Home » , » Sanggup menyewa jiran untuk hamilkan isteri

Sanggup menyewa jiran untuk hamilkan isteri

Di Stuttgart, Jerman, seorang pemuda membayar tetangganya untuk menghamilkan isterinya, kerana dia sendiri mati pucuk. Pasangan Demetrius Soupolos, 29, dan Traute - bekas ratu kecantikan setempat ini ingin mempunyai anak tetapi sayangnya doktor mengatakan suaminya mati pucuk dan tidak boleh menghamilkan  isterinya.


 Souplos tanpa ragu-ragu membayar tetangganya, Frank Maus, 34, untuk menghamilkan isterinya, apalagi dilihatnya Maus dan isteriya mempunyai dua anak. Rencana aneh ini tampaknya berjalan lancar. Souplos membayar Maus 2.500 dollar untuk tugas 3 malam dalam seminggu selama 6 bulan.


 Dengan semangat Maus menjalankan pekerjaan barunya yang menyenangkan ini.  Maus meniduri Traute sebanyak 72 kali tetapi sayangnya Traute tidak juga hamil. Soupolos akhirnya mendapat informasi dari doktor yang menyatakan bahawa sebenarnya Maus juga sama sedang menjalani terapi mati pucuk seperti Souplos dan isterinya terkejut.Kemudian isteri Maus  mengakui bahawa dua anaknya bukanlah anak kandung dari Maus.

4 ulasan:

 1. citer nie best ker sedih ke kelakar ni??
  smua ader nie...
  yg best nya simaus...( tido dgn jiran 72x tuh)
  yang sedihnya simaus gakk ( tau dia mati pucuk)
  Klakarnya simaus gakk ( anak dia datang dari mane2 ntah!!))
  hahaha
  kesimpuloannya...
  kelakarrr!!!

  BalasPadam
 2. Makkk aihhh!!!
  Dah tido ngan orang tu berkali kali baru tahu mati pucuk eh?? Adeii pinsannn... Kahkahkah!

  BalasPadam

Arkib Blog