Teleskop untuk iPhone

on 01 Disember 2010
Want to have a closer view? The telescope for iPhone is attached to the included unique protective casing. You can now have a closer look on the girl live opposite you and maybe take a few shots of her. The telescope is available for $20.60. 

Segmen : Aku blogger ! So What ???


Segmen baru Ben Ashaari..tajuk sungguh brutal...Aku blogger yang berkahwin dan mempunyai
dua orang anak yang menetap di Johor Bahru.Pendidikan tak berapa tinggi setakat Diploma aje.
Berniaga bidang utama aku sekarang.Lokasi perniagaan di Pasar Awam Larkin J.B (Senang-senang datanglah).Promosilah pulak....

Dunai blog satu dunia yang tersendiri dan juga mempunyai tarikan yang tersendiri.Kenapa aku kata begitu?
Melalui dunia blog kita tahu kemampuan potensi diri kita dan kecekalan mental memberi menerima pendapat dalam sesuatu perkara dan yang lebih penting 'persahabatan' yang tak pernah terfikir selama ini.Bayang bergelak ,bergurau,merajuk,marah ,semua itu dialam maya.

Banyak perkara yang baik dan buruk di dalam dunia blog.Yang terbaik atau positif ialah kita berjaya meluahkan serta berkongsi maklumat sesama kita.Mendapat ilmu yang baru yang sukar diperolehi di luar.Mendapat kenalan yang memberi tunjuk ajar dan juga meluhakan perasaan hati (bukan bercinta)
adalah sesuatu yang istimewa di dunia blog ini.Kesan yang terburuk aku dalam sepanjang berblog ini ialah aku dah terlampau 'gila' dalam dunia ini.Aku boleh menghadap komputer berjam-jam semata-mata untuk berblog.

Glamour bukan sesuatu yang aku cari dalam dunia blog ini apakah lagi mencari nama tetapi kepuasan.Kepuasan yang nikmatnya sukar digambarkan.Siapalah aku yang nak mencari glamour..bukan artis pun...TETAPI KEPUASAN.

DAN YANG PALING PENTING SEKARANG AKU BERBANGGA KERANA MENJADI SEORANG BLOGGER TAK GLAMOUR PUN TAK APA!!!!

Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved