Nina's Collections bagi barang free

on 28 November 2010


Sempena perasmian pembukaan Nina's Collections,

pihak kami akan mengadakan 'Nina's Collections Giveaway'

Hadiahnya cukup lumayan!!!
Rugi siapa tak join... hihi...





SYARAT PENYERTAAN



1. follow blog nina's collections dan loveninasyakina



2. copy Banner di atas, paste Banner dan Link entry ini di side bar dan entry di blog anda



3. buat satu entry tentang NINA'S COLLECTIONS GIVEAWAY ini di blog anda,

buat entry pasal GA sahaja yekk... tak perlu susah2... huhu



4. tinggalkan comment, nama, email dan link entry anda pada comment giveaway ini



5. Tag kepada 3 orang rakan Bloggers yang lain (perlu dinyatakan dalam entry)

dan rakan Bloggers yang aku nak tag ialah...






~~~

mudah je kan?

memang mudah..dan lebih mudah pasal dapat barang 
free....

dan 


Nak Tahu Hadiah Apa? KLIK SINI
dan KLIK SINI

wahhh!!! ada hadiah tambahan!!! hadiah misteri!!!
nak tahu bagaimana nak menang hadiah misteri?

KLIK SINI

Pemenang Bertuah akan dipilih oleh
juri2 Profesional dari pihak kami

dan Hadiah adalah cukup menarik dan lumayan,
kalau korang tak join, sangat2 rugi... huhu

aku bagi bau hadiahnya sikit

tarikh tutup 1 Disember
Ranking: 5

{ 3 komen... read them below or add one }

alinac lover berkata...

sempat lagi ni nak join


Ahad, November 28, 2010
nina syakina berkata...

hoho... thanks sbb join... huhu


Ahad, November 28, 2010
nina syakina berkata...

thanks dear sudi join GA nina... sorry ats kelewatan nina utk double check... anda telah LULUS... ngeee
okeh.. nina nk gerak ke rmh org lain pula... hihi ^^


Jumaat, Disember 03, 2010

Catat Ulasan

Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved