Jom Kita Cari Trafik Cara Macam Ni

on 18 Februari 2011

Korang cari traffik? Kecewa dengan traffik korang yang sekejap naik sekejap turun, atau tak naik naik tu? Kita sama! Korang mesti kerap cari cara nak menaikkan traffik tu kan. Apa kata sekarang ni kita cuba cara lain pulak. Cara ni bagi Saya memang tak pernah tengok lagi, tapi best!Saya jumpa cara ni kat blog Magrib Aristo Blog Luna ,Blog Putera30 Jom try cara ni! Cara cepat menaikkan traffik blog korang!

p/s : baca entri ni sampai habis dulu sebelum buat
Cara nya begini:
Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.
Korang hanya cuma perlu meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web korang.

  • 7.CekLa



  • PERATURAN!!!
    1. Sebelum korang meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog korang, sila hapuskan link nombor 1.
    2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.
    3. Setelah itu masukkan link korang di urutan bawah (No.15).
    ***So urutannya jadi mcm nie…
    1. Myself V3 Me &
    2. Blog Hanz
    3. BiMies’s WoRLd
    4. Farah Shafiqah
    5. Qila Razak
    6. CekLa
    7. Miss Yaty
    8. Magrib Menjelma
    9. Bila Luna Berkata Kata
    10. Putera30 Photographer
    11. Internet Tutorial
    12. [LUQMAN]
    13. Kerja Sambilan
    14. Borak Kosong
    15. LINK BLOG KORANG KAT SINI


    4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:
    Bila posisi korang pada no.15, jumlah backlink = 1

    Posisi no.14, Jumlah backlink = 5

    Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
    Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
    Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
    Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
    Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
    Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
    Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
    Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
    Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
    Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
    Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
    Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
    Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625


    Kita sama-sama cuba jaya okk….

    SELAMAT MENCUBA!!!


    ***Ingat…jangan menipu…tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak… Pastu Jgn Lupa promote link entry ni.. kt member2 korang.. lagi byk lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknenya dalam 10 org yg buat… ingat lagi byk backlink kiter… lagi tinggi rating kiter kat google..

    Kucing curi 600 barang daripada jiran

    Agaknya kucing ini dah tak ada kerja..
    saya petik dari myMetro

    LOS ANGELES: Aksi seekor kucing yang mencuri lebih 600 barang dari kediaman jiran-jirannya di sebuah bandar di California dirakam kamera pengawasan, semalam.

    Aksi Dusty yang mengambil barang daripada span mandi dan mainan dinosaur hingga kepada pakaian renang dirakam kamera pengawasan di sebuah kediaman di San Mateo, selatan San Francisco. “Tuala, sarung tangan, kasut, stokin dan permainan kanak-kanak antara barang yang dibawa kucing peliharaan saya,” kata Jean Chu, pemilik Dusty kepada sebuah syarikat televisyen tempatan ABC News.


    “Dusty mengambil pakaian renang ibu saya,” ujar seorang jiran cilik berusia lima tahun selepas kucing itu dikenal pasti mencuri lebih 600 barangan di kawasan kejiranan berkenaan sejak tiga tahun lalu. Rakaman video menunjukkan Dusty membawa beberapa barangan yang dicuri di mulut, termasuk satu pakaian labuh hingga membelit kakinya dan menyebabkan ia terincut-incut mengheret pakaian itu. - AFP



    [Gambar] Inilah dia wajah ibu yang sanggup rakam video telanjang anaknya

      inlah dia ibunya
    dan ni aksi-aksi gambar video anak yang dirakamnya.....









    sumber gambar : stomp.com.sg

    untuk mengetahui kisahnya sila klik sini

    Arkib Blog

     
    © borak kosong All Rights Reserved