Little Yakuza

on 17 Oktober 2010

Ada tak ciri-ciri yakuza @ little Yakuza


 dan adakah orang yang jujur untuk mengikuti
arah papan tanda ini ???




Bonus kakitangan kerajaan 2011 kepala bergetar


Haaaha...ini keywords yang terhangat di pasaran sekarang.Rata-rata umat manusia di Malaysia membincangkan pro dan kontra  Bajet Belanjawan 2011.Untuk kakitangan kerajaan ada bonus walaupun RM500...sikit...daripada tak ada sikit pun sikitlah.Kakitangan swasta dapat tak bonus??? Kena tengok prestasi syarikatlah..ada untung ke tak ada untung.

Cukai handphone turun...beg ,kasut,make up pun di hapuskan cukai?? Ye ke!!! Siapa yang untung???
Bagi aku yang pakai jenama buatan Malaysia (Bata) pun tak terasa kalau cukai untuk beg,kasut ini dihapuskan.Habis siapa yang untung??? Tentulah mereka yang memakai jenama Versace,Polo,Armani yang shopping mereka di Pavillion,KLCC,Alamanda.Siapakah mereka ini??? Tentulah orang yang kaya,berpangkat siap ada title lagi.Pasal apa mereka untung??Haraga sudah murah maa..boleh beli lagi manyakkk..Yang tak berduit..Lu tengok aja maaa...macam akulah tengok ajelee...

Bagi kakaitangan awam yang dapat bonus tu berjimatlah kerana apa? RM 500 SEKELIP MATA BOLEH HABIS..

FUUUHHH....malas nak fikir panjang -panjang..hidup kena teruskan.....Itulah sebabnya keluar keywords bonus kakitangan kerajaan 2011 kepala bergetar tu....

iPhone termahal AS$8 JUTA (RM24.6 juta)

Sepasang telefon bimbit pintar iPhone Edisi Ros Berlian dipercayai merupakan iPhone termahal di dunia.

Sebuah akhbar melaporkan kelmarin bahawa kedua-dua iPhone 4 32GB berkenaan dihasilkan oleh seorang pembekal di Liverpool, Stuart Hughes.



Koleksi itu ditempah oleh seorang warga Australia pada harga mencecah AS$8 juta (RM24.6 juta).

Setiap telefon berkenaan ditatah dengan 500 butir berlian berjumlah 100 karat.

Badannya pula disaluti emas dan platinum manakala bingkainya diperbuat daripada granit.-kosmo online

Mula suka-suka,lama jadi hobi,semua kerana nafsu

KUALA LUMPUR: Pada mulanya dia hanya suka-suka mencari kenalan baru menerusi laman sembang ketika melayari Internet sambil mengulang kaji pelajaran.


JIJIK...Syafika bersedia untuk melayan pelanggan. 

Tapi, hobi itu akhirnya menjadi racun apabila terjebak dengan lelaki miang yang rupa-rupanya mempunyai niat serong di sebalik perkenalan di alam maya.
Menceritakan kisah silamnya, Syafika berkata, pada mulanya dia menggunakan laman sosial hanya untuk mencari kenalan.
Namun, katanya selepas mempunyai ramai kenalan lelaki, ada antara mereka mengajak dia keluar malah tidak kurang juga sanggup membayar untuk 'tidur' bersamanya.
Pada awalnya dia agak keberatan untuk menerima pelawaan berkenaan, bagaimanapun, selepas dipujuk dan ditawarkan bayaran lumayan, akhirnya dia tewas dan terjebak dalam kancah kehidupan sosial terbabit.
“Sebelum ini, saya hanya melakukan hubungan seks dengan teman lelaki. Selepas kami berpisah, saya tidak berjumpa mana-mana lelaki dan akhirnya tidak dapat menahan nafsu sendiri.
“Sebab itu, saya menerima pelawaan seorang lelaki untuk menemaninya. Dia memberikan saya sejumlah wang tetapi dengan syarat saya perlu mengadakan hubungan seks dengannya.

selanjutnya > myMetro


bk-berfikir dulu sebelum melakukan sesuatu perkara terutama yang membabitkan tentang harga diri.



Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved