Home » , » Gila..Wanita ini Berpose Bogel Di dalam Mayat Kuda

Gila..Wanita ini Berpose Bogel Di dalam Mayat Kuda

Freaky News- Pasangan suami-isteri dari Amerika harus berurusan dengan pihak polis kerana memposting foto mengerikan ke internet dan dituduh melakukan pemujaan setan.

Kuda yang mereka pelihara selama 32 tahun akhirnya harus berakhir di hujung senapang kerana Elizabeth Herrick dan kekasihnya Joshua Washburn telah menembak kuda yang telah mereka rawat itu, dengan alasan bawa kuda tersebut telah sakit dan sudah tidak boleh bertahan hidup.

Tapi bukannya menguburkan kedua yang telah mereka tembak itu, malah Elizabeth membuka bajunya dan berpose bogel dalam perut kuda yang telah mereka tembak itu, setelah melakukan sesi pengambaran kedua pasangan tersebut kemudian mengupload foto sadis tersebut ke internet.Perbuatan kedua pasangan tersebut langsung menerima kritikan keras atas foto-foto yang telah mereka upload.





Bahkan, juga terdapat foto yang memperlihatkan Elizabeth berpose dengan memegang hati haiwan tersebut, setelah diminta penjelasan atas foto-foto itu, pasangan tersebut hanya melontarkan pernyataan aneh bahawa " kami berdua hanya ingin merasakan bagaimana rasanya jika menyatu dengan kuda dan alam".

Yosua dan Elizabeth sekarang telah meninggalkan Amerika kerana sering mendapatkan ancaman pembunuhan akibat perbuatan yang telah mereka lakukan, bahkan masyarakat AS menuduh Elizabeth seorang pemuja setan.

sumber : the freak

4 ulasan:

 1. manusia sekarang kejam !

  kesian kt kuda tu... :'(

  BalasPadam
 2. bukan mayat la tpi bangkai

  BalasPadam
 3. betul tu manusia yg tidak punya hati dan bodoh sampai kuda pun menjadi mangsa..

  BalasPadam

Arkib Blog