Apa yang pelik dengan jam ni?

on 11 Mei 2012

macam ni macam mana nak tahu pukul berapa?

Ranking: 5

{ 10 komen... read them below or add one }

Cik Norfa berkata...

camne nak tahu kul brape ni?
kul 3.20 kot..hehehe

Entry terbaru : Resign Letter for my boss!


Isnin, November 01, 2010
Mizi a.k.a SKELERTOR berkata...

ni mesti jam dari reject shop ni.. tungang langang number die


Isnin, November 01, 2010
Tanpa Nama berkata...

cool! :)


Ahad, November 21, 2010
Tanpa Nama berkata...

fuh


Jumaat, Februari 10, 2012
Tanpa Nama berkata...

try


Jumaat, Februari 10, 2012
Tanpa Nama berkata...

kat mana ada jual jam ni,nak beli la..haha


Ahad, Mac 04, 2012
Tanpa Nama berkata...

miss no9


Selasa, Mac 13, 2012
Tanpa Nama berkata...

tk de jam tu kata tk yh pukul2 terus terkam je,..belasah habis2an


Jumaat, Mei 11, 2012
Lynn Damya berkata...

haha cool ! xjadi masalah sbb manusia dh biasa tgk jam, tgk kedudukan jarum kat mana, xtgk nombor pon boleh teka, it goes same klw tulisan dalam perkataan terbalik2 pon still boleh dibaca, btw nice gak jam nih, hihi :p


Sabtu, Mei 12, 2012
Tanpa Nama berkata...

nama jam ini crazy hour. baca ikut nombor. minit macam biasa


Isnin, Mei 14, 2012

Catat Ulasan

Arkib Blog

 
© borak kosong All Rights Reserved