'Parkir asmara' tempat isteri dan suami curang buat projek

on 08 Jun 2011

Nafsu oh nafsu...
saya petik dari myMetro


pix_topright
KOTA BHARU: Hanya dengan bayaran RM2 untuk sekali masuk, parkir sebuah pasar raya, di sini, tidak ubah seperti ‘parkir asmara’ apabila dijadikan sasaran suami dan isteri curang untuk melampiaskan nafsu ketika keluar dari pejabat pada waktu makan tengah hari.
Mereka membawa kenderaan secara berasingan untuk mengelak gerak-geri dihidu kenalan atau keluarga masing-masing sebelum melakukan aksi terlarang di kawasan gelap di dalam kereta mereka.
Difahamkan, walaupun waktu rehat hanya sejam, pertemuan singkat terbabit digunakan sebaik mungkin untuk melepaskan rindu.

Perkara itu didedahkan seorang kakitangan pasar raya berkenaan yang mengakui terkejut melihat gelagat suami dan isteri curang yang menjadikan parkir pasar raya itu untuk bermadu kasih.


Dia yang enggan dikenali berkata, bukti perlakuan tidak senonoh itu kerap kali disaksikannya bersama pekerja lain menerusi rakaman kamera litar tertutup (CCTV) di setiap ruang tempat meletak kenderaan itu.
Ranking: 5

{ 5 komen... read them below or add one }

Panglima Muda berkata...

kat kelantan saja ke .. kat tempat lain lagi banyak


Rabu, Jun 08, 2011
JARI YANG TERBARAI berkata...

ish... nafsu tak kenal siapa dan kat tempat mana...


Rabu, Jun 08, 2011
kakchik@ella berkata...

lunch hour pun sempat buat kerja ye??


Rabu, Jun 08, 2011
M.E Z.A.F.I.R.A.H berkata...

tapi biasanye bnda2 macam ni yg berlaku kat kelantan ni jadi isu hot dalam media massa n media cetak... tp kalau negeri lain x la bising sgt... kalau benda2 buruk kat kelantan mmg jd cover page akhbar... adil kan...=)


Rabu, Jun 08, 2011
pokpoktutu berkata...

di negeri lain tempat "projek" disiapkan kerajaan negeri, cuma nasiblah kalau tertangkap oleh JAIN


Selasa, Januari 03, 2012

Catat Ulasan

Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved