Pasangan pelajar ditangkap sedang 'projek' di tandas sebuah pasaraya

on 03 Jun 2012


INILAH.COM, Bojonegoro - Sepasang sejoli yang sedang asyik 'projek' di tandas salah sebuah pasaraya membuat pengunjung gempar.


Perbuatan tersebut dilakukan siang hari. Sehingga membuat pengunjung yang mendengar hal tersebut geram dengan wajah pelaku.


Setelah ditangkap oleh pegawai pasaraya bernama Pak Ji (50) warga Desa Banjarjo Bojonegoro, Pelajar yang dikenali sebagai ES (16) pelajar  SMK di Bojonegoro langsung dilaporkan ke pihak Polis.


Dalam pemeriksaan, ES pelajar Desa Bendo Kecamatan Kapas Bojonegoro, mengaku saat itu mengenal HF kekasihrnya sendiri dari internet. Setelah ketemu disalah satu cybercafe di kelurahan Sumbang Bojonegoro ES diajak HF (19) Warga Desa Banjarsari Kecamatan Trucuk Bojonegoro diajak ke pasaraya.


Setelah sampai di pasaraya yang berada di Jalan Imam Bonjol Kota Bojonegoro, HF menuju ke tandas untuk buang air kecil dan meminta ES menunggu di tempat letak kereta.


Selang beberapa minit kemudian ES yang masih menunggu di tempat letak kereta dikirimi pesan singkat (SMS) untuk menyusul ke tandas. Pak Ji yang berada di tempat letak kereta curiga kerana ES berada di dalam tandas terlalu lama. Pak Ji langsung menyergah saat kedua pasangan yang dimabuk asmara tersebut ketika sedang asyik 'projek'.


Saat menjalani pemeriksaan di Mapolres Bojonegoro, gadis itu didampingi oleh keluarganya. Menurut keterangan bapak gadis, hubungan kekasih antara anaknya dengan lelaki itu masih baru.Kerana, anaknya juga baru mengenal lelaki itu melalui teman sekelasnya.


"Anak saya itu awalnya mendapat nombor HP kekasihnya dari teman sekelasnya bernama MK, baru itu," kata ayah korban yang tak mahu disebut namanya.


Namun diduga hubungan seperti suami istri yang dilakukan tersebut tidak ada unsur pemaksaan, kerana sesuai keterangan gadis itu antara lelaki dengannya masih menjalin hubungan sebagia kekasih.


Jika dalam pemeriksaan hari ini (16/12/2011) terlapor terbukti bersalah maka dapat diancam dengan Pasal 81 ayat 1 UU perlindungan anak dengan ancaman hukuman maksima 15 tahun penjara. [beritajatim.com]
Ranking: 5

{ 2 komen... read them below or add one }

ajtkojek berkata...

tahniah... hahaha...


Khamis, Mac 01, 2012
ajtkojek berkata...

tahniah.. haha..


Khamis, Mac 01, 2012

Catat Ulasan

Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved