Anak tidur bapak buat projek dengan mak...aduss!!!

on 27 Mac 2012

parah semakin parah dunia ini...manusia semakin lupa adat dan susila
sesama manusia apa lagi antara mak,bapak dan anak....

Ranking: 5

{ 10 komen... read them below or add one }

Bingai @ Bangang berkata...

pastikah yang itu mak bapak. kalau ikutkan saiz anak dengan emak termasuk rasa seronok diraba, rasanya si"emak" tu kelihatan muda sangat. hehehe


Selasa, Jun 07, 2011
solomolo berkata...

kat open area pon sempat lagi...
adoyai...


Selasa, Jun 07, 2011
yatie Awang berkata...

macam-macam....aduaiii.....


Selasa, Jun 07, 2011
yatie Awang berkata...

macam-macam....aduaiii.....


Selasa, Jun 07, 2011
kyo_9 berkata...

x kene serbu ngan JAKIM puunnn... lol


Rabu, Jun 08, 2011
Nia Dhani Nasir berkata...

Sabo jela...tak malu tol..


Rabu, Jun 08, 2011
MARIA LIZA berkata...

ok le mak & bapak tapi agak2 le sikit..buat kat rumah sudah...jangan le depan anak2


Khamis, Jun 30, 2011
shahrazali berkata...

btol ker ni pic mak,bapak n anak.. rasanya perempuan tgh tu pun projek sama2....klu bole dapat full picture, pompuan tgh tu tgh memuaskan lelaki tu..


Rabu, November 02, 2011
Tanpa Nama berkata...

kalau betul emak & bapak...xkan kat x boleh tunggu nk main kat rumah.. mcm bukan emak & bapak jerk..


Selasa, Mac 27, 2012
D' aZpiration Make Up Service berkata...

nmpk cam tgn laki tu di belakang pmpuan..bkn dalam seluar pon..


Selasa, Mac 27, 2012

Catat Ulasan

Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved