Nareepol buah berbentuk patung Barbie

on 06 September 2010

Pokok ini konon terletak di Thailand terletak di Daerah Petchaboon di atas pegunungan dan mengambil masa selama 39 jam untuk sampai tempat dimana pokok ini tumbuh. Letaknya kira-kira 500 KM dari Bangkok. Nama pokok ini adalah Narepool yang artinya Pohon atau Buah Wanita. Naree artinya wanita dan Pol artinya pohon.Tetapi kewujudan pokok ini masih dipersoalkan.

Lain yang dirancang lain pulak jadinya...

Beginilah nasib wanita yang semena-mena dilanggar oleh kereta kerana terkejut (kalau video ini benar malang sungguh nasib wanita ini).Tujuan asal kwawannya hanyalah untuk bergurau ,kesudahan...anda saksikan sendiri video ini.
Tumbuk rakan pada ujibakat X FactorDua peserta ujibakat program televisyen X Factor bergaduh didepan hakim selepas mereka menyanyikan lagu That's My Goal.Dalam kejadian itu,Abbey Johnston menumbuk rakannya ,Lisa Parker selepas mereka menyanyikan lagu tersebut.
Dia menumbuk Lisa kerana bersikap kurang ajar di depan seorang hakim dan cuba memalikan hakim itu Natalie Imbruglia dengan mengatakan dia tidak mengenali artis tersebut.Di belakang pentas mereka berpisah.(link)


Klip video wanita diheret polisSatu klip yang mengejutkan menunjukkan seorang wanita Pamela Somerville 57tahun diheret oleh seorang pegawai polis berpangkat sarjan dan menumbuknya sehingga pengsan ke bilik tahanan sebuah balai polis di bandar Melksham, Whishire.


Pamela yang merupakan seorang penyelidik pasaran terpaksa membuat panggilan interkom bagi meminta bantuan kerana darahnya terpercik ke lantai bilik tahanan disebabkan matanya bengkak akibat di pukul.Dia dihantar kehospital tetapi tangannya masih bergari ketika menerima rawatan.


gambar Pamela sekarang


Kejadian ini berlaku pada 2008 tetapi pegawai yang memukulnya akan dihukum esok kerana didapati bersalah di mahkamah.(link)
Teknik membuat luka palsu

Agaknya inilah cara-cara pengemis membuat luka palsu..........


1. Bahan-bahan yang diperlukan : dakwat merah, kayu cungkil gigi, cotton buds, berus cuci pinggan,gam
2. Buat "area luka" menggunakan gam
3. Tunggu sampai gam kering
4. Rapikan gam dengan pencungkil gigi untuk membentuk area luka
5. Ratakan gam yang masih menggumpal dengan berus pencuci pinggan


Cuba perhatikan gambar dibawah untuk membuat luka palsu :
macam luka yang sebenar


Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved