ALHAMDULILLAH AKHIRNYA AKU DAPAT GI DEMO

on 04 Jun 2010

Hari ini aku dapat jugak pergi demo .Dapat jugak berarak dari Masjid Kg.Baru ke Kedutaan Amerika.Ramai orang dan mereka sungguh bersemangat.Yang aku kagum ialah bukan orang Islam sahaja yang berdemo ,malahan terdapat jugak bangsa lain. 
Bila aku tanya kenapa kamu ikut demo?." Ini bukan isu orang Islam sahaja ,ini sudah masuk isu kemanusiaan ma..."kata Mr.Wong yang baru aku kenal .
Ini  sudah bagus isu Palestin sudah jadi isu sejagat bukan isu orang Islam semata-mata.

Sanggupkah ANDA MELIHAT isteri di rogol depan mata?

Isteri dirogol depan mata anak dan suami oleh perompak.Sebuah keluarga telah di rompak oleh empat orang perompak dan paling di sakiti isterinya telah di rogol didepan matanya serta anaknya.
Melampau sangat ,kurang ajar....TAK TAHU  nak di gunakan bahasa apa yang hendak digunakan untuk menggambarkan kebiadapan perompak ini.Bayangkan bertapa trauma anaknya menyaksikan kejadian yang berlaku di depan matanya sendiri.

anak kurang ajar

Kerana kepantasan pihak berkuasa seorang bapa dapat diselamatkan nyawanya.Anaknya yang ketagih syabu sanggup untuk membunuh bapanya dengan gunting.Teguran bapanya kerana sayang sanggup di balas dengan tikam guntung di lehernya.
Syabu jahanam itu telah mempengaruhi mindanya tanpa boleh lagi berfikiran waras.Rosak masa depan anak remaja ini.

Budak Berwajah Monyet (percayakah)

Septiani Abdullah berusia 11 tahun mempunyai wajah seperti monyet.Badannya berbulu terutama  di belakang badan.Bila ke sekolah dia memakai jilbab.

CERIA

    LIHAT BERTAPA CERIANYA DAN GEMBIRANYA KELUARGA BERUANG INIArkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved