PENTING ...tolong sebarkan. Moga Allah SWT akan membalas jasa baik anda.

on 26 Januari 2012

Image.1269920614664
Yang pasti............ ini bukan ayat al-Quran 
                                                   
Semoga kita semua berhati-hati jangan sampai terbeli dan digantung di rumah kita. Sebarkan dan maklumkan kepada semua saudara-saudara kita.                                       
                         
Tolong Baca.Jangan biarkan kita di perbodohkan oleh orang-orang KAFIR.
Perhatian kalau ternampak penghujungnya ditulis "Surah Injilu Matay" (Terus reject).            
                         
Sila baca dan edarkan kepada sesiapa yang tiada blog melalui e-mail. Jika ada blog, copy dan paste ke blog anda. Itulah agenda Kristian, maka berhati-hatilah.
Jangan terpedaya pada rupanya sahaja tetapi tengok dan selidiklah isinya juga. Tengok keseluruhan. Memang ianya nampak cantik sekiranya dibuat untuk menghiasi dinding rumah.
Sekali pandang macam ayat dan kalimah  Al-Quran. Sebenarnya ayat dari kitab Bible.  


sumber : http://resepirahsiaku.blogspot.com
Ranking: 5

{ 9 komen... read them below or add one }

Citarasa Rinduan berkata...

TERIMA KASIH KONGSI TTG HAL INI.

SUBHANALLAH...JANGANLAH ADA YANG TAK PERASAN..


Selasa, Disember 14, 2010
zaMir berkata...

dah share kat Fb...thanks sbb bg info nihh..


Selasa, Disember 14, 2010
gadisBunga berkata...

omg...thanks for sharing this. mmg patut disebarkan ni!


Selasa, Disember 14, 2010
AdiaLuze berkata...

Owh..guna taktik kotor ye skang ni...hampeh tol..lol...betul!!!


Selasa, Disember 14, 2010
QaRr JaliL berkata...

tu la die org kafir.
x habes2 nak menyesatkan orang Islam.


Selasa, Disember 14, 2010
Ainiaa♥ berkata...

salam.
ainia amik yee.
letak di blog. thankss.


Rabu, Disember 15, 2010
Tanpa Nama berkata...

assalamualaiku...sahabat....

sesunguh nya nabi isa telah berkata ada lg nabi selepas aku yg bernama ahmad dan ada lg satu kitab selepa Bible iaitu al-quran yg di turun kan kepada nabi kita nabi muhamad..dan ini ada terdapat didalam kitab bible tetapi telah di senbunyikan oleh kaum Kristian yg semua org tidak tahu...semua manusia di muka bumi ini berpegang pada tuhan yg sama iaitu (allah)walau pun berlainan agama cuma fahaman yg berbeza akan tetapi allah tida akan menerima agama lain selain agama nya (islam) jadi mari lah sahabat kita berpegang teguh pada agama allah dan berjuang dan meyanbung lidah nabi didalam ummat akir zaman kita ada lah daieeillah....

wassalam maaf jika terdapat kesilapan dan tolong perbaiki kelemahan saya...
yang baik datang dari allah dan yang buruk datang dari kelemahan saya sendiri....


Jumaat, Januari 27, 2012
Uking berkata...

Itu memang bible dalam Bahasa Arab kan? Van Dyke. Dah terang-terang kat situ dia tulis Injillu Mattay (Matthew). Persoalannya, orang Islam sendiri tak 'biasa' dan fimiliar ngan ayat al Quran. So nak salah kan orang lain jugak ker? Ignorance/sikap tak ambik kesah memang selalu mendatangkan masalah.... Lebih teruk lagi, orang lain pulak disalahkan...


Jumaat, Januari 27, 2012

Catat Ulasan

Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved