Gila babi...pembantu rumah masukkan darah haid dalam masakkan

on 08 Jun 2012


Cerita yang bisa membuatkan anda termuntah. Cerita dari Temasek.

Seorang wanita mewujudkan sebuah laman FB yang dipanggil "Dangerous Maid" untuk memberikan amaran kepada orang ramai bahawa orang gaji bukan selalu menjadi mangsa dera, malah majikan juga kadang kala "didera" orang gaji, lapor AsiaOne.

Pencipta laman itu, Hylda Low, yang mewujudkan laman itu pada hari Selasa berkata "Saya mahu memberikan amaran kepada orang ramai bahawa pembantu rumah ini (gambar di atas) adalah sangat berbahaya. Kita tidak boleh membiarkan orang jahat inimenggunakan ilmu hitam kepada orang lain," tulis Low.

Pelajar berusia 20 tahun itu mendakwa pembantu rumahnya, yang berasal dari Jawa Barat, telah memasukkan darah haidnya ke dalam sup untuk dihidangkan kepada keluarganya. Pembantu rumah itu juga didakwa secara sembunyi-sembunyi meletakkan darah haidnya di dalam uncang teh.
Menurut Low, keluarganya mendapat tahu perbuatan keji dan kotor pembantu rumah itu awal Ogos lalu dan pembantu rumah tersebut sudah tiga kali melakukan perbuatan keji itu.

Kakak Low, yang enggan namanya disiarkan, berkata bahawa keluarganya mengupah pembantu rumah tersebut untuk menjaganeneknya. Pembantu rumah itu telah dipindahkan dari rumahkakak iparnya dan bekerja untuk keluarga Low selama lima bulansebelum perbuatannya terdedah.

Semuanya terbongkar apabila bapa saudara Low menemukansekeping kapas basah yang dipotong dari pad wanita yangtersembunyi di dapur ketika dia membersihkan lantai di kawasan itu.
sumber : duniacacamarba.blogspot.com
Ranking: 5

{ 1 komen... read them below or add one }

PeRmAtA bIrU berkata...

gelinya... memang teruklah pembantu rumah gitu...


Ahad, Ogos 28, 2011

Catat Ulasan

Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved