Koleksi Gitar Paling Aneh

on 16 Ogos 2010


KOLEKSI-KOLEKSI GITAR YANG BENTUKNYA ANEH DAN PELIKIklan Ramadan Yang Tak Ada Di Negara Kita

Jenis iklan Ramadan yang tak ada di negara kita.Dan sepatutnya iklan begini yang harus ditayangkan ketika bulan Ramadan ini BUKAN IKLAN BELI BAJU RAYA.

                                VIDEO IKLAN INI DIDAPATI DARI FB

Rahsia disebalik mata

Mata Pictures, Images and Photos

Mata memainkan peranan penting dalam kehidupan manusia dan dengan melihat mata mungkin kita dapat mengetahui rahsia atau perwatakan seseorang.


SAIZ MATA KECIL

  • Peramah, banyak cakap, kurang  pertimbangan. Lelaki boleh jadi kelam kabut akibat mulutnya. Bersikap periang tapi bila marah lambat sejuknya. Bila bercinta suka tukar pasangan  kerana hatinya tidak pernah puas. Boleh bahagia dengannya jika dapat penuhi kehendak duniawinya dan melayan  syahwatnya dengan baik.

SAIZ MATA SEDANG

  • Sederhana, tidak banyak berahsia, ada pertimbangan, bertanggungjawab serta  perlukan belaian mesra suami.


SAIZ MATA LEBAR

  • Cukup kuat berahsia, otak kurang cergas, pemarah,bertindak tanpa fikir panjang, kurang teratur, tiada arah tujuan dan putus asa.Tapi boleh setia. Nafsu syahwat tinggi.


MATA SELALU BERKEDIP

  • Pemaaf, senang dibawa berbincang, memahami dan sabar. Wanita ini baik


MATA JARANG BERKEDIP

  • Wanita ini istimewa, bijaksana, baik pekerti, setia, adil,bertanggungjawab,tidak cerewet, membantu dan membahagiakan.


MATA CENGKUNG

  • Kurang memuaskan, materialistik,hidup dengannya boleh sengsara, kata manis tapi bohong, mahu senang, mudah curang, bila anda susah dia tidak peduli.


MATA REDUP

  • Wanita ini mudah dipermainkan, tidak dapat kawal emosi, hati tidak tetap, banyak kenalan kurang sahabat, mengumpat, irihati, kejam, kasar,mencemuh, pemarah.


MATANYA SEOLAH TERSEMBUL KELUAR

  • Sifatnya baik, rela, tabah, menyenangkan,ikut kata. Tapi mungkin tidak tepati janji, pendendam, tamak dan marah bila tidak puas nafsu syahwatnya.
Anak mengamuk kerana ibunya berkhalwatSeorang remaja 18 tahun mengamuk apabila ibunya yang berusia 40 tahun seorang ustazah dicekup berkhalwat dengan seorang lelaki 50 tahun.Ibu remaja itu dicekup dirumahnya.Remaja itu dikatakan tidak mengetahui langsung ibunya membawa masuk lelaki berkenaan kedalam rumahnya.


Semasa kejadian remaja itu sedang tidur dibiliknya dan tersedar apabila penguatkuasa membuat pemeriksaan selepas menerima maklumat berhubung kegiatan maksiat di situ.


Wanita yang telah lama menjanda yang baru berkenalan dengan lelaki itu beberapa bulan lalu,dikatakan enggan membuka pintu sehingga pihak berkuasa terpaksa menggunakan alat pembesar suara.-harian metro 

Pemuda dipukau dan diliwat di masjidHasrat seorang pemuda yang ingin menunaikan solat subuh buat pertama kali dalam hidupnya di bulan Ramadan ini bertukar tragedi apabila dia dipercayai dipukau sebelum diliwat serta ditinggalkan berbogel dalam sebuah masjid.


Mangsa yang baru selesai bersahur terlelap didalam masjid itu sementara menunggu waktu subuh.Seorang lelaki yang berusia 39 tahun kemudiannya  masuk kedalam masjid menyebabkan dia terkejut dan terjaga.Mangsa cuba melelapkan mata semula selepas suspek mendakwa mahu menunggu jemaah lain mengerjakan solat subuh.Kesempatan ini diambil oleh suspek untuk memukau mangsa dan menanggalkan pakaian mangsa sebelum meliwatnya.


Suspek juga menyembunyikan pakaian mangsa ketika melarikan diri.Mangsa tersedar selepas beberapa penduduk datang kemasjid untuk menunaikan solat subuh.Mangsa yang bagaikan dalm keadaan separuh sedar memeriksa duburnya kerana berasa sakit dan baru dia sedar yang dia telah diliwat oleh lelki yang datang untuk tidur di masjid itu.


Berkat doa imam dan bantuan penduduk mereka menemui suspek dan menangkapnya ,lalu menyerahkannya kepada polis-harian metroAngkara nak bercerai,empat sekeluarga di simbah asidSeorang suami tidak menyangka suaminya sanggup membawa asid dan mengugutnya untuk mendapatkan wang.Mangsa bersama tiga beranak dan ibunya melecur akibat disimbah asid.Suspek bertindak demikian kerana berang dengan keputusan mangsa berpindah kerumah ibunya dan dalam proses penceraian.


Suspek yang datang kerumah ibu mangsa  dengan membawa bungkusan yang dipercayai asid.Kehadiran suspek menimbulkan pertengkaran mereka dikatakan berebut bungkusan asid  itu dan menyebabkan mangsa  terkena asid itu.Turut melecur  dua orang anak mereka dan yang paling teruk ialah seorang anak mangsa yang mungkin hilang deria penglihatan apabila seluruh muka hingga paras dada terkena asid.Mak mangsa turut terkena simbah asid.-kosmoArkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved