Jangan banyak minum minuman ringan

on 30 September 2010

Jangan banyak minum minuman ringan... berlebih-lebihan...


kalau tak ini jadinya (klik kalau nak tahu)

Spoiler:

PhotobucketBerkahwin dengan anjing peliharaan sendiriOrang selalu mengidamkan mempunyai lelaki yang ideal untuk dijadikan pasangan hidup. Bagaimana kalau lelaki yang ada pada makhluk dari jenis lain? 


Buat Emily Mabou, 29, hal itu tak jadi masalah baginya. Wanita dari Desa Aburi, Togo,mengatakan hanya pada anjingnya itu dia melihat  laki-laki yang selama ini didambakannya.


”Saya sudah berkawan dengan ramai laki-laki tapi mereka semua sama saja, cuma mahu seks dan suka berbohong. Anjing saya lain, dia baik, setia pada saya dan dia selalu memperlakukan saya dengan hormat,” jelas Emily.


Akhirnya dia mengahwini anjing yang dilakukan oleh paderi tempatan dan dihari ramai kenalan serta penduduk setempat.


Tapi majlis ini tak dihadiri kaum keluarga Emily kerana mereka menganggap ini adalah ”langkah gila untuk melawan rasa sepi”.


Ketika ditanya bagaimana dia akan mempunyai anak dengan 'suaminya', Emily menjawab  dia akan mengambil anak angkat.


bk-manusia semakin gila....'Kami mahu keadilan' walaupun dia anak seorang kenamaan

Begitulah rintihan ibubapa yang kematian bayi yang berusia 9 bulan yang dipercayai tersedak susu ketika dalam jagaan pusat asuhan di Presint 18 Putrajaya.....Mereka kecewa kerana belum ada tindakan yang di ambil.


PUTRAJAYA: Pasangan suami isteri yang kematian anak berusia sembilan bulan pada 20 September lalu, dipercayai tersedak susu ketika dalam jagaan di pusat asuhan di Presint 18, di sini, mahu pengusaha pusat yang tidak berdaftar itu dikenakan tindakan tanpa mengira ‘bulu’ walaupun dia anak seorang kenamaan bergelar ‘Datuk’.

SEDIH...Shahrul Nizam dan Mazliana bersama anak sulung menunjukkan gambar Noramirah. 

Pasangan terbabit, Shahrul Nizam Reihan, 36, dan isterinya, Mazliana Nordin, 27, masih trauma apabila ‘kehilangan’ anak kesayangan Noramirah sembilan bulan, dipercayai tersedak susu ketika dalam jagaaan pusat asuhan terbabit.

selanjutnya > myMetro

Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved