Wanita Ini Diperkosa 10 lelaki Kerana Hobi

on 03 Oktober 2011


Wanita Ini Diperkosa 10 lelaki Kerana Hobi-Bagaimana bila anda yang menjadi korban pemerkosaan oleh wanita cantik di atas ini? Senang? ketagihan? Ada baiknya sebelum keinginan anda itu muncul, anda membaca kisah wanita berikut. Setelah membacanya mungkin anda akan mengurangkan keinginan anda.

Seorang perempuan muda eksentrik ditangkap polis Russia kerana meracuni dan memperkosa 10 lelaki setelah lebih dulu memancing mereka dengan kecantikannya. Perempuan itu diketahui bernama Valeria K (32). Hobinya cukup unik, yaitu mengoleksi laba-laba beracun. Oleh kerana itu, ia dijuluki “Black Widow”, sejenis laba-laba raksasa yang ganas terhadap lawan jenisnya.

Menurut situs Life.ru, polis mulai curiga ketika jumlah pesakit laki-laki dengan keluhan yang spesifik meningkat dihospital. Keluhan itu adalah keracunan klonidin dan trauma berat pada penis. Tidak banyak yang diingat para lelaki itu kecuali perempuan cantik berambut merah yang mengajak mereka minum di sebuah apartment. Menurut mereka, perempuan itu juga sangat ramah.

AKhirnya Valeria tertangkap dan mengakui perbuatannya. Namun, polis masih HAIRAN dengan modus perkosaan itu. Dalam pengakuannya, Valeria mengungkapkan bahawa ia memang memujuk para lelaki yang berfikiran ngeres itu ke apartmentnya. Di sana mereka minum-minum dan tentu saja para pria itu menginginkan hubungan seks.

Ternyata minuman untuk para lelaki itu sudah dicampur dengan klonidin yang membuat mereka pengsan selama 24 jam. Namun, sebelum itu, penis para lelaki yang sudah terangsang itu diikat pangkalnya. Tujuannya agaroleh tegak berjam-jam. Saat itulah mereka diperkosa.
Setelah itu, para korban dibuang di sebuah kawasan sepi dan ketika sedar mereka sudah tidak ingat apa-apa. Hal terakhir yang bolehmereka ingat adalah bertemu seorang perempuan cantik, selebihnya gelap.

Dari 10lelaki yang diperkosa, hanya satu yang tidak melapor. Ternyata, lelaki yang tidak disebutkan namanya itu tidak merasa rugi akibat perkosaan itu. ”Saya memang suka wanita seksi. Yang saya sayangkan cuma dia menggunakan klonidin,” katanya.
Sebenarnya para korban itu cukup beruntung. Kalau benar-benar menggunakan cara bercinta black widow, pastilah para korban itu tinggal nama. Black widow adalah julukan sejenis laba-laba betina besar yang selalu membunuh dan memakan lawan jenisnya setelah bercinta.
Ranking: 5

{ 0 komen... read them below or add one }

Catat Ulasan

Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved