Home » , , » Apa yang pelik dengan jam ni?

Apa yang pelik dengan jam ni?

macam ni macam mana nak tahu pukul berapa?

10 ulasan:

  1. camne nak tahu kul brape ni?
    kul 3.20 kot..hehehe

    Entry terbaru : Resign Letter for my boss!

    BalasPadam
  2. ni mesti jam dari reject shop ni.. tungang langang number die

    BalasPadam
  3. kat mana ada jual jam ni,nak beli la..haha

    BalasPadam
  4. tk de jam tu kata tk yh pukul2 terus terkam je,..belasah habis2an

    BalasPadam
  5. haha cool ! xjadi masalah sbb manusia dh biasa tgk jam, tgk kedudukan jarum kat mana, xtgk nombor pon boleh teka, it goes same klw tulisan dalam perkataan terbalik2 pon still boleh dibaca, btw nice gak jam nih, hihi :p

    BalasPadam
  6. nama jam ini crazy hour. baca ikut nombor. minit macam biasa

    BalasPadam

Arkib Blog