Hargailah orang yang mencintai kite...

on 19 September 2010


hargailah mereka


Dengan pak cik Mc Donalds pun jadi

Ini dah kira kes teruk,dengan pakcik Mc Donalds pun nak buat maksiat . Tak agak-agak lansung...Apa punya manusia daaahhh...
bk- cuma untuk lawak aje....Meninggal dunia pun kena samanNicholas Rappold, 21, dipercayai mati kerana terlebih mengambil ubat berada di tempat duduk pemandu kereta Jeep Cherokee di sini sebelum ditemui kemudian oleh seorang rakannya.


Menyedari kenderaan itu berada di kawasan tersebut melebihi waktu ditetapkan, seorang penguat kuasa lalu lintas dikatakan datang dan meletakkan tiket saman pada cermin gelap bahagian hadapan kenderaan berkenaan.(link)

Rakan Sosilawati ditemui mati tergantung

Ini satu lagi berita yang agak mengejutkan juga.Laporan yang di petik daripada kosmo online


BUKIT MERTAJAM - Seorang pengasas produk kecantikan jenama Aveer, Sarina Jaafar, 43, yang juga rakan Datuk Sosilawati Lawiya ditemui mati dalam keadaan tergantung di dalam bilik di rumahnya di Taman Pauh Jaya di sini semalam.

Kejadian itu disedari oleh anak bongsu Sarina yang berusia 16 tahun kira-kira pukul 8.30 pagi ketika masuk ke biliknya.

Bagaimanapun sehingga semalam polis masih mengklasifikasikan kes itu sebagai mati mengejut dan menolak sebarang kaitan dengan unsur jenayah.

Menurut anak sulung mangsa, Mohd. Azrul Affendi Zakaria, 24, ketika kejadian dia berada di Kuala Lumpur dan bergegas pulang sebaik mendengar mengenai berita kematian ibunya itu.

Tambahnya, sebelum ini ibunya pernah menyatakan rasa terkilan dengan nasib malang yang menimpa rakannya, Sosilawati yang dibunuh dengan kejam baru-baru ini.

"Ibu dan Datuk Sosilawati memang sudah berkawan lama kerana mereka sama-sama terlibat dalam bidang produk kecantikan dan sejak kebelakangan ini ibu sering memberitahu dia berasa sedih dengan nasib yang menimpa Sosilawati," katanya.

Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved