Gila..isteri bersuami dua tidur seranjang sehingga suami seorang lagi boleh saksikan siaran langsung isterinya berhubungan seks

on 12 Jun 2012


berita2.com (Ponorogo, Jawa Timur): Entah jenis setan apa yang merasuki fikiran Umi Khasanah (44), wanita bertubuh subur, memilih untuk bersuami dua. Meski memiliki suami sah, wanita pencari barang-barang bekas itu nekad menikah lagi dengan, Hadi (47), seorang staf puskesmas, walaupun hanya menikah di bawah tangan. Yang dapat membuat orang kampung geleng-geleng kepala, mereka bertiga tinggal dalam satu rumah. Saiful (44), suami Umi Khasanah pun rela dan ikhlas isterinya disetubuhi oleh lelaki lain.
Bahkan, yang membuat detik jantung menjadi laju, mereka bertiga tidur dalam satu ranjang. Hingga, Saiful pun melihat siaran langsung saat isterinya berhubungan seks dengan lelaki lain. Warga desa yang sudah habis kesabarannya pun, segera melakukan penangkapan. Hingga kes ini ditangani pihak polis.
Hadi, Khamis (15/12/2011) mengatakan, dirinya mulai tinggal dirumah pasangan Umi dan Saiful semenjak dua tahun yang lalu. Saat itu, dirinya diusir oleh keluarganya, kerana tertangkap basah melakukan perbuatan tak selayaknya dengan wanita lain. Dirumah yang terletak di desa Madusari kecamatan Sambit itu, benih-benih cinta itu akhirnya tumbuh. “Kerana tiap hari ketemu,” katanya.
Salah satu staf Puskesmas itu juga mengatakan, dirinya sempat mengungkapkan perasaannya pada Umi. Bak gayung bersambut, Umipun menerima cinta terlarang itu. Bahkan, Saiful akhirnya mensetujui hubungan terlarang itu dengan alasan sudah tak mampu lagi memenuhi hasrat istrinya. “Akhirnya kami menikah secara siri,” lanjutnya.
Yani, salah satu warga mengatakan, warga desa sudah tak mampu lagi menahan amarah dengan apa yang dilakukan ketiga orang itu. Yang dinilai telah melakukan hubungan terlarang. Hingga, warga melakukan penangkapan dan menyerahkan sepeuhnya pada polis. “Kalau dibiarkan akan merosak situasi desa sini. Jelas ini merupakan contoh yang tidak baik. Biar ditangani polis saja,” katanya.
Ranking: 5

{ 7 komen... read them below or add one }

Aida Awie berkata...

hishh... giler betul org sekarang. macam2 ada eh?


Jumaat, April 06, 2012
Tanpa Nama berkata...

hidup macam haiwan.


Khamis, April 19, 2012
Tanpa Nama berkata...

balasan Allah akan tiba. Tak kira kepada orang yang beriman atau tidak. Sama-samalah menjauhi yang mungkar supaya tatkala bala menimpa kita mati dalam keadaan beriman dan islam..


Isnin, April 23, 2012
Tanpa Nama berkata...

Akhlak diorg ni lagi hina dari org kafir...baik hukum sula je...


Selasa, April 24, 2012
Tanpa Nama berkata...

mnusia skrg memang la...


Khamis, April 26, 2012
zahra berkata...

Ada2 aja kelakuan manusia sekarang..


Ahad, Disember 13, 2015

Catat Ulasan

Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved