Nina's Collections bagi barang free

on 28 November 2010


Sempena perasmian pembukaan Nina's Collections,

pihak kami akan mengadakan 'Nina's Collections Giveaway'

Hadiahnya cukup lumayan!!!
Rugi siapa tak join... hihi...





SYARAT PENYERTAAN



1. follow blog nina's collections dan loveninasyakina



2. copy Banner di atas, paste Banner dan Link entry ini di side bar dan entry di blog anda



3. buat satu entry tentang NINA'S COLLECTIONS GIVEAWAY ini di blog anda,

buat entry pasal GA sahaja yekk... tak perlu susah2... huhu



4. tinggalkan comment, nama, email dan link entry anda pada comment giveaway ini



5. Tag kepada 3 orang rakan Bloggers yang lain (perlu dinyatakan dalam entry)

dan rakan Bloggers yang aku nak tag ialah...






~~~

mudah je kan?

memang mudah..dan lebih mudah pasal dapat barang 
free....

dan 


Nak Tahu Hadiah Apa? KLIK SINI
dan KLIK SINI

wahhh!!! ada hadiah tambahan!!! hadiah misteri!!!
nak tahu bagaimana nak menang hadiah misteri?

KLIK SINI

Pemenang Bertuah akan dipilih oleh
juri2 Profesional dari pihak kami

dan Hadiah adalah cukup menarik dan lumayan,
kalau korang tak join, sangat2 rugi... huhu

aku bagi bau hadiahnya sikit

tarikh tutup 1 Disember

[Video]Awek diperkosa didepan mata


rupanya iklan pasal tayar....macam-macam idea direka untuk 
menarik perhatian orang ramai....


Diraba kerana pelapik seluar dalam

Ini menyebabkan ramai orang marah kerana merejka mendakwa
pegawai-pegawai itu mengambil kesempatan....



NEW YORK – Seorang penumpang wanita mendakwa dia trauma selepas tangan-tangan kasar beberapa pegawai Pentadbiran Keselamatan Pengangkutan (TSA) meraba bahagian sulitnya ketika menjalani pemeriksaan badan di sebuah lapangan terbang di Amerika Syarikat (AS), lapor sebuah akhbar semalam.

Peraturan di AS yang dikuatkuasakan oleh TSA mewajibkan setiap penumpang menjalani pemeriksaan mesin imbasan sinar-X yang ‘membogelkan’ mereka bagi mengesan senjata dan bahan letupan tersembunyi sebelum dibenarkan menaiki pesawat.

Wanita itu yang enggan identitinya didedahkan memberitahu, dia diarah menjalani pemeriksaan badan setelah mesin pengimbas sinar-X di lapangan terbang berkenaan mengesan pelapik seluar dalam yang dipakainya sebagai mencurigakan baru-baru ini.

“Saya menangis selepas itu kerana ia mengembalikan memori tragis serangan seks yang berlaku ke atas diri saya beberapa tahun lalu,” katan wanita itu-

Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved