Gila perempuan ni ,jalan di Mall dengan pakai begini

on 08 Mac 2012


Sebenarnya apa yang dimahukan perempuan ni?
Fesyen ataupun kemajuan,kebebasan yang mahu di tonjolkan.
Bebas melakukan apa sahaja....bila berlaku sesuatu siapa yang harus
dipersalahkan?Lelaki.....Siapakah yang mengundang petaka,bukan kah diri sendiri...
Betu gila lah perempuan jalan di Mall dengan pakaian begini......
Bila lelaki terbeliak biji mata tengok..pandai pulak marah......

Ranking: 5

{ 16 komen... read them below or add one }

amirah berkata...

oitt..sah gila ni


Isnin, November 08, 2010
apezs shah berkata...

dekat mana nie borakkosong?


Isnin, November 08, 2010
Ciklinn berkata...

giloo pompuan nie..... adoii


Isnin, November 08, 2010
miMiE aZiMaSK ^V^ berkata...

kat mall kat malaysia ke nie.. nyalakan lighter dan bakar vontot.. hehehe


Isnin, November 08, 2010
Daria berkata...

saya rasa dia ada short term memory lost...terlupa pakai suar masa nk kuar umah...smp2 shopping mall baru sedar, tapi nk cover line dia buat derk...huhuhu....


Isnin, November 08, 2010
Abd Karim MJ berkata...

rasanya di nie terlupa dia dah pakai skirt ker lum.. tapi redah ajer


Isnin, November 08, 2010
Razis berkata...

tersangat giler...hilang akal agaknyer nie..


Isnin, November 08, 2010
mely berkata...

Saya fikir ni amoi mesti terlupa pakai seluar jeans at skirt,mgkn terlampau teruja tengok iklan2 jualan murah,ataukah dia memang sengaja tak pakai,maklumlah dia pg mall,jd dia rancang utk beli n trus pakai la.


Isnin, November 08, 2010
noorss_kasih berkata...

kira lawa sangat laa tu...


Isnin, November 08, 2010
Jo Qusary berkata...

kalau tgk simetri badan dia dlm pic nie dgn posisi tulang pinggul, kaki serta pinggang... nampak mcm pic nie diphotoshop...


Isnin, November 08, 2010
Tanpa Nama berkata...

eleh prmpuan yerk2 je ckp gila2 tp sjenis 2 a pkaian korang ske pkai yg ketat sendat! hahahahah...zip!


Selasa, November 09, 2010
Tanpa Nama berkata...

terbaekkk la ayat ko tanpa nama .... aku sokong ko... hahahahahahahahaaaa....


Khamis, Mac 08, 2012
Tanpa Nama berkata...

i sokong..x logik de manusia cmtu


Khamis, Mac 08, 2012

Catat Ulasan

Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved