Bush and Powell

on 07 September 2010

Bush dan Powell sedang duduk-duduk di dalam sebuah bar. Seorang lelaki masuk dan bertanya kepada bartender "Bukankah itu Bush dan Powell?". 


Bartender menjawab "Iya, itu memang mereka." 


Lalu lelaki itu mendekati mereka dan menyapa 
"Hello, apa yang sedang anda berdua bincangkan?" 


Bush menjawab 
"Kami sedang merancang perang dunia ke-3." 


Jawab lelaki 
"Perang dunia ke-3? apa yang akan terjadi?" 


Bush menjawab 
"Kami akan membunuh 500 juta orang Islam dan seorang penjual Basikal" 


Lelaki itu bertanya dengan nada terkejut 
"Penjual Basikal?" 


Bush menoleh ke arah Powell dan berkata 
"Lihat, tidak ada siapa yang peduli pasal 500 juta orang Islam tu kan?"


p/s Siapa yang peduli jika umat Islam dibunuh?



Video kapalterbang sukar mendarat kerana tiupan angin kuat

Lihat bertapa sukarnya kapal terbang ini untuk mendarat kerana tiupan angin yang begitu kuat.....



Video orang mulut terbesar

Wow!!! besar sungguh mulut mamat nie....telan kepala kambing pun boleh agaknya.....


Anjing di makeover jadi panda

Kalau di lihat sekali pandang kita tak sangka yang itu ialah anjing.Rasa-rasa kalau anjing yang dah di 'makeover' nie letak kat kandang panda,agaknya panda yang original perasan tak?




dah macam anak patung....


Lelaki Colombia paling pendek di dunia



Edward Nino Hernandez yang berumur 24 tahun yang setinggi 70 cm disahkan oleh Guinness World Records sebagai manusia paling pendek di dunia.Dia mengatasi rekod yang dipegang rakyat China ,He Pingping yang setinggi 74cm dan meninggal pada Mac lalu.


Beratnya hanya 10kg dilahirkan dengan berat 1.5kg dan setinggi 38cm dan tidak pernah membesar selepas umur 2 tahun.Dia yang bekerja  sebagai penari di sebuah pasar raya selain berlakon dalam sebuah filem.Dia yang mempunyai teman wanita yang berusia 18 tahun dan setinggi 1.5 meter.(link)



Juara makan kepak ayam



Sonya Thomas 43 tahun seorang warga Amerika telah menewaskan juara bertahan Joey Chestnut,apabila dia muncul sebagai pemenang paling pantas memakan kepak ayam.


Wanita kurus dengan berat 47 kg dan tinggi 1.5 meter itu berjaya memakan 181 kepak ayam pedas seberat 2.2kg dalam masa 12 minit pada Festival Kepak Ayam Bufflo Kebangsaan Kali ke 9.Dia yang menggelarkan dirinya sebagai 'Black Widow' mengatasi Chestnut yang memakan ayam seberat 10.4kg iaitu 169 ketul ayam.


Merempat makan dedak



Dua beradik wanita yang berusia 70 dan 73 tahun serta seorang anak mereka yang sakit mental bukan saja terpaksa memakan dedak jagung makanan ayam untuk berbuka dan bersahur,malahn mereka di cemuh sebagai pembawa sial.Mereak tidak di hiraukan oleh anak kandung malahan terpaksa menyelongkar tong sampah untuk mencari sisa makanan setiap hari.


Mereka yang menumpang di rumah saudara,namun mereka hanya boleh menggunakan ruang tamu dan dapur selain dilarang menyentuh mana-mana peralatan milik tuan rumah atau masuk mana-mana bilik.Kehidupan mereka yang daif menyebabkan mereka terpaksa menyelongkar tong smapah untuk mencari makanan harian sehingga mereka di gelar 'keluarga sampah oleh jiran-jiran.-harian metro.



Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved