menerusi kaca dan dihiasi dengan berlian dan emas dianggarkan bernilai £1.7 juta (RM8.38 juta), lapor sebuah akhbar semalam.

Menurut pengeluar kalendar itu, syarikat Octagon Blue GVC dari Belgium, seramai 50 kakitangan bekerja untuk memastikan ia akan siap menjelang Krismas.

Kalendar itu mengandungi 24 berlian berharga dan nombor-nombor diukir bagi mewakili hari.

"Kami berasa gembira dengan kalendar ini dan saya pasti ia akan membuatkan seseorang berasa gembira," kata Pengarah Octagon Blue GCV, Oscar Brethouwer. 

Kalendar itu dibenarkan untuk tujuan pengiklanan dan hasil jualannya akan disumbangkan untuk tujuan kebajikan. - Agensi

Bukti kenapa orang marah buat pemeriksaan badan di Airport
Semua ini dilakukan atas faktor keselamatan...
semua diperiksa baik budak kecil ,penanyi atau 'sister'..
Bagi sesetengah orang ini sudah mencabul hak peribadi mereka....
Takut ada yang mengambil kesempatan.....

Kenapa bapak ajar aku macam ni?
habis masa depan aku bapak....


Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved