Kelantan Juara Piala Malaysia

on 30 Oktober 2010


TANIAH PASUKAN KELANTAN JUARA PIALA MALAYSIA 2010

KELANTAN 2- NEGERI SEMBILAN 1

Begini jadi jika toilet wanita dan lelaki berhampiran
LETAK MAKLUMAT IKLANLETAK MAKLUMAT IKLANLETAK MAKLUMAT IKLANLETAK MAKLUMAT IKLANAdakan hubungan seks 200 kali dengan remaja 12 tahun

Seorang perempuan dari Teesside, England yang melakukan hubungan seks hampir 200 kali dengan seorang anak berusia 12 tahun dijatuhi hukuman 12 tahun penjara.
Ketika menjatuhkan hukuman, hakim  Teesside, John Walford, menyebut kes ini “mengejuttkan”.
Pendakwaraya Richard Bennett mengatakan tindakan Sullivan bermula ketika dia mengadakan pesta Tahun Baru 2009 yang diadakan beberapa hari setelah Tahun Baru.

“Alkohol termasuk minuman keras yang disediakan saat itu dan tampaknya anak-anak yang hadir di pesta bebas mengkonsumsi minuman,” kata Bennet.
“Pada acara pesta itu terdakwa bertanya kepada kanak-kanak laki-laki, ‘Apakah kamu berani?’ Dia berusaha mencium anak itu tetapi dia mundur,” tambahnya.

Nama bocah itu tidak disiarkankan kerana alasan hukum. Kepada polisi dia mengaku meminum 10 botol campuran vodka dan “benar-benar mabuk.”
Menurut Bennet, Sullivan membawa anak yang mabuk itu ke tempat tidur, melanjanginya dan kemudian melakukan hubungan seks.

Angela Sullivan memberikan hadiah sepasang kasut olahraga kepada kanak-kanak  itu setelah tidur bersamanya yang ke-100 kali.
Ibu berusia 36 tahun itu mengakui 10 dakwaan menyebabkan  seorang anak melakukan kegiatan seksual.

Ketika polisi menangkap Sullivan, Oktober tahun lalu, mereka menemukan catatan harian dengan tanda bintang pada 191 tanggal ketika mereka melakukan hubungan seks.
Polisi mengatakan Sullivan telah “memanfaatkan seorang kanak-kanak yang mentah” dan “mengeksploitasi keadaan”.

Bennett mengatakan Sullivan telah “memelihara” mangsa dengan membelikan berbagai hadiah agar tetap bahagia.
Dia menambahkan ada rekaman video di handphone Sullivan yang menunjukkan dia sedang berhubungan seks dengan anak tersebut.

Kerana farmville di facebook,ibu sanggup bunuh anak

Seorang ibu adalah sandaran kasih sayang seorang anak , tapi yang terjadi sekarang bukanlah demikian,seorang ibu sanggup menghilangkan nyawa buah hatinya hanya kerana asyik bermain game di Facebook.

Ibu yang bernama Alexandra V Tobias dari Jacksonville, Florida, Amerika Syarikat ini rupanya sudah tak punya belas kasihan pada bayinya yang masih berusia 3 bulan. Bayi bernama Dylan Lee Edmonson itu, harus kehilangan nyawa, setelah ibunya, Alexandra V Tobias, kerana permainan game Farmvillenya terganggu tangisan Dylan.Tobias dikataka menggoncang-goncang tubuh Dylan, sampai bayi itu tak boleh bergerak lagi selamanya.

Atas perbuatan kejinya wanita berumur 22 tahun ini berkemugkinan dihukum maksima penjara seumur hidup, dengan tuduhan melakukan pembunuhan tak dirancang tetapi Jaksa Wilayah Richard Mantei mengatakan, hukumannya mungkin lebih ringan kerana berdasarkan  hukuman di negara bahagian Florida, untuk jenis kejahatan yang dilakukan Tobias, hukumannya adalah antara 25-50 tahun.

Tobias mengaku dua kali mengoncang-goncang tubuh Dylan. Selepas mengoncang Dylan pertama kali, Tobias sempat menenangkan diri dengan cara merokok. Tapi ternyata tangisan Dylan kembali terdengar, hingga membangkitkan kembali marah wanita itu.

bk-fuhhh...facebook dan farmville..bayi yang tak tahu apa-apa menjadi mangsa...Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved