Beredar Foto Seks Aktor Hong kong Edison Chen Dengan Gadis Berusia 16 tahun

on 07 November 2011

Edison Chen terlibat dalam skandal baru kes foto seksnya dengan gadis berusia 16 tahun. Dalam foto tersebut dia terlihat mencium dan memeluk model muda Cammi Tse.

Edison menegaskan bahawa ia baru saja menjalin hubungan dengan Cammi tapi dia sudah terbelit kes lagi sekarang.

"Melihat laporan-laporan ini, perasaan saya sangat rumit ...baru saja kami menjalin hubungan, tetapi sekarang hal seperti ini terjadi. Saya tidak boleh menjelaskan apa-apa lagi, "katanya dalam sebuah pernyataan.(Mydaily)

Cammi, yang matanya merah dan bengkak saat diwawancara oleh media massa Selasa malam, mengatakan bahawa dia telah kehilangan handsetnya dan di dalamnya terdapat foto-foto dirinya. Dia mengatakan tidak ada foto seks atau telanjang di telefonnya, tapi dia berharap siapa pun yang mengambilnya akan berhenti menyebarkan foto-fotonya.

Cammi adalah warga negara Hong Kong, di mana di negara tersebut melegalkan hubungan seksual di usia 16 tahun.

Edison3Edison2Edison1Edison5Edison600

Foto terbaru Agnes Monica berkulit coklat yang seksi

Agnes-Monica-3Agnes-Monica-1

Agnes-Monica-6Agnes-Monica-8

Agnes-Monica-10Agnes-Monica-12

Penyanyi yang kini berkulit coklat eksotis diambil gambarnya ketika fitting kebaya yang akan digunakan untuk majlis pembukaan SEA GAMES 2011 Sabtu ini.

Ahmad Dhani Kecewa Anak Merokok dan Minum Alkohol

INILAH.COM, Jakarta - Meski santai, Ahmad Dhani sedih dan kecewa melihat tingkah laku putra pertamanya, Ahmad Al Ghozali merokok dan memegang minuman alkohol saat berada di rumah ibu kandungnya, Maia Estianty.

Ahmad Al Ghozali atau yang biasa dipanggil Al terlihat memegang rokok dan botol minuman keras saat sedang merayakan pesta Halloween di kediaman Maia Estianti, kawasan Pejaten, Jakarta Selatan pada Ahad(30/10) lalu.

"Ya sedih banget kerana saya selama ini bertahun-tahun dari awal sejak kecil Al El dan Dul saya sangat menjauhi mereka (Al, El dan Dul) dari rokok," ungkap Dhani di pelancaran video klip TRIAD di KFC Kemang, Jakarta Selatan, baru-baru ini.

Orang nombor satu Republik Cinta Manajemen ini pun menerangkan alasan kenapa kecewa melihat foto itu.

"Kenapa? Filosofinya senang. Filosofinya, rokok itu adalah first entry, rokok itu awal mula remaja yang ingin cuba-cuba. Setelah dia cuba rokok, dia pasti cuba yang lain. Makanya saya sangat tak suka dengan rokok," paparnya. [aji]

Foto Tragik Kereta BMW Langgar Budak Hingga Mati (full pic)

Seorang anak kecil berusia 3 1/2 tahun dilanggar keretaBMW X6 saat sedang bermain.

Kejadiannya bermula ketika pemandu hendak memundurkan keretanya, ia tidak menyedari bahawa ada anak kecil yang sedang berdiri berada di belakang keretanya.

Akibatnya kereta tersebut melanggar si anak hingga terkapar dan tayar kereta melindas badannya sehingga anak kecil itu mati mengerikan.Terlihat kaki korban yang mungil menggelepar meregang nyawa. Pemandu kereta telah ditahan polis atas tuduhan kekerasan.

Berikut gambar yang merekam kecelakaan mengerikan ini.Pelik..Ada Penguin ‘Gay’ di Zoo Toronto

Kedua penguin ini sering terlihat menyentuh satu sama lain dan pergi bersama setiap malam. Dan sekarang Buddy dan Pedro telah membuat penjaga di zoo Toronto bertanya-tanya apakah kedua penguin Afrika ini benar-benar adalah pasangan gay.

Para penjaga zoo telah memperhatikan duo penguin jantan ini menunjukkan tanda-tanda perilaku kahwin, termasuk meringkik dan mempertahankan wilayah mereka.

Tetapi hubungan aneh keduanya tidak ditakdirkan untuk bertahan lama kerana pihak zoo bermaksud untuk memisahkan mereka untuk mengakhiri kisah cinta pasangan unik ini.

Ini disebabkan penguin Afrika saat ini terancam punah, dan zoo harus mengikuti rencana mereka untuk kelangsungan hidup spesies ini dengan memberikan pasangan betina kepada mereka agar dapat berkembang biak.

Pasangan tak Lazim : Buddy dan Pedro, dua Penguin jantan diZoo Toronto ini menunjukan hubungan asmara yang tak lazim


Buddy (20), dan Pedro, (10), yang dibesarkan di penagkaran di Toledo, Ohio, adalah sebahagian dari pameran penguin Afrika yang dibuka pada zoo Toronto, Amerika Syarikat (AS) sejak Mei lalu.

Hubungan mereka, disebut sebagai ‘ikatan pasangan’ oleh zoo, dilanjutkan setelah mereka tiba di Kanada

kedua penguin ini bahkan melakukan ritual yang sama dengan pasangan penguin yang akan kahwin

Pada siang hari, ke-12 penguin ini yang terdiri dari enam pasang jantan dan betina, berenang dan bermain bersama di kandang mereka, yang mempunyai sebuah kolam dengan jendela bawah air diperuntukan bagi publik untuk melihat aksi penguin-penguin ini. Namun anehnya, setiap malam tiba Buddy dan Pedro selalu terlihat berpasangan.

“Mereka melakukan perilaku kekasih dan kahwin seperti yang dilakukan penguin jantan dan betina pada umumnya, dan ini merupakan hal baru bagi kami” kata salah satu penjaga zoo Toronto.

Ketika melakukan panggilan kahwin, penguin membuat suara ringkikan seperti keledai. Dimana mereka mempertahankan wilayah mereka, dan menyendiri bersama pasangan mereka.

“Ini adalah masalah rumit, mereka nampaknya berada dalam sebuah hubungan cinta.” keluh Joe Torzsok, ketua zoo Toronto.

Ternyata, hubungan ‘unik’ Pedro dan Buddy bukanlah kes pertama, kerana zoo di Jepun, Jerman dan Sea World Orlando juga mencatat adanya hubungan tidak lazim di antara penguin.

Diketahui, spesies lain haiwan yang juga menunjukkan kecenderungan homoseksual adalah zirafah, ikan lumba-lumba dan monyet.

Sumber : dailymail

Kerana penisnya terlampau panjang lelaki ini kesepian kerana tiada kekasih

Lelaki ini memiliki penis terpanjang di dunia dengan panjang 13cm pada keadaan normal dan 29cm pada keadaan ereksi. Jika dibandingkan dengan ukuran penis rata-rata lelaki iaitu 15-20cm, maka wajarlah jika lelaki yang bernama lengkap Jonah Cardeli Falcon ini digelar sebagai lelaki dengan penis terpanjang di dunia.

Jonah Cardeli Falcon yang lahir pada 29 Julai 1970 ini juga merupakan seorang aktor Hollywood dan beberapa kali pernah membawakan acara talk show di televisyen. Beberapa filem komedi pun pernah Falcon bintangi. Tapi anehnya dengan gelar sebagai lelaki dengan penis terpanjang ini tidak membuat Falcon merasa nyaman dan mudah mendapatkan wanita untuk dijadikan pacar.

Ia justru sudah 12 tahun tidak mempunyai kekasih. Penyebab utamanya adalah kerana ukuran penisnya yang terlalu besar dan panjang hingga membuat para gadis takut untuk berhubungan dengannya.

“Mempunyai penis terbesar di dunia bukanlah hal yang harus disyukuri, malah itu mendekatkan saya pada kesepian dan kesendirian. Kerana tidak ada wanita yang mahu dengan lelaki berpenis terlalu besar dan terlalu panjang dari ukuran normal.” ujar Jonah Cardeli Falcon yang kini hidup bersama ibunya dan sudah 12 tahun tidak mempunyai kekasih.

“Ketika saya bertemu dengan setiap orang, mereka tidak selalu melihat mata saya saat berbicara, namun yang mereka lihat seluar saya” tambah Jonah seperti dikutip MayPesbuk dari News Softpedia.

“Entah mereka kagum, atau mereka hairan atau merasa aneh dengan sebuah tonjolan yang amat besar ketika saya memakai seluar apapun” dia menambahkan.

Tak hairan memang, dengan penis sebesar itu sangat sulit jika memakai seluar. “Hal ini menjadi masalah yang serius yang saya alami sejak saya masih kecil” ujar lelaki dengan penis terbesar di dunia itu.

“Sekarang saya hanya mencari seorang wanita yang mahu menerima saya apa adanya, bukan mereka yang menganggap saya maniak sex dengan penis sebesar ini”. cerita Jonah tentang keinginannya.

Walaupun menurut beberapa wanita, lelaki dengan penis yang besar dan panjang boleh memuaskan hasrat seks mereka di atas ranjang, namun sepertinya itu belum berlaku buat Jonah.

Ia masih harus menunggu wanita yang boleh menerima dia apa adanya dengan keadaanya sekarang. 12 tahun kesepian tanpa pasangan benar benar masalah berat sekali apalagi wanita takut kerana kelebihan isi seluar yang dimilikinya.

Ajaib.. Ringku Devi Punya Dua Rahim, Lahirkan Dua Bayi Dari Dua Rahimnya

Rinku Devi mengira dirinya memang mempunyai bayi kembar dalam satu rahimnya.

Namun dirinya tak tahu kalau dirinya itu memiliki apa yang istilah medis disebut uterus didelphys atau rahim double.

Isteri tentara itu pun melahirkan ke-2 bayinya melalui 2 rahimnya dimana kelahiran seperti itu berlaku 1 berbanding 50 juta.

Adapun kedua bayi Rinku lahir premature namun sihat dengan berat 2 kg dan 1,5 kg di Patna, India utara.

Selama persalinan, para doktor mendapati Rinku Devi telah mengandung anak-anaknya sebulan terpisah selama siklus menstruasi berturut-turut.

“Aku baru mengetahui tentang memiliki 2 rahim saat aku sedang dalam kesakitan menjelang melahirkan,“ ujar ibu 28 tahun itu.

“Aku tak tahu bagaimana untuk bereaksi. Aku sedang kesakitan dan cukup takut. Aku tak pernah mendengar hal semacam ini sebelumnya,” ujar Rinku lagi seperti dilansir dari situs Metro.

Ahli kandungan, Dr Dipti Singh yang membantu persalinan kedua bayi premature itu dengan operasi Caesar di hospital bersalin Mati Sadan Parijat di Muzaffarpur.

“ Aku tahu dari data kesihatannya kalau dia mengandung bayi kembar, tapi ketika aku mengerti situasinya aku sedikit terkejut. Aku belum pernah menangani kes seperti ini sebelumnya,” ujar Dr Singh.

“Rinku tak menyedari dirinya punya 2 rahim, meski dirinya melahirkan bayi pertamanya 4 tahun lalu.“

Adapun kehamilan-kehamilan macam itu sering kali cukup fatal buat ibu dan si bayi, boleh berisiko tinggi keguguran, kelahiran prematur dan berat bayi yang kurang.

Maut disembelih lif

KOTA KINABALU: Seorang pelayan wanita sebuah restoran makanan Cina, di sini, mati apabila lehernya hampir putus akibat tersepit di pintu lif menyimpan makanan di restoran tempat dia bekerja semalam.

Kejadian berlaku pada jam 1 tengah hari sebelum mangsa, Lau See Yen, 20, disahkan meninggal dunia di Unit Rawatan Rapi (ICU), Hospital Queen Elizabeth (HQE) pada kira-kira jam 9.15 malam tadi.

Sebelum kejadian, Lau berada di tingkat dua restoran berkenaan dan meletakkan juadah ke dalam lif khas yang digunakan untuk membawa makanan ke tingkat bawah.

Tanpa disedari, pintu lif itu tertutup secara tiba-tiba menyebabkan kepala mangsa tersepit dan lehernya hampir putus.

sumber : myMetro

Dalam suasana kelam-kabut, mangsa cuba dibantu rakan sekerja dan seorang doktor yang menikmati makan tengah hari di restoran berkenaan memberikan bantuan pernafasan.

Ditahan kerana curi sandwich daripada remaja 13 tahun

PENNSYLVANIA - Polis Pennsylvania, Amerika Syarikat (AS), menahan dua orang lelaki yang mencuri roti sandwich dari seorang remaja berusia 13 tahun.

Polis mengatakan, kedua perampok ini mengacukan pistol mainannya ke remaja tersebut dan memaksa remaja itu untuk mengosongkan sakunya.

Salah seorang perampok yang berusia 21 tahun memerintahkan kanak-kanak itu untuk tidak bergerak. Apa bila remaja itu bergerak, dirinya akan menembaknya. Remaja itu pun mulai mengeluarkan isi sakunya. Demikian seperti diberitakan Orange, Ahad (6/11/2011).

Setelah itu, perampok tersebut mengambil roti sandwich milik korban dan mengabaikan telefon genggam yang sudah dikeluarkan remaja itu dari sakunya. Perampok itu langsung memasuki kereta dan kabur.

Korban langsung menelefon 911 untuk bantuan polis dan pada polis pun langsung mengambil tindakan pengaduan itu dengan cepat.

Polis akhirnya berhasil menndapatkan pistol mainan dan sandwich yang dicuri oleh dua orang perampok tersebut.(rhs)

Video kucing menghalau beruang gegarkan You Tube

Sang kucing bernama Mimine rupanya terganggu kala seekor beruang menceroboh rumah majikannya di Quebec, Kanada. Meski sang beruang berukuran jauh lebih besar dari tubuhnya, Mimine tetap melawan

Gaya Telanjang di festival Muzik Coachella 2011

Sejumlah artis ternama menghadiri Coachella Valley Music and Arts Festival 2011 yang berlangsung di California, minggu ini.

Ini adalah festival muzik yang menyajikan beragam tema dan kali ini tema yang diangkat adalah kaum hippie. Ini boleh dilihat dari cara berpakaian para penonton. Selebriti yang hadir antara lain anak Demi Moore dan Bruce Willis bernama Tallulah Willis, serta artis yang bermain di Transforme, Rise of The Fallen, Isabel Lucas.

Ada juga Paris Hilton, Vanessa Hudgens, dan sejumlah selebriti ternama lainnya


aksi di festival musik Coachella 2011 di California


Aktris Isabelle Lucas dan kekasihnya


Paris Hilton dan kekasihnya


Penonton di festival Musik Coachella 2011

Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved