Isteri simbah air mendidih kemuka suami kerana Facebook

on 08 Mac 2012

Lagi-lagi kerana Facebook...


DAMMAM: Seorang isteri dilaporkan menyimbah air mendidih ke muka suaminya kerana tidak menjaga perasaan wanita itu, lapor akhbar al-Yaum, semalam. 

Dalam laporan itu, wanita terbabit dilaporkan berang kerana mengesyaki suaminya memuat naik gambar dalam Facebook untuk menggoda wanita lain.


Pasangan itu berkahwin baru-baru ini tetapi hubungan mereka dingin.


Akhbar al-Yaum melaporkan, lelaki berusia 26 tahun itu memfailkan kes ke atas isterinya, selain menuntut mas kahwin dikembalikan. - AN
Ranking: 5

{ 3 komen... read them below or add one }

aiman rashidd berkata...

facebook ni kadang - kdang mendatang kan masalah bagi seseorang .

jadi guna lah dengan bijak OK .


Sabtu, Februari 12, 2011
skycatcherz berkata...

ape da..
jeles melampau tol si isteri nih.


http://skycatcherz.blogspot.com


Ahad, Februari 13, 2011
Amir berkata...

Baru dia syak je tuh..pakai tak tanya dah.
Laki update status cemana pun kira tak check dah.
Terus simbah..

Iskk..bahaya, bahaya..


Khamis, Mac 08, 2012

Catat Ulasan

Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved