Dulu Kenji Onishi,kini Ai Haruna

on 12 Disember 2010

Melihat gambar siapa sangka 'wanita' ini dulunya
lelaki

Ai Haruna lahir pada 21 Julai 1972 sebagai laki-laki dengan nama Kenji Onishi. Dia, baru beberapa hari yang lalu dia menjuarai kontes ratu pondan sejagat di Thailand!

Kenji Onishi adalah seorang pemuda  yang membuat keputusan besar dalam hidupnya iaitu dengan menjalani pembedahan kemaluan lelaki lalu menggantinya dengan organ  wanita tanpa keraguan sedikit pun.


Kenji mengaku telah menghabiskan wang lebih dari 60 juta yen untuk merubah dirinya menjadi wanita.Terbukti sekarang dia telah menjadi seorang selebriti terkenal di Jepun. Bahkan Ai Haruna adalah orang Jepun pertama yang berhasil memenangi pertandingan transeksual Miss International Queen.

Sanggup anda jadikan laptop anda sebegini

Bertudung tapi nampak seluar dalam

HATI-HATI APABILA MEMILIH PAKAIAN MANDI!Bukankah lebih baik wanita yang beragama Islam memilih untuk memakai burkinis bersesuaian dengan tuntutan menutup aurat walaupun berada di kolam renang?

sumber : duniacacamarba.blogspot.com

Kesian abang ni

Inilah risiko yang perlu diambil oleh lelaki yang gemuk ini...

walaupun dah dibantu kerusi itu tetap tak terlepas...
inilah akibat tak jaga saiz badan

Sponge cuci pinggan yang paling unik

random-jan15-4

Agak brother ini  khayal….kucing di buatnya jadi sponge cuci pinggan…..sebab tu bangun tidur jangan terus cuci pinggan.Tak pasal-pasal kucing tu jadi mangsa…

Apa bezanya mereka dengan anjing?

Gambar-gambar ini adalah gambar pelancong mengadakan hubungan seks dengan pelacur ditepi jalan yang letaknya di pusat  Kota Barcelona. Lelaki itu ialah pelancong dan perempuan adalah pelacur setempat.

Kalau mereka nekad melakukan hubungan seks dengan pelacur di tempat terbuka, di tepi jalan  apakah penyebabnya? Tidak punya duit bayar bilik hotel? Jadi tidak ada bezanya mereka dengan anjing atau binatang yang berhubungan seks di sembarang tempat.maaf gambar agak lucah sikit...ini untuk menunjukkan betapa kerdil manusia ini bila
di himpit nafsu...
sumber : samudro.wordpress.com

Warga emas temui cinta di facebook

Bila facebook digunakan dengan cara yang betul banyak faedahnya.Seperti yang terjadi kepada
pasangan warga emas ini.Mereka menemui cinta dan berkahwin...saya petik dari kosmo online


WEST YORKSHIRE - Pasangan warga emas, Barbara Moore, 77, dan Laurence Brocklesby, 82, menemui cinta menerusi laman sosial Facebook dan bakal meraikan perayaan Krismas sebagai suami isteri.

Moore dikatakan mula menggunakan komputer selepas suaminya meninggal dunia empat tahun lalu. Bekas jururawat pediatrik itu kemudian tertarik dengan profil Brocklesby yang menduda sejak 16 tahun lalu.

Bermula dengan meminta tip-tip mengenai berkebun daripada Brocklesby, pasangan itu akhirnya berbual dalam talian dan telefon selama beberapa jam setiap hari.

"Kami berbual tentang semua perkara. Sungguh mengagumkan bahawa kami mempunyai banyak persamaan dan lebih terbuka apabila berbual di Internet," kata Moore.

Pasangan itu juga meneliti profil gambar masing-masing di laman Facebook supaya dapat tahu apa yang ingin dijangkakan.

Selepas tiga bulan berkenalan dan mengalami patah pergelangan tangan, Brocklesby akhirnya dapat berjumpa dengan Moore.

"Barbara (Moore) menawarkan diri untuk membawa saya berjumpa doktor kerana saya tidak lagi boleh memandu akibat kecederaan itu.

"Dari situlah segalanya bermula," cerita Brocklesby yang mempunyai empat orang cucu.

Sebelum mengambil keputusan berkahwin, Moore menjemput Brocklesby untuk tinggal di rumahnya.-Agensi

Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved