Remaja Belum Sunat Perkosa Gadis 17 Tahun di Bojonegoro

on 23 Mac 2012


Entah apa yang mempengaruhi remaja lelaki berumur 13 tahun ini. Dia nekad memperkosa perempuan yang 4 tahun lebih tua. Padahal, remaja berinisial DPW ini juga belum sunat.

Korban yang dikenali ZNI (17), pelajar Desa Senganten Kecamatan Gondang Bojonegoro. Dia ini tak lain adalah tetangga pelaku sendiri.

Kini pelaku langsung ditahan di Polsek Gondang dan di rujuk Ke Unit Perlindungan Perempuan dan Anak (UPPA) Polres Bojonegoro untuk dimintai keterangan lebih lanjut.


Kejadian itu terjadi kelmarin pagi, Jumaat. Pertama kali diketahui oleh adik korban. Ketika itu, mereka bertiga menonton televisyen bersama di rumah ZNI. Selanjutnya kerana korban merasa mengantuk, dia langsung masuk ke dalam bilik untuk beristirahat.

Tak lama, setelah korban sudah dalam keadaan terlelap tidur, pelaku menyusul masuk bilik. Mungkin kerana melihat kemolekan tubuh korban hingga timbul nafsu bejatnya.

Pelaku kemudian menyekap korban dengan menggunakan bantal. Selanjutnya dia memperkosa korban dengan leluasa.

Setelah puas melampiaskan nafsu bejatnya, remaja yang masih hingusan itu juga mengancam korban untuk tutup mulut. Bahkan dia mengancam akan membunuh korban jika menceritakan apa yang sudah dilakukannya kepada orang tuanya.

Tapi saat orang tua korban pulang dari sawah, ZNI langsung menceritakan semua yang telah dilakukan remaja itu. Kerana tidak terima atas perlakuan tetangganya, orang tua korban langsung melaporkan yang baru saja diceritakan anaknya ke Mapolsek Gondang.

Polis yang mendapat laporan tersebut langsung mendatangi rumah terlapor, kemudian langsung dibawa ke balai polis untuk diminta memberi keterangan lebih lanjut.

”Keadaan rumah saat itu sedang sepi kerana kedua orang tua korban sedang pergi ke sawah, jadi tinggal bertiga dirumah melihat tv,” kata Subarata, Kasubag Humas Polres Bojonegoro..

”Dari hasil pengembangan pemeriksaan petugas UPPA, terlapor saat ini memang tidak bersekolah, meskipun usianya masih 13 tahun,” tambah Subarata.(gambar sekadar hiasan)
Ranking: 5

{ 2 komen... read them below or add one }

Maji_Rashid berkata...

gambo tu x bley blah..ha3


Isnin, November 14, 2011
aimaniman berkata...

13 thn dah boleh jadik bapak org dah...


Sabtu, Mac 24, 2012

Catat Ulasan

Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved