Bayi vs Ular

on 02 Oktober 2010

Berani betul bayi nie...
Kaum wanita di China di suruh kencing berdiriDI salah satu kampus di Shaanxi Normal University, kencing berdiri bagi wanita ini sudah berlaku. Bermacam reaksi yang timbul bila wanita kencing berdiri, terutama masalah higenitas. Namun  pihak kampus berkeras untuk tetap menerapkan dan meyakinkan hal tersebut tidak menjadi masalah.Bagaimana teknik dan cara kencing berdiri bagi wanita ?, Forum BBS Cina, menjelaskan cara yang dilakukan para wanita yang maHu kencing berdiri adalah dibantu dengan alat bantu kertas yang di desigin khusus agar air kencing teus disalurkan ke mangkuknya, dan alat bantu itu disediakan di dalam Toilet yang adaDi beberapa tempat lainnya Toilet wanita berdiri sudah di buat di tempat-tempat awam, terutama dimana air  kurang. Susah dan memerlukan masa untuk menyesuaikan dakawa mahasiswi yang mencuba toilet tersebut.


sumber : ruanghati.com

Apa Batman buat bila bersara?

Beginilah kerjanya bila dah bersara dan tidak di perlukan lagi...
Badan pun semakin berisi...
jalan sorang-sorang...
beginilah nasib bila kita tak di perlukan lagi...

Sampai rumah..gosok gigi terus gi tidur......


Babi menjadi selebriti di China


Babi ini menjadi selebriti tempatan di China kerana kemampuannya berjalan walaupun hanya memiliki dua kaki.

Babi berusia 10 bulan ini dikenali oleh penduduk dengan nama "Zhu Jiangqiang" (Babi yang berhati keras). Bayi tersebut terlahir hanya memiliki dua kaki di bahagian depan dan belajar untuk mengimbangkan dirinya untuk boleh berjalan.

Menurut  pemiliknya, Wang Xihai, babi tersebut lahir bersama lapan ekor babi lainnya pada Januari lalu. Isteri Wang menyuruhnya membuang babi itu tetapi dia tidak mahu kerana mahu memberi babi itu kesempatan untuk hidup.Dia melatih babi itu dan dalam masa 30 hari babi itu boleh berjalan menggunakan dua kakinya.

Sejak kelahiran babi yang berat nya 50 kg ,rumahnya selalu di kunjungi.Sebuah sarkis pernah menawarkan untuk membeli babi itu tetapi Wang menolaknya dan tidak akan memjualnya walau berapa harga yang di tawarkan.

Laman web untuk lelaki curang


LONDON - Satu laman web yang menggalakkan suami berlaku curang kini telah melanda Britain, lapor akhbar The Sun semalam.

Sebelum ini laman web itu, ashleymadison.com. telah mempunyai tujuh juta ahli di Amerika Syarikat (AS), Kanada dan Australia.

Pemilik laman web itu, Noel Biderman yang sudah berkahwin dan mempunyai dua anak berharap, seramai sejuta orang di Britain diharap akan mendaftar menjadi ahli menjelang Krimas tahun ini.

Menurut Biderman: "Ashleymadison seperti satu laman temu janji tradisional tetapi ia hanya untuk orang yang telah mempunyai hubungan (dengan isteri atau kekasih)."

Dia berkata, lelaki yang mahu menipu pasangan mereka kini menggunakan laman tradisional seperti Facebook dan match.com tetapi menyembunyikan fakwa bahawa mereka sudah berkahwin.

"Penyelidikan saya menunjukkan 30 peratus daripada mereka menanggalkan cincin perkahwinan apabila menggunakan talian (Internet)," katanya.

"Justeru, saya tidak mewujudkan kecurangan tetapi saya mendapati saya boleh menggunakannya dengan menjauhkan orang dari laman temu janji tradisional dan membiarkan mereka mengetahui bahawa terdapat komuniti lain yang membolehkan kedua-dua pihak menjadi lebih jujur dengan apa yang mereka lakukan," tambahnya.

Laman itu yang mengggunakan slogan Hidup Ini Singkat telah mendapat liputan di AS dan rangkaian televisyen termasuk CNN dan Fox News.

Anggota-anggota laman itu dikenakan bayaran £49 (RM239) dan mereka boleh saling menghantar e-mel, bersembang di Internet, memasuki bilik tidur maya dan menghantar hadiah maya.-kosmo online


bk-Semakin teruk pemikiran manusia hari ini...Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved